Χάλια τα Μ6. :shok:
Για να τα χαρισετε ειναι. :hystericalbs1:
ΦΩΝΑΞΤΕ ΜΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩΩΩΩ να παρω ενα.....:hyper:
Printable View
Χάλια τα Μ6. :shok:
Για να τα χαρισετε ειναι. :hystericalbs1:
ΦΩΝΑΞΤΕ ΜΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩΩΩΩ να παρω ενα.....:hyper:
Γειας σας παιδες!
Ειναι η πρωτη φορα που τολμω να γραψω σε αυτο το forum με αφορμη τη δυναμομετρηση αν και το παρακουλουθω συνεχως αφου εχετε ΠΟΛΥ! ενδιαφεροντα θεματα. Στο αδελφο site εχω εκφραστει πολλες φορες για τη μετρηση στα dynos.
H ταπεινη μου γνωμη ειναι οτι οι μετρησεις στα δυο Μ6 αντιστοιχουν στην πραγματικοτητα.Πιστευω οτι οι απωλειες τοσες ειναι.Εχω μετρησει και εγω το δικο μου αμαξι σε maha οπου η διαφορα τροχου-στροφαλου αγγιξε τα 55 αλογα (φυσικα δεν ειναι Μ6). Την μετρηση δε , της ισχυος στον τροχο μου την επιβεβαιωσε και η μετρηση του gtech.Τωρα αν δεν μας συμφαιρει υπαρχει και το blanco. Απορω πως βγαινει με μια απλη αφαιρεση του 12%-15% απωλειων στην τιμη του στροφαλου για δικινιτα , η τιμη στον τροχο??? Με ολο το σεβασμο, τα s2000 εχουν μετρηθει απο 186-196 τροχο στην αμερικη, τα evo subaru κατω απο 240, το corola των 98 βγαζει 78-83 τροχο, του ζαγαρη τα 904 αλογα ηταν λιγοτερα απο 750 τροχο.....Για να μην μακρυγορω , θεωρω οτι τα Μ6 ειναι πιστολια και ας βγαζουν αν βγαζουν κατω απο 450 τροχο.Προς τι τετοια απογοητευση? Ισα ισα που σε μια μετρηση ενος Μ5 στο maha του φωτεινελη ειχε δειξει αν θυμαμαι 477 στροφαλο στην γνωστη εκπομπη.
Επομενως. Respect και καλα τσαγιασματα.
ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ
To MAHA LPS3000 ειναι το επισημο δυναμομετρο ολων των Γερμανικων Εργοστασιων.
Oι απωλειες ειναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΩΣΤΕΣ!
απλα δεν εχετε εμπειρια........ και τρομαζετε.
Ενα 330ci Ε46 εχει απωλειες 35 ιππους
Το Μ3V8 Ε92 εχει απωλειες 45ιππους
ομως κανενας σας δεν παρατηρησε το αλλο το πιο σημαντικο!
To M6 με κιτ που φοραει ο Σ. αντι 531 ελληνικων ιππων, το ιδιο ακριβως αμαξι με γερμανικη ultimate αποδιδει 550ιππους λογω αβανς.
και υποψιν το Μ5V10 που βλεπετε στο Maha της Evotech ειναι χωρις pro-cat κιτ χταποδιων! μονο με software! (μετα μπηκε και το κιτ).
απλα δειτε τι διαφορα του αβανς! Ειναι τεραστια! 27μοιρες το ενα 37μοιρες το αλλο.
Και τα 2 με ιδιο software!
Δυστυχως η βενζινη-απατη των Ελλ Διυλιστηριων ειναι γεγονος.
Οσο για τις απωλειες μοτερ-τροχοι, οσο ανεβαινει η ιπποδυναμη, τοσο πολλαπλασιαζονται.
θα στειλω στον Σ. και δυναμομετρησεις απο διαφορα Μ6 5.8LIT που εχουμε μετρησει στην Evotech να δειτε τις απωλειες.
αν και δεν ειναι το θεμα μας, οριστε και οι δυναμομετρησεις του 5,8.
https://i465.photobucket.com/albums/...M6_58l_mod.jpg
https://i465.photobucket.com/albums/...ar3/viewer.png
οσο για τα υπολοιπα, απο τη δικη μου πλευρα δεν υπαρχει καμια απογοητευση...
αν ημουν στεχωρημενος με κατι, δεν θα εβαζα αναλυτικα τα αποτελεσματα αφενος αλλα θα πηγαινα σε αλλου ειδους δυναμομετρα που βγαζουν αισιοδοξα αποτελεματα αφετερου.
το ζητουμενο ηταν ομως μια αξιοπιστη μετρηση οσο το δυνατον πιο κοντα στην πραγματικοτητα.
και εξ οσων γνωριζω το μαχα ειναι αυτο που την προσφερει...
τωρα που το σηζηταμε μαλιστα, μου ηρθε και μια ιδεα.
να κανω συγκριτικο τεστ δυναμομετρων... οπως ειναι το αυτοκινητο, με την ιδια βενζινη, τις ιδιες προσαρμογες, να δουμε τι θα βγαλει στα αλλα δυναμομετρα που υπαρχουν στην αθηνα...
ωστε να φανει τελικα ποιο λεει αληθεια και ποιο οχι...
Οκ.
Μαζι σου.
Και στο κοστος αν θες.
Καλο συγκριτικο.
Αλλα ποιο το κερδος;
Τωρα που το σκεφτομαι πουθενα δεν θα καταληξουμε.
θα καταληξουμε να δουμε ποιες ειναι οι διαφορες που βγαζουν στο ιδιο αυτοκινητο...
εγκυκλοπαιδικη η πληροφορια βεβαια, δεν θα μας ωφελησει σε τιποτα...
καλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο οοοοοο
το καλλιτερο τεστ!
Αν ειμαι Ελλαδα θαθελα να ελθω μαζι!