με μεθανόλη γίνεται τίποτις ?
χιχιχιχι
Printable View
με μεθανόλη γίνεται τίποτις ?
χιχιχιχι
:shok: :shok: :shok:Mπααααα :th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1:
Μπορώ να σου πώ τι μπορεί να κάνει μείγμα γλυκερίνης, νιτρομεθανίου και μεθανόλης.... αλλά εκτός φόρουμ. Γιατί αν το βάλεις στα ελαστικά αυτό θα εξαφανίσεις κάθε βρωμιά... και το αυτοκίνητο μαζί :hystericalbs1:
edit: Λέω, δεν συμπληρώνω και κανένα tag να είναι ευκολα προσβάσημο? Και ως δια μαγείYaz είχαν συμπληρωθεί
Απλά ήθελα να προσθέσω ότι αυτά τα γυαλιστικά έχουν σιλικόνη ως βασικό τους συστατικό.
Η σιλικόνη δημιουργεί ΜΕΓΑΛΟ πρόβλημα σε περίπτωση επαναβαφής κάποιου πάνελ. Εάν δλδ το λάστιχο είναι μούσκεμα στο γυαλιστικό και ξεκινήσουμε να φύγουμε αμέσως πριν προλάβει να στεγνώσει, θα πεταχτούν υπολέιμματα στο μασπιέ / πόρτα αλλά και στον πίσω προφυλακτήρα. Αν πάμε τώρα να βάψουμε κάποια από αυτά τα σημεία, υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα να γίνει ζημιά στο βαφέα τη στιγμή που θα ρίξει χρώμα / βερνίκι (κάνει ανοίγματα - κρατήρες), όπου και η κατάσταση δεν σώνεται και χρειάζεται φτου κι απ την αρχή επαναβαφή.
Όχι πως αν στεγνώσει σώνεται στα σίγουρα η κατάσταση, αλλά σίγουρα περιορίζεται το φαινόμενο και σε συνδυασμό με τα ειδικά καθαριστικά που έχει ένα συνεργείο μπορεί (ίσως) να σώσει τη κατάσταση.
και εγω της armorall εδω και πολλα χρονια σε ολα μου τα αυτοκινητα....και το τζελ και το σπρευ........
απλα με τον καιρο ειδα οτι στο τζελ κουλουσε σκονη επανω ενω στο σπρευ ποτε τιποτα....
με το σπρευ ψεκαζω πανο σε ενα πινελο και μετα περναω τα λαστιχα για να μην λερωνω ζαντα και αυτοκινητο.....
παντος και τα δυο ειναι φανταστικα υλικα
Strato εγω χρησιμοποιώ της armoall και είναι φανταστικό!!! Οτι και να έχει το λάστιχο, ακόμα και λάσπη, μου το βγάζει "εργοστάσιο"! Δεν θέλει νερό. Είναι αφρός, το ξεκάζεις και το αφίνεις. Σε λίγα λεπτά είναι έτοιμο και κάνει καλό και στη συντήρηση του! Κρατάει αρκετά, αναλογα και τι πατάς βέβαια! Αν θέλεις να κρατάει ποιο πολύ θα πρέπει να αγοράσεις ειδικό ζελέ.
Θέλει λίγη προσοχή όμως, γιατι την πρώτη φορά έλουσα και όλο το πέλμα χωρίς να το αφίσω να στεγνώσει, με αποτέλεσμα να μην μπορώ να ξεκινήσω, κατάλληλο για ντριφτ:th_Laie_67-1: