:original:
Printable View
Λοιπον παιδες ηρθε η καινουργια κεφαλη, την τοποθετησε ο τεχνικος, ολα καλα, κλεισαμε και κουμπωσαμε την μοναδα οκ. βαζω το dvd με τους χαρτες αλλα δεν το διαβαζει.
στην οθονη βγαζει " please insert the dvd/cd " κλπ.
καμια ιδεα κανεις? πρεπει να κανω καποια ενεργεια οταν κουμπωνει ξανα η μοναδα στην θεση της?
το dvd με τους χαρτες μου το εγραψε επαγγελματιας.
επισης τωρα ειδα το εξης: Κλεινω τον διακοπτη με το δισκακι μεσα στην μοναδα, το αφηνω κανα 5 λεπτο και μετα οταν ανοιγω τον διακοπτη λεει " please wait a moment" αλλα και παλι περιμενω περιμενω δεν το διαβαζει τελικα.
Στέλιο,μήπως δεν γράψατε το σωστό αρχείο?
Δεν ξερω ακριβως πως λεγεται αλλα και γω το πρωτο που ειχα βαλει δεν το διαβαζε καν.
O BMWNaousa ξερει πολυ καλα για τα δισκακια (y)
Δεν ξερω ισως να φταιει αυτο, ισως θα πρεπει να βρω κανενα αλλο δισκακι να δοκιμασω..
Το δισκακι σου Στελιο μπορει να τα επαιξε μετα απο καιρο οπως καιτου πιλοτ. Εχω του '14 οποτε θες στο δινω, το εδωσα και στον πιλοτ. :)
Καλά ρε παιδιά τι γίνεται με τα dvd? Εχουν γρατζουνιές? δεν είναι καθαρά? μήπως η εγγραφή γίνεται σε πολύ υψηλή ταχύτητα και δεν καίγονται σωστά? η οι player της bmw είναι για πέταμα? Σε μουσικά κομμάτια η video υπάρχει πρόβλημα?
δεν ξερω κ γιωργο, εγω αυτο που ξερω ειναι οτι εχω εργοστασιακο gps και δεν το δουλεψα ακομα!! :clap1: