ζ3 φεησλιφτ με 143 αλογα, δεν βγηκε απο το εργοστασιο. ο 1,9 ειναι 118 αλογα και ειναι απλα ικανοποιητικος για το αμαξωμα.
Printable View
ζ3 φεησλιφτ με 143 αλογα, δεν βγηκε απο το εργοστασιο. ο 1,9 ειναι 118 αλογα και ειναι απλα ικανοποιητικος για το αμαξωμα.
Απο το 2000 και μετα θα ήθελες να πεις μάλλον γιατι μετα το 2002 δεν είχε Ζ3!
Καλη η ηλεκτρική κουκούλα αλλα έχει και τη συντήρηση της, επίσης ειναι μικρη γενικά οποτε δεν ανοιγοκλείνει δύσκολα..
Ασε τις αντιπροσωπείες στην άκρη! Ανταλλακτικά φτηνά και βρίσκεις εύκολα (Ε36 βλέπεις...)! Δεν έχει ακριβή συντήρηση!
Με τα 143ps ήταν πιο "εύθραυστοι" απο τους 118αριδες φήμες λενε!
Έχεις καλές πιθανότητες να πρέπει να ρίξεις μερικά λεφτα για να το φέρεις σε άριστο σημείο.....
Σωστός μεχρι καποιους μήνες το 2002.
Να υποθέσω οτι εσένα είναι χειροκ. είσαι ευχαριστημένος??Παράθεση:
Καλη η ηλεκτρική κουκούλα αλλα έχει και τη συντήρηση της, επίσης ειναι μικρη γενικά οποτε δεν ανοιγοκλείνει δύσκολα..
thumbΠαράθεση:
Ασε τις αντιπροσωπείες στην άκρη! Ανταλλακτικά φτηνά και βρίσκεις εύκολα (Ε36 βλέπεις...)! Δεν έχει ακριβή συντήρηση!
Σιγουρα θα ρίξω money αλλα μονο εκει που πρέπει και οταν πρέπει!!!!Παράθεση:
Με τα 143ps ήταν πιο "εύθραυστοι" απο τους 118αριδες φήμες λενε!
Έχεις καλές πιθανότητες να πρέπει να ρίξεις μερικά λεφτα για να το φέρεις σε άριστο σημείο.....
Ναι.. Χειροκίνητη ειναι! Δεν έχω πρόβλημα..
Το m pack στα bmw ειναι το σπορ πακετο εχει δηλαδη εμπρος πισω αλλους προφυλακτηρες πλαινες φασες αλλα καθισματα εσωτερικα αλλη αναρτηση κτλ. Στο Ζ3 δεν ειμαι σιγουρος ποιες ηταν ολες οι διαφορες ας απαντησον τα παιδια που ειναι γνωστες.
Υπάρχουν εδώ στο Μαρκόπουλο 2 Ζ3 που όποτε τα βλέπω μου τρέχουν τα σάλια..thumb
Το ένα πωλείται κιόλας!!!:original:
Το έχω βάλει στο μάτι καιρό τώρα,και το χαζεύω όποτε περνάω..!!!
Δυχτυχώς όμως δεν έχω τόσα λεφτά ακόμα να το αποκτήσω και το λειπάμαι να το βλέπω να κάθεται :original:
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/1929190/