Για να σε προφυλάξει από την καγκουριά ρε δεν δουλεύει, για να τον ξηλώσεις και να τον πετάξεις, που θέλεις και ενισχυτές στο αμάξι, αντί να το ελαφρώσεις προσθέτεις βάρος παλιοκάγκουρα :fountwtis:
(με την καλή την έννοια)
Printable View
ελεγξε το καλωδιο της κεραιας με πολυμετρο μηπως "γειωνει" ή κοβει το σημα (πχ απο τσακισμενο ή γδαρμενο καλωδιο, βραχυκυκλωμα, κλπ)
ελα ρε φιλε μην μου τα χωνεις ετσι ασχημα :whistle: εξαλλου μονο ενισχυτη και 2 οβαλ εβαλα... καγκουρια θα ηταν να εβαζα και ενα γουφερ ισα με το πορτ μπαγκαζ :shok: !!! δεν εχει καλες ενοιες σε αυτα !!! τωρα παρεξηγηθηκα δεν το παιρνεις πισω :hystericalbs1: .
τελικα σημερα ασχοληθηκα λιγο και βρηκα τι φταει.. ειναι το καρφακι της κεραιας που μπαινει πισω στην πηγη το οποιο απο το βαλε βγαλε τα'παιξε και αυριο παω να παρω ενα καινουργιο και να το τοποθετησω.τελος ας σας ευχαριστησω ολους για την βοηθεια σας και τις γνωσεις σας !!!!:thanks: :thanks:
Γειά σας παιδία πάνω κάτω έχω το ίδιο πρόβλημα με το ραδιόφωνο η πηγή ειναι μια alpine οι σταθμοι πέζανε καμπάνα μέχρι που ο τεχνικός ενός εξουσιοδοτημένου συνεργείου μου εγκατέστησε εναν συναγερμό μαρκάς gemini
από τότε οι σταθμοί πέζανε με αδύναμη λύψη και παράσυτα ειδικά οταν είμουν στον δρόμο... επικοινώνησα με τον συγκεκριμένο τεχνικό και μου είπε πως ο συναγερμός δεν εχει καμία σχέση με το συγκεκριμένο πρόβήμα επικοινώνησα με την αντιπροσοπεία και ο τεχνικός μου είπε πως κατι δεν θα έχει γίνει σωστά στην εγκατάσταση...:whistle::whistle: