Παρε μια Ε60 ασπρη, καντη λουκ Μ5 και παρκαρε τη διπλα στο αλλο.
Θα κουφαθει κοσμακης.
Να λες, ηθελα και ενα ασπρο, για καθε μερα.
Printable View
Παρε μια Ε60 ασπρη, καντη λουκ Μ5 και παρκαρε τη διπλα στο αλλο.
Θα κουφαθει κοσμακης.
Να λες, ηθελα και ενα ασπρο, για καθε μερα.
Αντικειμενικά το DTM. Τέλος. Ενδεχομένως να σε ξενερώσει το γεγονός οτι θα μπεις σε AUDI (όπως τον κάθε Audάκια που ίσως πήγαινε στην αντίπερα όχθη) αλλά για τη χρήση που το θες θα σε αποζημιώσει στο έπακρο. Αξιόμαχο, τίμιο, δε θα σε κουράσει στο ταξίδι χάρη στην τουρμπίνα που έχει, δε θα σε προβληματίσει το χειμώνα με τον κρύο καιρό και το ολισθηρό οδόστρωμα με τα χίλια ηλεκτρονικά βοηθήματα και την τετρακίνηση που έχει. Αν μερακλωθείς και ζητήσεις κάτι παραπάνω, πανεύκολα χωρίς ιδιαίτερο κόπο μπορείς να πάρεις άλλα 30-40 άλογα κάνοντας ένα καλό πρόγραμμα.
ΥΓ. Είπαμε μια μέρα όλοι με AUDI θα καταλήξετε....
Ψηφισα Εβο, γιατι ειναι το αμαξι που εχω στην καρδια μου.
Αν δεν ηταν τοσο, μα τοσο ασχημο μεσα, θα το ειχα αποφασισει.
Αλλα δεν βλεπεται το γ@μημενο μεσα με τιποτα.
Αν ψαχνεις για si πες μου.
Θα παρεις το καλυτερα διατηρημενο si στην ελλαδα με ασφαλεια μηχανικων μερων εως νοεμβρη και περιποιηση ceramic coat.
Sent from a mobile device
Ουτε εγω συμφωνω με το Evo. Αν δεν ειχες το Μ5 θα σου ελεγα να το παρεις με κλειστα τα ματια. Τωρα ομως αν πας προς τα εκει, σε ενα χρονο θα καταληξεις να εχεις δυο αυτοκινητα ακινητοποιημενα (το ενα λογω φορων και το αλλο λογω εξοδων συντηρησης) και θα καταληξεις να κυκλοφορεις παλι με την κορολα.
Οσον αφορα τα αλλα δυο, με βαρια καρδια ψηφιζω αουντι. Ειναι πολυ γρηγορο, ειναι εξισου ξεχωριστο με την si, σε καταναλωση παιζει να ειναι και οικονομικοτερο αλλα αυτο που θα σε βοηθησει ειναι η τετρακινηση. Επειδη πηγαινεις στα Καλαβρυτα, με ενα σετ χειμερινα θα εχεις το κεφαλι σου ησυχο. Τι κι αν δεν εχει το τιμονι και το ζυγισμα της BMW; Ποσο θα τα εκτιμησεις αυτα με την οικογενεια μεσα; Εξαλλου, εχεις Μ5 στο γκαραζ γμ το κερατο μου. Εχεις χορτασει απο τετοια.
Μην το παρεις μαυρο παλι, να χαρεις.
υπαρχει και ενα αλλο που χει καθησει ο κωλος του μπουλι μεσα
Δεν εχεις δικιο για το εσωτερικο....αν μερακλωσεις και μενεις και επαρχια, του περνας μια μεμβρανη σε ανοιχτο γκρι και το δουλευεις ταξι πατρα - αθηνα - πατρα .......ΑΝΕΤΑ....(μεχρι και αναμονες για τις τρυπες για τη βαση του ταξιμετρου και παροχη ρευματος εχει απ το εργοστασιο)
Μάχη θα γίνει με αυτό το θρεντ, στο τέλος όλοι μαλωμένοι θα φύγουμε για διακοπές :hystericalbs1:
Ο Νίκος (με το si) πρέπει να έχει ολοκληρωμένη άποψη για το άουδι (το έχει οδηγήσει κιόλας, αλλά και ο Πετράν νομίζω (colbat).
Για εμένα πρέπει να βάλεις κάτω τα κόστη συντήρησης του κάθε αμαξιού και φυσικά να τα οδηγήσεις.
Επειδή το θέλεις σχεδόν αποκλειστικά για ταξίδια θα έβαζα στο παιχνίδι άλλη μια αγαπημένη που, πιστέψτε με, μπορεί να δείχνει αδιάφορη αλλά είναι εξαιρετική σε όλα της.
Με το καλό!
Το evo το evo το evo.
Αν δεν γινεται αλλιως το dtm.
Κ για σερβις η δελτα καρ εχει πολυ νορμαλ τιμες κ γνωριζουν αριστα το αντικειμενο.
Επειδη το εχω οντως οδηγησει το audi ειναι απλα κ μονο πιο γρηγορο απο το si.
Τιποτε αλλο.
Ποιοτικα, σε αισθηση, σε αποκριση των χειριστηριων, σε ηχο, σε στριψιμο κατωτερο.
Ειναι ρε σεις οπως ολα τα αουδι. Καναπες με ροδες. Εγω θα το αγοραζα μονο για να δω τι λεει η 4κινηση.
Το δικο μου θα το βαλω αγγελια παντως γιατι αλλαξα δουλεια και θα παρω εταιρικο γολφ...και το αστειο ειναι οτι μολις αλλαξαμε το 500 της συζυγου για γολφ.
lolen
Sent from a mobile device