Αν ξεκινησε ο ταριφας με πορτοκαλι σημαινει οτι η vasw ειχε κοκκινο. Αν το γραψατε στη δηλωση, καλα κρασια..
Printable View
Ο ταξιτζής πέρασε από φανάρι που είναι είτε κόκκινο είτε πορτοκαλί αναλάμπον. Δεν πρασινίζει ποτέ. Όταν εγώ είμαι σε κόκκινο είναι και αυτός σε κόκκινο. Όταν εγώ έχω πράσινο αυτός έχει πορτοκαλί αναλάμπον.
τι περιμενετε και οι δυο στο κοκκινο???
Είναι συμβολή 3-4 δρόμων οπότε στα κόκκινα μας, είναι πράσινη άλλη κατεύθυνση.
Ετσι μπραβο....πεστο απο την αρχη, πορτοκαλι παλλομενο.
Μας μπερδεψες.:original:
Συμβουλεψου τον ασφαλιστη σου.
Δεν επρεπε να ανοιξει του συνοδηγου αν δεν ειχες συνεπιβατη ή τη ζωνη κουμπωμενη. Με ποσα τρακαρατε?
Αφου δεν ετρεξαν νερα, οι σωληνες ειναι μια χαρα. Η μιζα και το κλειδωμα δεν λειτουργουν λογω της συγκρουσης (λογω αναφλεξης και εγκλωβισμου), το ραδιο μαλλον ειναι παραπλευρη απωλεια.
Αφου εχεις προτεραιοτητα και η τροχαια κατεγραψε οτι ο αλλος περασε με πορτοκαλι αναλ. μιλα με το δικηγορο σου που σιγουρα θα ξερει καλυτερα, και μιλα με την ασφαλιστικη σου και του.
Τα λεφτα δεν θα ειναι λιγα, αεροσακοι, φαναρια, ειναι 2.000¤ μονο αυτα. Καινουργια. Αν βαλεις και τα υπολοιπα, + εργασιες, πρεπει να ειναι καπου στα 4.000¤ ολοκαινουργια σε αντιπροσωπο της BMW. Σε εξειδικευμενα και μεταχ. σιγουρα θα ειναι πιο φτηνα.
μηπως ειχες κουμπομενη καμμια "ψευτοαγγραφα" ζωνης στον συνοδηγο???......δεν εξηγητε αλλιως να ανοιξει ο αεροσακος συνοδηγου.thumb
Ή ειχες ποτε προβλημα με τον αισθητηρα καταληψης συνοδηγου και το βραχυκυκλωσαν?