Ωραιος με γεια! Καλη μετατροπη χωρις πολλες κ "αμφιβολες" επεμβασεις!
Αν φοραγα φρενα απο 330 θα το δοκιμαζα σιγουρα.
Printable View
Ωραιος με γεια! Καλη μετατροπη χωρις πολλες κ "αμφιβολες" επεμβασεις!
Αν φοραγα φρενα απο 330 θα το δοκιμαζα σιγουρα.
Συγνωμη φιλε μου αλλα εχουμε εντελως διαφορετικη προσεγγιση οσο αφορα τα φρενα
ΔΕΝ πιστευω οτι υπαρχει ανθρωπος που εχει φρενα απο 330 τα οποια ειναι σε καλη κατασταση και συνδιαζονται με καλο τακακι τυπου ds2500-3000 και καλα υγρα φρενων και να εχει προβλημα μειωμενης αποδοσης ειτε σε χρηση δρομου ειτε σε χρηση track day. Επομενως η σκεψη και μονο να τοποθετιθουν δισκοπλακες απο Μ3 (σαν βελτιωση) ειναι μεγαλο λαθος. Το μοναδικο πλεονεκτημα που υπαρχει πραγματικα ειναι αυτο της εμφανισης, και δεν νομιζω οτι ειχαν αυτο στο μυαλο τους οταν σχεδιαζαν τις δισκοπλακες του Μ3.
Σαν μειονεκτημα φυσικα και ειναι το κοστος μιας και ενα καινουργιο ζευγαρι εχει 500Ε. Οπως επισης το οτι καθε φορα που θα βγαζεις τροχο η δισκοπλακα θα πεζει γιατι δεν θα υπαρχει η αλενοβιδα να την κρατα στο μουαγιε.Τωρα οσο αφορα την απειροελαχιστη μετατροπουλα που λες μαλλον θα εννοεις οτι δεν μπορεις να ξανατοποθετησεις τις δισκοπλακες που ειχες πριν γιατι οι γλυστρες τωρα πια εχουν μικροτερη διαδρομη και οταν φαγωθει το τακακι υπαρχει κινδυνος να φηγει
Οπως καταλαβες δεν εγραψα για να σου πω μπραβο κτλ αλλα για να σου μεταφερω τους προβληματισμους μου οσο αφορα την βελτιωση της λειτουργιας των φρενων σου.
Παντα σε φιλικο κλιμα ...
1) Ανέφερα εγώ πουθενά ότι τα φρένα του 330 είχαν μειωμένη απόδοση???????????
Δεν νομίζω...
2) Ανέφερα εγώ πουθενά ότι ΔΕΝ θα τοποθετήσω ''αλενόβιδα'' ??????????
Δεν το νομίζω...
3) Ποιές εννοείς εσύ γλύστρες...Αυτές που φαγώθηκαν 0.5mm όσο δλδ 3 φύλλα Α4????????
Δεν νομίζω...
4) Και γιατί να ξαναβάλω τις δισκόπλακες του 330 τώρα που βρήκα λύση?????
:thanks:
να συμπληρωσω και εγω, εκτος απο το θέμα κοστους καινουργιων δισκων που εχει αναφερθει ηδη ως μειονεκτημα αλλα δεν ισχυει λογω τοποθετησης μτχ. μονο αναβαθμιση θεωρειται η συγκεκριμενη κινηση. αν bmw δεν θεωρουσε οτι αλλαζοντας δισκους(μονο αυτο στην ουσια αλλαζει) θα τοποθετουσε αυτουσια τα φρενα του 330 στο Μ3(και διατηρωντας τους δισκους). το Μ3 ειναι σημαντικα δυνατοτερο και βαρυτερο.οσον αφορα τις προδιαγραφες των δισκων θεωρητικα ειναι καλυτεροι. εχουν μεγαλυτερο παχος, διατρητοι και με εκκεντρα αλουμινιου για εξοικονομηση βαρους. φιλικα παντα