Αυτα ειναι για λιμνες...
Printable View
Αυτα ειναι για λιμνες...
Όλα έχουν πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Απλά, αν το σκάφος βγάζει καλοκαίρι κυκλάδες, το φουσκωτό είναι μονόδρομος. Αν μιλούσαμε για επτάνησα την παλεύει και το πολυεστερικό.
εξαρταται τι ποσο δινει ο βαγγελης......????????
Θέλει καπετάνιο Ντίνο. Πιστεύω λίγοι σέβονται την θάλασσα και έχουν αυτογνωσία να κάνουν πίσω.
Πάνω κάτω και χειρότερα είναι όπως στους δρόμους.
Γενικά μιλάω!
η αληθεια ειναι οτι θελει προσοχη οταν εχεις σκαφος κ εχεις κ την οικογενεια μαζι...κ το καταδυναμην να αποφευγεις τους καιρους εκει στην κεφαλλονια (απο εκει ειμαι)πιανει κατι μαιστρους που οτι κ να χεις θα κοπανησει σιγουρα...
κ οτι κ να παρει απλα να εχει βαθυ V γιατι νομιζω οσα εχουν βαθυ V εχουν καλυτερη πλευση (η γνωμη μου ) :)
^ Βασικα, Γρεγος ήταν (ΒΑ) :p
εχω φαει καιρους στα μουτρα εγω μαζι με τον πατερα μου με ενα bayliner cierra 22.5 ποδια λολ κ στον σαρωνικο να δεις γλεντια...απο αιγινα καλαμακι κυριακες απογευμα εκει να δεις τοτες παντα εμπαινε ο διαολος μεσα του κ εβγαζε καιρο σχεδον παντα!
Πολύ σωστά οπότε μιλάμε για οράϊζον ή Ποσειδώνα.
Στα Ελληνικά νησιά η V γάστρα πλανάρει εύκολα, δεν χτυπάει όταν έχουμε κυματισμό και το σκάφος ακούει με δυνατό μοτέρ. (κάτι που δεν έχει πχ η ζόντιακ)
Στα (-) η αυξημένη κατανάλωση και η ανάγκη για μεγαλύτερο μοτέρ.