Ασε και γω ειχα φρικαρει. Ειχα τρελλανει στα τηλεφωνα τον κουμπαρο μου και τον υπευθυνο στην Εθνικη.
Επισης ρωτησα και για την αξιοπιστια του μαντρα και ολοι μου ελεγαν οτι δεν ειχαν κανενα προβλημα στο παρελθον
Printable View
Προχωράει το θέμα, υπήρχε μια καθυστέρηση στη μεταβίβαση γιατί έστειλα μέσω γενικής ταχυδρομικής τα χαρτιά στον βαρνάβα και αυτά έφτασαν στα άγραφα (true story).
Τα πήρε ο μαντράς και μέσα στην εβδομάδα θα γίνει η μεταβίβαση ώστε να προχωρήσει η εκταμίευση του ποσού από την άλλη ασφαλιστική, το όνομα της οποίας θα πω στο τέλος της διαδικασίας. (καθώς και τις δικής μου, ο ασφαλιστής μου είναι free lancer οπότε δε νομίζω ότι πρέπει να χρεωθεί η ασφαλιστική το φταίξιμο για τον μη επαγγελματισμό του)
Στη φορολ δηλωση που θα φτιαξεις του χρονου, εκει που γραφουμε τα αυτοκινητα δεν το δηλώνεις καθολου αν η διαγραφη ειναι εως 16/1/2013.
Αν διαγραφηκε εως 15/3 τότε δηλωνεις 2 μηνες κατοχη. Αν διαγραφηκε 16-31/3 δηλωνεις 3 μηνες κατοχη, κοκ.
Δηλωνεις ομως στο κουτακι που αναφερονται εσοδα (ηταν κατω δεξια στην 3η σελιδα) εκει που γραφονται τα εσοδα που ειχες απο πωληση αυτοκινητου, τα χρηματα που πηρες απο την ασφαλιστικη + αυτα από αυτον που το πηρε ως "σωστρα"