και 150.000 ευρω...
Printable View
Θ Ε Ι Κ Ο!
δε νομίζω ότι το συγκεκριμένο αμάξι είναι η κανονική συνέχεια των προηγούμενων γκε τε 3.
less is more, lightweaight, spartan, war machine, only the inportand είναι οι λέξεις που σου έρχονται στο μυαλό για την συγκεκριμένη σειρά.
δεν φημίζεται για την τόση εκτεταμένη τεχνολογία που κουβαλάει πάνω του, όπως και η πιο εξελιγμένη σειρά αρ ες, η οποία διαθέτει ακόμα λιγότερα, και όμως είναι καλύτερη απο την απλή.
η κεντρική κονσόλα, δεν κολλάει. οι 20άρες επίσεις. το σαζμάν οκ, αλλά γιατί να καταργηθεί η χειροκίνητη έκδοση η οποία θα είναι και 30 κιλά ελαφρύτερη απ'οτι λέει στην συνέντευξη.
τα ρεκαρο έχουν θέμα με την ομολογκασιον, οπότε πάνε και αυτά.
δεν λέω, ωραίο είναι, γκε τε 3 δεν είναι άσχετα που έτσι γράφει. σύστημα ευστάθιας στο τιμόνι που ενεργοποιεί τους πίσω τροχούς, μπιριμπίμ μπιριμπόμ και άλλα 15 κιλά. μεγαλύτερο ρεζερβουάρ, και πάλι είναι 30 κιλά ελαφρύτερο απο το παλιό.
βγάλτα όλα ρε κολλητέ να είναι 75 κιλά πιο κάτω. βγάλε και λοιπές χλίδες όπως οθόνες κεντρικές κονσόλες να φύγουν άλλα 15 και είσαι σχεδόν 90 κιλά κάτω. ή τουλάχιστον δώσε αυτή την δυνατότητα στον αγοραστή.
είναι γνωστό νομίζω το κόλλημα μου με την σειρά γκε τε της πορσε, αλλά με το συγκεκριμένο δεν ξετρελάθηκα, για το γεγονός ότι δεν είναι της ίδιας φιλοσοφίας με τα παλαιότερα. οκ έχει ατμο μοτέρ πουσαρισμένο κάργα. το γκε τε 3 δεν είναι ξερό πλέον...θ μπορεί να δίνει αυτή την εντύπωση, αλλά δεν θα είναι.