δεν λειτουργεί το link...:drive:
Printable View
https://www.speedandstyle.gr/
(ελλειπε ενα "w")
Φίλε nino δεν ειναι θέμα εξυπνότερου... μια χαρά εξυπνοι είναι στην BMW απλά το εργοστάσιο όταν κατασκευάζει ένα όχημα έχουν να αντιμετοπίσουν έναν σορό προδιαγραφές και όρια... πχ όρια στα καυσαερια, ορια στον θόρυβο του μοτερ(αλλιως θα το παιρναμε με φιλτροχοανα ναααα με το συμπαθιο), συγκεκριμένη ευρυθμη λειτουργία, απαιτήσεις βάσει euro5, τουρμπίνα με συγκεκριμένα χλμ κτλ είναι μόνο μερικά... όλα αυτά η κάποια απο αυτά είναι σίγουρο οτι θα επιρεαστούν εμένα αυτό που με ενδιαφέρει είναι να μην επηρεαστεί η λειτουργία του οχήματος ... αν το βάλω και μετά ας πουμε ότι το βγάζω επειδή δεν μου αρεσε... όσο για την κατανάλωση έχω ακούσει ότι μειώνετε αισθητά γιατι έχει καλύτερη ροπή και συνεπώς λιγότερο ζορι το μοτερ. Αν το πατήσεις φυσικά στα όρια του φαντάζομαι θα καταπίνει.
Πάντος συμφώνω ο καθένας στο οχήμα του και στην ... κυρά του ξέρει τον τρόπο που θα φερθεί thumb
:electrician2:Μπορεί καποιος με εμπειρία σε πετρελαιοκινητήρα να μου πεί τις εντυπώσεις του μετά την βετίωση????
Λοιπόν,
εχω το παρόμοιο όπως είπε και ο ΝΙΝΟ, εντυπώσεις :
1. Τοποθετείται εύκολα παράλληλα, με τα δύο φισάκια (αρσενικό-θηλυκό) που νομίζω είναι τα ίδια με το δικό σου
2. Αύξηση ροπής - πολύ καλή, στο σημείο που μπαίνει το TURBO(2000στρ, στο δικό μου - 1850 νομίζω στοδικό σου)
3. Υποδύναμη δεν το έλεγξα αλλά για το δικό μου μιλούσε για αύξηση 150->192
4. Κατανάλωση περίπου 10% παραπάνω και όχι παρακάτω (εξηγείται έυκολα βέβαια, παρότι ο κατασκευαστής λέει το αντίθετο)
Eχω να το χρησιμοποιήσω περίπου 6μηνο, λόγω κατανάλωσης (1ο) και λόγω της γυναίκας (2ο).
Αν θέλεις να το δοκιμάσεις (τα φισάκια μάλλον θα ταιριάζουν) ευχαρίστως!!