Γιατι να συμαβαινει αυτο.......????
Printable View
Ελα ντε; Μην δωσεις χωρις λογο τοσα χρηματα, στο λεω εγγυημενα thumb
Επειδη δεν μου αρεσει γενικα στη ζωη μου το δεν γινεται και σε βλεπω ψαγμενο!
Τι στο καλο τουλαχιστον αμα αλαξω κανα λαστιχακι εκει μεσα να στρωσει λιγακι για να μην πεταω λεφτα αδικα! Το λεω γιατι τα λαδια τα βλεπω τωρα πανω στις σωληνες του τιμονιου ........και στην ποδια!
Λαστιχακι δε μπορεις να βαλεις, ξεχασε το πηγαινει κομπλε ολο το ανταλλακτικο. Δεν θα βρεις Ε46 που να μην χανει. Κανει 250 ευρω και θα χανει σε ελαχιστο χρονικο διαστημα παλι. Ετσι ειναι η κατασκευη του. Μπορεις να κανεις, ομως, αυτο που εκανα και γω με κοστος 40 ευρω. Πηγα σε εναν που φτιαχνει μαρκουτσια εχοντας βγαλμενα τα δικα μου και μου εφτιαξε δυο πολυ καλυτερης ποιοτητας του εργοστασιακου χωρις να χανουν. Το θεμα ειναι, ομως, αυτος που θα το κανει να σου βαλει και την βαλβιδα που εχει μεσα γιατι αλλιως θα ακουγεται θορυβος οταν στριβεις το τιμονι. Εγω πηγα σε ανθρωπο που το εχει κανει σε πααααρα πολλα BMW και βαζει αυτη τη βαλβιδα. Λαστιχακι δε μπορεις να βαλεις, ξεχασε το πηγαινει κομπλε ολο το ανταλλακτικο.
εγω εχω 107 χιλ και τον τελευταιο χρονο εχω αλλαξει ψαλιδια σινεμπλοκ μπροστα, αμορτισερ ελατηρια χαμηλωματος εκανα και το μεγαλο service πριν κανα 20 ημερο οπου αλλαξα μπουζι φιλτρα λαδιου αερος βενζινης καμπινας τακακια υγρα φρενων εναν ιμαντα κτλ δισκο πλατω εχω ψωμι ακομα δισκοπλακες μπροστα εχουν νυχι αλλα σκεψου ποσοι αλλαζουν δισκοπλακες στα 100 κ χλμ? το μονο που αφησα και κακως βεβαια ειναι τα λαστιχα που εχουν φορτωσει 45κ χλμ και μια 4 ετια και το αναβαλω συνεχεια αλλα πιστευω με προσεχτικη οδηγηση κατα κυριο λογο οταν βρεχει ειμαι οκ thumb
:warriorsmiley: Καταρχην τα λαστιχα .........λαθος σου .......... οσο προσεχτηκα και να οδηγεις η στραβη γινεται αρα οποτε αμεση αλλαγη εφοσον δυνασαι .......ειδαμε και παραδειγμα ενος παιδιου εδω στο φορουμ!
Οσο για τα υπολοιπα μπραβο σου μερακλιδιακο σερβις ....... και εγω καποια στιγμη γαιτι τωρα δεν πρεπει να αλλαξω αναρτησεις .....τα υπολοιπα ολα θα γινουν θα αρω κανα δυο προσφορες και θα προχωρησω .........
Και ενα καλο πλυσιμο μεσα εξω ισως βιολογικο .......και θα ειναι σουπερ ντουπερ
Δεν εχεις λαστιχα
Δεν κυκλοφορεις!
Η στραβη ΠΟΤΕ δεν προβλεπεται!
Η αλλαγη ελαστικων ΠΑΝΤΑ.
friendly!!!!