Και εγώ τέτοια έχω δεν μπαίνουν έτσι σκετα βάζουν και ένα σαν ρελε για να παρακάμπτει την βλάβη γιατί έτσι το διαβάζει απλώς δεν θυμάμαι πως το λένε το εξάρτημα
Printable View
Και εγώ τέτοια έχω δεν μπαίνουν έτσι σκετα βάζουν και ένα σαν ρελε για να παρακάμπτει την βλάβη γιατί έτσι το διαβάζει απλώς δεν θυμάμαι πως το λένε το εξάρτημα
Μάζεψε λεφτα και πάρε οεμ Φαναρια ετσι απλα!
Το γιατι το γνωρίζουμε ολοι !!
Απορώ πως επιτρέπουν να πουλούν τέτοια κίτ !!
Εχουν γίνει ατύχηματα απο κακά ριθμισμενα φώτα χενον
ειναι πολυ που εχουν aftermarket xenon δεν υπαρχει προβλημα το μονο που παθαίνουν ειναι οτι μετα απο καιρο χαλαει ο καθρεπτης (3 χρονια περιπου) , πρεπει να παρεις ρευμα ξεχωριστω και να μπει και ρελες.
Τους απέναντι τους ρώτησες Μάρκο? άπειρες φορές με έχουν τυφλώσει σε σημείο που κοιτούσα τη μπάρα στο πλάι ή κάτι άλλο για να μην χάσω το δρόμο μου με φώτα που ήταν σαν προβολείς γηπέδου... ΔΕΝ ρυθμίζονται αυτά τα Kit όσο χαμηλά και να τα βάλεις, ο καθρέφτης αντανακλά και όποιον πάρει το στράβωμα...
οτι λεει και ο τιτλος του ποστ,που τον "εκλεψα" απο εδω:
https://www.xenonlights.gr/el/-xenon-.html
...διαβαστε,νομιζω οτι σωστα τα λεει.thumb
Ρε παιδια μην τρελαίνεστε εχει κιτ απο 30ε μεχρι και 500ε αναλογα τι θα βαλεις το παιχνιδι ολο ειναι στο οτι τα αφτερμαρκετ δεν ρυθμιζονται αυτοματα ενω στα εργοστασιακα εχει αισθητηρες που αναλογα με το βαρος ρυθμιζουν το υψος εκει ειναι η διαφορα και στο κρυσταλλακι που εχει το φαναρι το γνησιο.Δημητρη τα γνησια εκτος το οτι ειναι πολυ ακριβα οπως ξερεις καλυτερα απο εμενα εχουμε μιληση και στο τηλ γιαυτο θελει προγραμματισμο γιατι ετσι δεν το δεχεται ο εγκεφαλος καλα τα λεω ετσι δεν μου ειχες πει?Οποτε αν το αυτοκινητο δεν τα εχει απο μαμα οτι και να κανεις κατα την γνωμη μου ψιλοπατεντα θα παιξειthumb
Υ.Γ Πανο σευχαριστω ετσι λεγεται το εξαρτημαthumb
ok απο βδομαδα περνω τα cancellers και ενημερωνω....ευχαριστω