ακριβως!!!thumb
στον συλλεκτη εχει συνηθως καποιες μικροδιαρροες........αλλα ΜΗΝ βαλεις αυτ.πληρωση νερου!!!:thumbsup:
Printable View
ακριβως!!!thumb
στον συλλεκτη εχει συνηθως καποιες μικροδιαρροες........αλλα ΜΗΝ βαλεις αυτ.πληρωση νερου!!!:thumbsup:
εγω 3 χρονια ειχα φυσικο αεριο στη Λαρισα, μικρο ατομικο λεβητα στο μπαλκονι!! δεν χρειαστηκε ποτε να προσθεσω νερο κλπ!
πως καταλαβαινεται οτι θελει νερο???
Εμενα εχει οργανο ενδειξης πιεσης νερου. Πρεπει να ειναι μεταξυ 1 - 1,2 Bar.
Καλα ειναι τα mastas που εβαλες τωρα, για τα υπολοιπα τρια κανε τον σταυρο σου!
Σημερα ηρθε αλλος υδραυλικος,που τον γνωρισα σε σπιτι πελατη μου και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!βρηκα εναν ΜΑΣΤΟΡΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ στη δουλεια του!!!!
Οτι ειχε πει ο Αρης ισχυει 100%!!!
......αλλα περα απο αυτα, ο ανθρωπος επαιζε στα δαχτυλα ολη την εγκατασταση και εκανε βιδες το λεβητα καθαριζοντας και ρυθμιζοντας ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!!
Επιτελους παραδεχομαι συνεπεια στο ραντεβου,επεξηγηση σε ολες τις αποριες με τεκμηριωμενες απαντησεις,εργαλεια που ρυθμιζανε μεχρι τους παλμους τις καρδιας, που λεει ο λογος και τελος σωστη εργασια, με οικονομικοτατη και τιμια χρεωση!!!(30 ευρω πηρε και ασχοληθηκε ουσιαστικα δυο ωρες!!!)
Ο λεβητας δουλευει ρολοϊ,αθορυβα,με σωστες πιεσεις νερου και χωρις διαρροες.
Καταργησε το ανωδιο και καθαρισε οτι φιλτρακι ειχε μπουκωσει απο την "λασπη" που εβγαζε αυτο .....και ηταν αρκετη δυστυχως.....
το συστημα αυτοματης πληρωσης νερου παρεμεινε, αλλα ρυθμιστηκε σωστα πλεον και μου εδωσε οδηγιες για τη σωστη του παρακουλουθηση/ρυθμιση αν χρειαστει....εχω ομως την αισθηση οτι μεχρι την επομενη συντηρηση,δηλαδη του χρονου,δεν προκειτε να χρειαστει απολυτως τιποτε!!!
Το σαϊτ του τεχνικου μαζι με τα στοιχεια του,το παραθετω εδω,γιατι αξιζει πραγματικα να τον προτιμησετε(οι τοπικοι εδω εννοω)αφου θα δειτε εναν γνωστη του ειδους που αξιζει καθε ευρω που θα δωσετε:
https://www.teo-studios.gr/%CE%A0%CE...E%9F%CE%A3.htm
δεν κανω διαφημιση,αλλα οταν ειμαστε ευχαριστημενοι με καποιους επαγγελματιες, ας το μοιραζομαστε,εστω μηπως βοηθησουμε εμας αλλα και εκεινον, αφου το αξιζει.
:thnx: