Θα σου πω εντυπώσεις σε λίγες μέρες αν σε προλάβω βέβαια...
Έχω προγραμματίσει να βάλω επιτέλους το τελικό απο 330 που έχω στην αποθήκη...
Printable View
Θα σου πω εντυπώσεις σε λίγες μέρες αν σε προλάβω βέβαια...
Έχω προγραμματίσει να βάλω επιτέλους το τελικό απο 330 που έχω στην αποθήκη...
Περιμενω ...........καλο μπαξιμο!
Αν το εχεις ξανανοιξει το θεμα πας στο προφιλ σου στα στατιστικα στο Βρείτε όλα τα θέματα που ξεκίνησε ο/η Dermatis.
Εκει λοιπον κλικαρεις και βλεπεις οτι θεμα εχεις ανοιξει μεχρι τωρα .thumb
https://www.bmwfans.gr/forum/search.php?searchid=942661
Εαν βγαλεις καταλυτες βαλε στην θεση τους ελευθερα καζανακια και θα εισαι
οπως πρεπει.
Για το υπολοιπο της εξατμισης που λες, εαν το αμαξι ειναι πλουσιο σε μειγμα απο το εργοστασιο τοτε δεν θα χασεις αλλα θα παρεις στο μεγαλυτερο φασμα.
Σαν αγραφος κανονας ομως ισχυει πως ενα custom προγραμμα μετα απο αυτες τις επεμβασεις αποφερει τα μεγιστα.
Τα valvotronic νομιζω ομως οτι δεν προγραμματιζονται
Σε μια συνομιλια που ειχα με την Power up exhaust στον πειραια μου ειπε πως τα 4 κυλινδρα δεν εχουν προκαταλυτες ..........οποτε ισως απλα βελτιωσω λιγο την εξαγωγη απο την μεση και κατω! Θα περασω μια βολτα απο εκει να το κοιταξω! Για οτι και αν κανω εννοειται θα δωσω feedback!:thanks:
Για εμένα βάλε ένα τελικό να αλλάξει ο ήχος και μην πειράξεις τίποτε άλλο!Στο 1.8 δεν θα κερδίσεις απολύτως τίποτα να πειράξεις παραπάνω πράγματα,μόνο θα χάσεις!
Υ.Γ Για να κερδίσεις ελάχιστα ατμοσφαιρικά άλογα πας σε setup του τύπου κανίβαλοι εκκεντροφόροι, πρόγραμμα, full εξάτμιση, που δεν σε συμφέρει με τίποτα απο οικονομικής άποψης.
To γνωριζω και αυτος ειναι και ο σκοπος μου........απλως ισως αλλαξω σωληνα απο καταλυτη και κατω ( αυτο εννουσα απο την μεση και κατω)! Και το οικονομικο να μην σκεφτομουνα ( dream :hystericalbs1: ) νομιζω πως δεν αξιζει μια περετερω αναβαθμιση σε αυτους τους κινητηρες ......αφου ισως με λιγοτερα λεφτα και σιγουρα πιο αξιοπιστα αλλαζεις μοτερ ή και αυτοκιντο που λεει ο λογος!
Για να μην ανοιγω αλλο θεμα.............
Εχω backup ενα φιλτρο της BSR που μου ειχε χαρισει ενας φιλος για την μπεμπα και ποτε δεν μπηκε και δεν θυμαμαι και το γιατι! Το βρηκα σε ενα ξεκαθαρισμα της αποθηκης......
Θα βοηθησει ή απλα θα αυξηση την καταναλωση?
Άκου Πάρη.Αρκετά παιδιά από δω μέσα όπως και εγώ έχουμε βάλει στο valvetronic
τελικό από 6κύλινδρο.Με ένα Υ είσαι Οκ εκτός και αν βρεις από Μ52 όπως το γατόνι
ο gyiama :whistle: το οποίο έχει μια είσοδο και δυο εξόδους.Από ήχο ένα πολύ ελαφρύ
βράχνιασμα στις μεσαίες και τίποτα άλλο.Το αυτοκίνητο δεν έχασε πουθενά.Εγώ κατάλαβα
μια πολύ μικρή διαφορά στην απόκριση προς το καλύτερο αλλά τίποτα σπουδαίο.Το δικό
μου το μαμά το τελικό το πούλησα σε κάποιον που το έψαχνε απεγνωσμένα γιατί είχε
αλλάξει το δικό του με ένα aftermarket και το αμάξι χαμηλά ψόφισε,γι'αυτό προσοχή με
ότι επιλέξεις...Φίλτρο ελεύθερο έβαλα κι εγώ μέσα στο κουτί όταν έκανα πρόγραμμα.Από
ήχο εντελώς τίποτα και από διαφορά δεν τρελάθηκα και το ξανάβγαλα thumb