Και που ξερεις αν φτουραει το αμπελι εκει που ειναι ομως ?
100 στρεμματα μπορεις να βαλεις απο αμπελια και ελιες, μεχρι σαλιγκαρια, μανιταρια και οτι αλλο γουσταρεις....
ΖΗΛΕΥΩ αυτον που θα το κανει...
Printable View
για το συγκεκριμενο δεν ξερω..
αλλα οποιος εχει χρηματα περισια τοσα ωστε να υπολογισει εκτος απο την αγορα ,τους φορους,τα τεκμηρια αλλα και μια υποθετικη σχετικη αυξηση αυτων τα επομενα χρονια για να ειναι ησυχος τοτε ναι.αλλιως για καποιον που δεν πληρει τα παραπανω κριτηρια δεν ειναι εποχες για ανοιγματα.ειναι ρισκο...
η καλυτερη στιγμη για να ελαχιστοποιησεις το ρισκο και να κερδισεις κατι σαν ευκαιρια ειναι την στιγμη που θα αρχισει να υπαρχει μια καλυτερευση της οικονομιας.την στιγμη που αρχιζει να ανοιγει ξανα η αγορα και λιγο πριν...
αυτο θελει βαθια γνωση των πραγματων και οξυδερκεια..
Ολοι μας Γιάννη, αν είχαμε επιλέξει μιαν άλλην εποχή να μην τα χώσουμε στα πενβέ, το γκαζόν στον κήπο και τις "σκαφούμπες" μια χαρά θα είμαστε.
Οποιος θέλει να επιστρέψει στη γή, σήμερα είναι η ευκαιρία.
Και για εμένα, ευλογημένος όποιος έχει παιδιά και τα μάθει να δουλεύουν τη γή.
Και φροντίσει να τους εξασφαλίσει γή.
Δεν θα πεινάσουν ποτέ.
Ποτέ.
Αρκεί να ξέρουν που πατάνε.
- πρωτού κάποιος πεί οτι μιλάω έξω απο τον χορό, απλά να πώ ότι στην Λακωνία, έχουμε μια αντίστοιχη παραγωγή σε διάφορα είδη και είμαι σε θέση να ξέρω πάρα πολύ καλά και τα πανω και τα κάτω της πρότασης που μοιράζομαι-
Nτινεεε εγραψες....
για να ανεβεις εκει πανω θες ενα σετ δισκο-πλατο και εμετοστοπ....
Φοβερα σπιτια, πολυ απομονωμενα, και πολυ μακρυα απ την ζωη..
απο μικρος βεβαια τα χαζευα και ελεγα πως φτανουν εκει πανω...χεχε
παντως γενικα οσο περναει ο καιρος και βλεπωντας την φορολογια οποιος παιρνει σπιτι σημερα εχει τασεις αυτοκτονιας....
εχεις δει το σπιτακι που νοικιαζαν σεζον χαντε στην "μυτη" στο Μαυρο λιθαρι????
οχι ρε δεν ξεβρω ποιο λες @ νεκροθαφτη
Ποσα θες να σου δωσω στην Γορτυνια ? Αχρηστα... εχουν γινει δαση.
Καρυδιες τεραστιες αιωνοβιες και τα καρυδια (ΑΑΑ ποιοτητας) σαπιζουν στην γη.
23 - 25 ΕΥΡΩ το κιλο η καρυδοψυχα πρωτης ποιοτητας σε μπουτικακια στην Αθηνα.
Και καθομαστε και φυλαμε την Αθηνα. Αει στα κομματια