εγω παλι ψηφισα το gt-86 λοφω πισωκουνας και λογω ιστοριας με το παλιο(ελπιζω να ειναι τι ιδιο και παραπανω αξιο)... και σαν δευτερη ψηφο θα εβαζα το volvo v40 !!
Printable View
εγω παλι ψηφισα το gt-86 λοφω πισωκουνας και λογω ιστοριας με το παλιο(ελπιζω να ειναι τι ιδιο και παραπανω αξιο)... και σαν δευτερη ψηφο θα εβαζα το volvo v40 !!
πολλοι λατρες της πισω κινησης μαζευτηκατε... :whistle::th_Laie_67-1:
Eυκολα και με διαφορα το gt86.
Εύκολα το πιο εμετικό είναι το golf, μακράν !
Το gt-86 δεν βλέπεται από καμμία γωνία...
Για το Volvo τι να πω ? Αν έχει κοντά στα 4,5 m μήκος, το 1,5 είναι πρόβολος μπροστά.
Ψήφισα το Clio, για δευτερότριτο...
Μερκεντε
βασικα δεν λεμε ο καθενας καταταξη για ολα τα παραπανω αμαξια μπας και βγει κανα πορισμα????
ας αρχισω εγω...
1) gt86 (αυτονοητοι λογοι)
2) volvo (για volvo απλα αλλου)
3) a class (a class που βλεπεται....παει χαλασε και η mercedes)
4) golf (κλασικα τα κανει ολα καλα....πολυ εκνευριστικο πραγμα...)
5) clio (αν και αισθητικα μου αρεσει πολυ)
6) ι30 (αν και πρεπει να ειναι πολυ καλο..ισως καλυτερο και του golf)
τα αλλα δυο απλα με αφηνουν αδιαφορο....το 208 αισθητικα...και το b max για οταν παντρευτω....αργει ακομα
Θα ψήφιζα το Subaru αλλά ξεπέρασα τη φάση των σπορ-κουπέ αυτοκινήτων με τη φιλοσοφία 2+2 και τους μικρούς χώρους αποσκευών. Τελικά επέλεξα Α-Class, γιατί το Ε60 του Πάνου έλειπε από τη λίστα.
Άρη κοίτα το λίγο,λείπει η ένατη επιλογή
-όχι Golf
Δεύτερη μου επιλογή το τουότα.
Οχι Νικολα,αυτο θα το δειξει η ψηφοφορια!!!:thumbsup:
...απλα ας δουμε την αυθορμητη αντιδραση/επιλογη μας,χωρις ιδιαιτερα κριτηρια,αλλωστε ουτε τα δοκιμασαμε, ουτε στους περισσοτερους απο εμας ειναι στα αμεσα πλανα για αγορα.....
Τοσος θαυμασμος πια για το 6κυλινδρο του Πανουλη μας!!!:thumbsup:
χαλαρωσε!!!...εντελως τυχαια πριν απο λιγο ψαχνοντας για καποιο θεμα ξαναδιαβασα αυτο:https://www.bmwfans.gr/forum/showthread.php?t=9136
:thumbsup:
ΥΣ....τωρα που το θυμηθηκα λειπει απο την ψηφοφορια η επιλογη Αουντι Αllroad.....χεχεχεχεχεεχε
με τα μεχρι τωρα αποτελεσματα toyotakides εχουμε γινει ολοι....:whistle::whistle::thumbsup: