Respect στην Ελένη :D:D:D:D:D:D:D
Printable View
Respect στην Ελένη :D:D:D:D:D:D:D
+ Παρα πολλα !!
Μπραβο σου Ελενη.
τι εκανα παιδια????
+1000
Ελένη προχώρα το αν είναι εύκολο, όπως σε βολεύει καλύτερα και στείλτο μου εσύ. Δεν υπάρχει θέμα με 10, 20ε πάνω κάτω. Αν ολοκληρωθεί με p.m πως θα σου στείλω τα χρήματα.
:thanks::thanks::thanks:
Κυριε Γιωργο, εκανα την παραγγελια μεσω ιντερνετ οπως μου ειπαν και δυστυχως μου εστειλαν ενα μηνυμα οτι εκαναν λαθος και δεν το εχουν.
"Hi Zabeli, thanks for your interest - unfortunately, this part # is no longer available to order.
Thanks again for keeping us in mind though, and our apologies for the inconvenience –
Jason Reighard|Internet Parts Manager
3211 Automobile Blvd. Silver Spring, MD 20904
EmailgetHelp@getBMWparts.com| AIM Jason at Tischer"
Εκανα επιβεβαιωση με αλλους 5 αντιπροσωπους που το ειχαν στο ιντερνετ, αλλα δεν το εχουν στην αποθηκη.:shok:
Μιλησα με το Manager of BMW of Northern US, και μου ειπε οτι η BMW το εχει αποσυρει απο ολους τους αντιπροσωπους.
Μπορουμε να το βρουμε μονο αν εχει μεινει σε καποιο μαγαζι (wholesale) που προμηθευοντε ολοι οι αντιπροσωποι ανταλλακτικα.
Μου υποσχεθηκε οτι θα με βοηθησει με το ψαξιμο και μου εδωσε μερικα ονοματα, συγχρονως παιρνω τηλεφωνο και το ψαχνω. .....
Θα σας ενημερωσω ... και αν το βρω θα το παρω κατευθειαν....
Www.fabdirect.com
Μια ερωτηση σε αυτον ισως βοηθησει. Αγγλια.
Ξεχασα να σας πω οτι τον Ρουμανο τον πηραμε τηλεφωνο, εβαλα ενα Ρουμανο (BMW fanatic) απο το γραφειο και μιλησαν τη γλωσσα τους , και μας ειπε οτι δεν το εχει.....
Εδω τα αποσυραν , για καποιο προβλημα που δεν μας ειπαν.
Δεν σταματαμε την προσπαθεια....
Μου ειπε ενας φιλος για καποιον αλλο στην Αγγλια, θα εχω το λινκ αυριο.....