μαλιστα, θα χαλασετε το συνεταιρισμο με τους πετρελαιαδες και θα γινετε συνεταιροι με τη δεη...thumb
Printable View
μαλιστα, θα χαλασετε το συνεταιρισμο με τους πετρελαιαδες και θα γινετε συνεταιροι με τη δεη...thumb
1.απαγορευεται οποιαδηποτε προσθηκη ή αλλιωση κοινοχρηστων χωρων χωρις την συγκαταθεση των 3/5 τουλαχιστον ιδιοκτητων της πολυκατοικιας!
2.Οσον αφορα τα κοινοχρηστα,ειναι υποχρεωμενοι να τα πληρωσουν αφου ενημερωσαν για τη μη χρηση του λεβητα μεταγενεστερα.
3.Αν ο κανονισμος πολυκατοικιας που διατηρειτε σαν πολυκατοικια ,αναγραφει για ''κλειστα διαμερισματα'' κ κανει αναφορα στο πετρελαιο,τοτε πληρωνουν ενα πολυ μικροτερο μερος παγιου απο οτι αν το ειχαν ανοιχτο (την ηλεκτροβανα τους) κ δεν χρησιμοποιουσαν καθολου πετρελαιο.
Σε καθε περιπτωση ,δεν πρεπει να πληρωσουν το ακριβες τιμημα του παγιου ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ κ μετα...κ οχι προγενεστερα.
Οσον αφορα τις πολυκατοικιες κ τους κανονισμος ειναι ενα περιπλοκο θεμα.
Σαφως...ο κακος χρονος περναει...ο κακος γειτονασς ΠΟΤΕ!:th_Laie_67-1:
Θα σου προτεινα κ γω να συμβουλευτεις (παραμασχαλα με τον κανονισμο σας) εναν δικηγορο οπως οι προλαλησαντες!
...καλα ξεμπερδεματα!:original:
Λαμπρο κατι παρομοιο ειχαμε περσι στην Αθηνα που ξυπνησε ενας "μαγκας¨" και ειπε οτι επειδη δεν θα το λειτουργησει να του κοψουμε το παγιο...
τα ιδια και στην Λαρισα...
Λοιπον υπαρχει κανονισμος στις πολυκατοικιες που λεει οτι πρεπει να υπαρχει παγιο και μαλιστα βαση κανονισμου ειναι πολυ περισσοτερο τις % απο αυτα που εχουν συνηθως, ψαξε το γιατι παιζει θεμα με τα ποσα διαμερισματα ειναι κλπ!
Για να απαλλαγουν απ το παγιο (λογια δικηγορου) πρεπει να αναλαβει μηχανικος (ο μπαουερ), να τους απομονωσει τους σωληνες του νερου του καλοριφερ απ τους κεντρικους κομβους καθε οροφου!
σε μας που ηταν 3 οροφη πολυκατοικια για να γινει σε εναν ηθελαν 2000ευρο!
Το παγιο εχει συγκεκριμενο λογο που υπαρχει... ο βασικοτερος λογος ειναι οτι οποιος ανοιγει 1ος π.χ αν ανοιξει αυτος που μενει στον τελευταιο οροφο το ζεστο νερο θα περασει απ το δικτυο και μετα οταν ανοιξει αυτος στον πρωτο δεν θα χρειαστει πολυ ωρα να ζεστανει= δεν θα καψει τοσο...
επισης αυτοι που μενουν στα ακρα παντα καινε περισσοτερο, ενω στη μεση χαιρονται την ζεστασια των αλλων!χεχε
Δεν καταλαβαίνουν λέμε.Εμείς στο διαμέρισμά μας δεν κάνουμε τίποτα.Το θέμα είναι το κατά πόσο μπορούν αυτοί να το κάνουν.Που ξέρω εγώ τί μαμακεία είναι αυτή?Που ξέρω στην τελική αν δεν σκάσει στο κεφάλι μου?(είμαι λίγο υπερβολικός αλλά φαντάζομαι καταλαβαίνετε πώς το λέω)
Εν τω μεταξύ το επιχείρημά τους για το ότι δεν πληρώνουν για τη συντήρηση του καυστήρα είναι ότι δεν θα χρησιμοποιούν πετρέλαιο.Εγλω θα φταίω να γυρίσω να τους πώ ότι θα ανεβοκατεβαίνω με τις σκάλες και δεν θα πληρώνω για τη συντήρηση του ασανσερ??:th_Laie_67-1:
ειναι σαν να βάζεις εναν ηλεκτρικό θερμοσίφωνα να σου ζεστάνει τα καλοριφέρ στο σπίτι.
Η ενεργειακή του απόδοση είναι πολύ χαμηλή και τους έχουν πιάσει μάλλον κώτσους οτι θα είναι φτηνό κτλ.
Αστους να το βάλουν, η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο.
και εν προκειμένω, αυτοί φέτος, θα το φάνε παγωμένο....
σπαρακο..
το παγιο σε περιπτωση που 'αποκοπεις' απο το δικτυο θερμανης
ειναι πολυ μικροτερο του κανονικου.
στο λεω γιατι διαβασα προ ολιγων ημερων τον δικο μας κανονισμο.
δεν νοειται αλλωστε να χεις κοψει (μετα απο ειδοποιηση) την παροχη πετρελαιου κ να πληρωνεις παραπανω...
επειδη τον τελευταιο καιρο ασχολουμαι πολυ με θερμανση και με λεβητες....
εχω να πω οτι δεν την ειχα δει την συγκεκριμενη μ...κια...αχχαχαχαχαχαχαχα
θελω να δω λιγο καποια πραγματα...
μια απορια, αυτο θα ειναι συνδεδεμενο στο κοινοχρηστο ρευμα κανω λαθος??