Ναι φιλε η μπαταρια ειναι επαναφοερτιζομενη!
Printable View
Λογικα την ιδια φιλοσσοφια πρεπει να εχουν τα κλειδια μεχρι και το 2004 μετα τα αλλα που ειναι σαν καρτα δεν ξερω!
Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Σήμερα πήρα μια μπαταρία για να αλλάξω την μπαταρία του κλειδιού μου και ενώ έδωσα τα στοιχεία: VL 2020 3V PANASONIC η πωλήτρια μου έδωσε μπαταρία με στοιχεία: ML 2020 3V PANASONIC και εκεί δεν την κοίταξα και την είδα όταν πήγα σπίτι και την πρόσεξα γιατί είχε διαφορετικό χρώμα το πλαστικό γύρο γύρο. Έτσι άρχισα να ψάχνω τις διαφορές που μπορεί να έχουν και είδα δύο αλλά δεν ξέρω τι σημαίνουν και άν έχουν σημασία. Τις βάζω παρακάτω και όποιος ξέρει ας μου πει να την βάλω στο κλειδί μου ή όχι. Χρήστο πες μια και έχεις αλλάξει αρκετές ή και που να πάω να πάρω. Ευχαριστώ εκ των προτέρων...
ML2020
Όροι και Προϋποθέσεις Όροι και Προϋποθέσεις
προσδιορισμός
Χαρακτηριστικά απόδοσης Στοιχείο
Ονομαστική Τάση 3 (V)
Ονομαστική Χωρητικότητα 45 (mAh)
Συνεχής StandardDrain 0,12 (mA)
Διάμετρος 20 (χιλιοστά)
Πάχος -
Ύψος 2 (χιλιοστά)
Approx.Weight 2.2 (ζ)
JIS -
IEC -
Θερμοκρασία λειτουργίας (βαθμός Γ) -20 - 60
VL2020
Όροι και Προϋποθέσεις Όροι και Προϋποθέσεις
προσδιορισμός
Χαρακτηριστικά απόδοσης Στοιχείο
Ονομαστική Τάση 3 (V)
Ονομαστική Χωρητικότητα 20 (mAh)
Συνεχής StandardDrain 0,07 (mA)
Διάμετρος 20 (χιλιοστά)
Πάχος -
Ύψος 2 (χιλιοστά)
Approx.Weight 2.2 (ζ)
JIS -
IEC -
Θερμοκρασία λειτουργίας (βαθμός Γ) -20 - 60
περισσοτερα αμπερωρια βλεπω που ειναι καλυτερο σιγουρα με λιγο παραπανω standard drain που ομως και παλι ειναι λιγο καλυτερη αυτη που πηρες στα σημεια.
Δε νομιζω να εχεις προβλημα, αντιθετως, νομιζω οτι θα κρατησει περισσοτερο.
ηλεκτρονικος φυσικα δεν ειμαι.
Ισως πω και μπουρδα αλλα νομιζω με περισσοτερα αμπερ θα σου βελτιωσει και την ακτινα δρασης σου. Θα πιανει δλδ το πατημα απο πιο μεγαλη αποσταση.
Καλησπέρα σε όλους. Παιδιά άλλαξα την μπαταρία αλλά δεν δουλεύει δηλαδή δεν κλειδώνει -ξεκλειδώνει ούτε προγραμματίζετε. Μήπως έχετε καμιά ιδέα τι μπορεί να είναι; :thanks:
Μπορει να βαλει μπρος τον κινητηρα?
Αν ναι ειναι θεμα προγραμματισμου. Ξαναπροσπαθησε, το ειχα παθει κι γω και φτιαξε μετα