TO ΛΟΙΠΟΝ
θα θαλα να οδηγαω την bmw M 1(και οχι 1Μ) και να εχω σαν συνοδηγο μου την ΕVA MENDES.και στο σπιτι να με περιμενουν 2 μελαχροινα ξεκωλι@...ζηταω πολλα?
Printable View
TO ΛΟΙΠΟΝ
θα θαλα να οδηγαω την bmw M 1(και οχι 1Μ) και να εχω σαν συνοδηγο μου την ΕVA MENDES.και στο σπιτι να με περιμενουν 2 μελαχροινα ξεκωλι@...ζηταω πολλα?
θα ήθελα να είμουν πίσω στις 19/9/2006.
ξές...έτσι ώστε να κανόνιζα την πορεία μου καλύτερα, με αποτέλεσμα σήμερα να μπορώ να κάνω λίγο απο τα όνειρα του καθενός σας...
Να ειμουν πισω στο χρονο, στο σωτηριο ετος 1981, να ειχα βγαλει μια καρτα της κλαδικης, να κολλαγα πρασινες αφισες σε ολη την ελλαδα, να την ειχα πεσει απο κοντα στον μεγαλο αρχηγο Α.Π η στο θειο βρεφος η στον ακη, να ειχα κανει την μεγαλη αρπαχτη μου και να καθομαι τωρα καπου στο Saint Barths στην Καραβαικη (οχι Καραιβικη), ξαπλωμενος σε μια ασπρη αμμουδια, να πινω το ενα Cuba libre πισω απ τ'αλλο, να καπνιζω ενα Lanceros σαν αυτα του συντροφου Φιντελ κοιταζοντας το 60μετρο Feadship μου αγορασμενο με αυτα που τωρα χρωστανε ΟΛΟΙ οι ελληνες, να μιλαω με τον τραπεζιτη μου στη Ζυριχη σχετικα με την ανανεωση των προθεσμιακων μου καταθεσεων (οχι πολλα καμια 300αρια εκατομμυρια) ΚΑΙ να παρακολουθω τις συζητησεις στο BMWFANS σχετικα με το ποιος φταιει που φτασαμε εδω που φτασαμε.
ο μπουλις δεν κρατηθηκε τελικα .... ακολουθει κριτικη
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερ/νία συνάντησης 19-09-2012
Διάρκεια συνάντησης 3 ώρες
Κόστος συνάντησης 250 Ευρώ
Incall-Outcall Στο χώρο μου(αρκαδικη ριβιερα)
Πόλη συνάντησης παραλιο Αστρος
Συμπεριφορά πρακτορείου Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν: Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Τήρηση αναφερόμενων υπηρεσιών Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Φιλί Βαθύ με γλώσσα
Πεολειχια Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερματωση Στα χαλικια
Παρα φυση Όχι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα; Ίσως
Θα ήθελα να ανέβαινα πάλι στο χιονοδρομικό στο μαίναλο με τέτοιο καιρό, συννεφιά και στην κορυφή χιονόνερο, με το mx5 και την οροφή ανοιχτή*.
*και την τρελή παρέα και την ξενοιασιά που είχα τότε
Εγω αυτη την στιγμη θα ηθελα να απολυθωωωωω..!!!!!!τελειωσε και η αδεια γαμωτο...:thumbsdown: