Σωστά αυτές είναι Νίκο.
Άρα εάν δεν έχουν μεγάλη διαφορά μα τις μαμά τότε δεν αξίζει ο κόπος….
Printable View
Στο e82 μου, που εχει λαμπα Η8 για να φωτιζει τα angel eyes, παρατηρησα οτι οταν ειναι αναμμενα σαν φωτα ημερας, η ταση ειναι 12V, ενω οταν ειναι αναμμενα σαν μικρη σκαλα ή ταυτοχρονα με τη μεσαια σκαλα, η ταση πεφτει στα 4V.
Εχω βαλει κιτακι με led για να δειχνουν ασπρα, αλλα οντως στο φως της μερα ειναι ψιλοαπογοητευκο.
Εκανα δοκιμη να βαλω HID λαμπες Η8, αλλα αυτη η εναλλαγη τασης, ειναι καταστροφικη. Αν βρω την ορεξη θα ετοιμασω σετακι HID με ρελεδακι, ωστε να γινει σωστη η δουλεια.
Στη φωτο, το αριστερο ae ειναι με το κιτακι led που αγορασα και το δεξι ειναι με την HID Η8 λαμπα, που δοκιμασα, αλλα εμεινα με την ορεξη λογω της πτωσης τασης οταν αναβει η μεσαι σκαλα.
Ναι έχουν μεγάλη διαφορά την νύχτα, είναι κατάλευκα (τα άλλα 2 εκτός του PIAA ...που είναι εντελώς "πεθαμένο" ακόμα και τη νύχτα)
Τη μέρα όμως τα "μαμά" πυρακτώσεως κιτρινίζουν και λόγω του κοντραστ με το λευκό φυσικό φως της μέρας διακρίνονται καλύτερα, τα "μαμά" ξαναλέω ..δυστυχώς αλλά έτσι είναι :thumbsdown:
Τα λευκά δεν τα θέλω γιατί μου αρέσει η αντίθεση που κάνουν τα κίτρινα με το λευκό από τα xenon .
Και εγώ δεν μπόρεσα να βρώ σήμερα κάτι ανάλογο σε Ε90 Facelift με Angel Eyes,η ψείρα είναι ενσωματωμένη(fixed) με τη βάση,και θέλει όλο αλλαγή,αλλά δεν ξέρω αν έχει βγει κάτι ανάλογο ώστε να βγάζει άσπρο φώς,πάντος από ότι λέει και ο Νίκος τα μανίσια τελικά φέγγουν καλύτερα,ορίστε και τα δικά μου φρέσκα φρέσκα...