Συμφωνώ !!
Printable View
Φύγε απο το μαύρο το πρώτο είναι τέλειο !!!
αφου εχει γρατζουνιες θα γινει προεργασια για βαφη, μην βαλεις μενβρανη βαφτο σε οτι χρωμα θες με ματ βερνικη!!!
Καποτε ειχα βρει το φοβερο μπλε της bmw-williams, ειναι το πιο ωραιο μπλε που εχω δει ποτε αλλα δε θυμαμαι κωδικο, ειναι ιδιαιτερα σπανιο, θα ρωτησω και θα μαθω....
Σκεφτομαι το νεο αμαξι να το βαψω ετσι....
https://i1168.photobucket.com/albums...-26-RD-069.jpg
sepang bronze...
sasabmw έχουμε κάποια φωτό κανονικού αυτοκινήτου σε αυτό το χρώμα? Φαίνεται ενδιαφέρον.
Κι αυτό ενδιαφέρουσα επιλογή, ευχαριστώ για την πρόταση.
Είδα το προτιμάτε αρκετοί το μαύρο μεταλλικό. Δεν λέω, ήμουν κι εγώ της άποψης ότι το αυτοκίνητο πρέπει να είναι μαύρο, αλλά τώρα τελευταία έχω αλλαξοπιστήσει αρκετά. :original:
Ευχαριστώ πάντως!
φίλε μπάμπη δεν είναι ότι τρελαίνομαι για το μαύρο είναι ότι για να γίνει αλλαγή χρηματοσ κ θεσ σωστή δουλειά πρέπει να πέσει πολύ ξήλωμα κ στ περίπτωση σου δεν υπάρχει λογοσ αφού το αμάξι σ δεν έχει ούτε σαπια ούτε σκούριεσ κτλ
Δυστυχως οχι μιας και δεν υπαρχει για κανονικο αυτοκινητο. Πριν 3 περιπου χρονια ενδιαφερθηκε ενας γνωστος να βρει αυτο το χρωμα για το μπεμβε του. Το βρηκα σε δειγματολογιο με ονομασια ''williams-bmw' και τον κωδικο που δε θυμαμαι. Ειναι πολυ γυαλιστερο σε αντιθεση με τη μοδα που τα θελει ματ (δε μ'αρεσουν καθολου τα ματ) ''ελεκτρικ'' και το πιο ''γλυκο'' μπλε που ειδα ποτε. Τοτε που ρωτησα μου ειπαν για τιμη γυρω στα 60-70 ευρω το κιλο. Φθηνα δηλαδη.
Αυτο το χρωμα εινα παρα πολυ σπανιο και δεν χρησομοποιηθηκε ποτε σε αμαξι ΒΜW παρα μονο στα μονοθεσια κα σε καποια συλλεκτικα μηχανακια C1 της BMW-σε συγκεκριμενη limited edition εκδοση για να κοβουνε βολτες στα pits οταν ετρεχε η BMW-WILLIAMS τοτε.
Ειναι καταπληκτικο χρωμα,εχω δει Μ3 Ε30 βαμμενο στη ΓΕΡΜΑΝΙΑ σε αυτο το χρωμα και επαθα ταρακουλο.
Μου εβγαλε την πιστη να βρω κωδικο κτλ-κτλ.Με βοηθησε ενας φιλος μου τον οποιο τον θερμοευχαριστω ακομα που εκατσε και ασχοληθηκε και το βρηκαμε με την βοηθεια του.
Καπου υπαρχει ο κωδικος στον υπολογιστη μου απλα θελει ψαξιμο να στο βρω αυτη την περιοδο λογω φορτου εργασιας και συχνης απουσιας μου.
ΜΗΝ βαψεις το αμαξι σου αλλο χρωμα απο οτι ειναι.Βρες μια μεμβρανη που σου αρεσει ή κανε το ιδιο το δικο του με εξτρα διπλοβερνικωμα ή και παραπανω αν θες και σε παιρνει οικονομικα.
Μην αλλαξεις χρωμα κατα την γνωμη μου παντως.......