Στα Ιωάννινα δεν έχει αντιπροσωπεία ; Έχει απ´όσο ξέρω
Printable View
Στα Ιωάννινα δεν έχει αντιπροσωπεία ; Έχει απ´όσο ξέρω
Έχει, αλλά είμαι κανα 2 εβδομάδες στο περίμενε και στο περίμενε, άσε που δεν τους έχω και πολύ εμπιστοσύνη εδώ...
να τους εχεις, ειναι εξαιρετος γνωστης και γνησιος μπεμβεδακιας ο ιδιοκτητης...
ντε φακτο...;)
Πέρα από την καθυστέρηση που έχει γίνει στο θέμα να μπει το αυτοκίνητο μέσα, δεν έχω άλλο παράπονο. Εξυπηρετικότατοι είναι. Σε μία ερώτηση που έκανα γιατί καθυστερεί η ενημέρωση,πότε θα μπει μέσα, είναι ότι δεν έχουν όλα τα εργαλεία και θα με πάρουν να με ενημερώσουν,όπως επίσης και ότι θα έχω και αυτ/το αντικατάστασης εφόσον είναι διαθέσιμο κτλ κτλ.
Τώρα, για Θεσσαλονίκη ρώτησα να έχω μια β' εναλλακτική και με την λογική ότι θα έχουν μεγαλύτερη εμπειρία από S54.
Παρ'όλα αυτά, για να το λες κάτι θα ξέρεις παραπάνω, οπότε το "κλειδώνω" μέχρι νεωτέρας ;)
τουλάχιστο για βόρεια ελλάδα φίλε στραντάλε, να είσαι σίγουρος ότι την μικρότερη εμπειρία απο το αυτοκίνητο μας, την εχουν οι αντιπροσωπείες σε σχέση με τα εξουσιοδοτημένα - εξειδικευμένα.
Να αναφέρω κάτι εδώ.
Μερικές φορές απαιτούνται ειδικά εργαλεία που ούτε αντιπροσωπείες Αθήνας και Θεσσαλονικής δεν έχουν, μιας και δεν θα κάνουν απόσβεση σχεδόν ποτέ.
Ένα μηχάνημα ρύθμισης του vanos μπορεί να στοιχίζει 3-4χιλ. ευρώ (πρέπει να πληρωθούν στην BMW) και ίσως η αντιπροσωπεία να το χρησιμοποιήσει μία φορά στα 5 χρόνια.
Ανάκληση για τα κουζινέτα θέλεις να κάνεις έτσι δεν είναι ?
Πως πήρες αυτοκίνητο χωρίς να έχει κάνει ανάκληση ?
Λογικά είναι πριν του 2003 οπότε μιλάμε για 9+ χρόνια.
Είδα έχεις 2005. Και πάλι μιλάμε για 7 χρόνια...
για την αλλαγή μετάλων πάντως, δεν χρειάζεται και κάποιο ειδικό εργαλείο. όσων αφορά αλέξη για το παράδειγμα που δίνεις, φυσικό και επόμενο είναι, και συμφωνώ κάθετα ότι δεν αξίζει μια εταιρία να χρεωθεί με τόσο πανάκριβο εξοπλισμό για κάτι που δεν πρόκειτε να δουλέψει.
και υπόψιν, ότι μιλάμε μόνο για το εργαλείο. βάλε και κόστος στο να μάθει κάποιος να το δουλεύει με σεμινάρια στην γερμανία, ταξίδια, μπίρι μπίρι...
εγω παντως εχω αντιθετη αποψη...αν δεν το εχει η αντιπροσωπεια και εγω χρειαστω ρυθμιση βανος τι γινεται??? αποσβεση θα το κανει το μηχανημα απο τα 10 πρωτα αυτοκινητα που θα πουλησει...αλλιως ας γινει απλα εξουσιοδοτημενο!