Ναι ρε συ. Σοβαρά μιλάω. thumb
Printable View
https://dl.dropbox.com/u/451227/Beemer/bumper_marks.jpg :mad:
Αν τελειώσω κατά τις 17:00 δουλεία είσαι ανοικτά φίλε Monsta;
Έχει δίκιο ο Κώστας.
Τα "μαγικά σφουγγάρια" τρώνε προοδευτικά το βερνίκι και τη ζημιά πάνω σε αυτό (αρκεί να τρίψεις απαλά και να μην το "πλακώσεις" με τη μία), με αποτέλεσμα να φεύγει το σημάδι και η θαμπάδα που μένει να μπορεί να επανέλθει με μία γυαλιστική (ψιλή-μεσαία) αλοιφή. Μιλάμε βέβαια για ελαφριές γρατζουνιές που δεν κάνουν "νύχι" στο βερνίκι.
Το έχω δοκιμάσει σε γρατζουνισμένο γυαλιστερό εσωτερικό πλαστικό (βάση καθίσματος που είχε "λαστιχιές" από παπούτσια). Οι γρατζουνιές έφυγαν σιγά-σιγά, όσο έτριβα απαλά με το σφουγγάρι, και η θαμπάδα που έμεινε στο πλαστικό, έστρωσε με ένα ενυδατικό πλαστικών.
Λογικά θα δουλέψει και σε εξωτερικά μέρη του αμαξώματος, απλά δοκιμάστε το πρώτα σε ένα τυφλό σημείο,για να μη γίνει μεγαλύτερη ζημιά.
το χρωμα απο ξενο αυτοκινητο βγαινει ΜΟΝΟ με ενα πανακι και μπολικο καθαρο οινοπνευμα. Κανε το και θα με θυμηθεις, οχι μονο θα φυγει αλλα και θα γυαλισει κιολας.thumbthumb
Μα ρε παιδια το εχω κανει 1000 φορες. Θα επαιρνα στο λαιμο μου αδικα το παιδι; Ειναι δοκιμασμενο το ξαναλεω....
Το οινοπνευμα δεν παει στα τζαμια, μαλλον το μπερδευεις με το Αζαξ
Φίλε, μια χοντρή αλοιφή χρειάζεσαι σαν τη χρυσή 1Ζ που είναι ειδική για τέτοιες δουλειές και υπομονετικό τρίψιμο με buffing pad ή πανί μικροϊνών (και στη συνέχεια μέτρια-ψιλή αλοιφή να φύγει η θαμπάδα της χοντρής).
Αν δεν κάνει δουλειά, τότε χρειάζεσαι τοπικό βάψιμο.
Το μεγαλύτερο μέρος είμαι σίγουρος πάντως ότι θα φύγει με αλοιφή.