Σνουπι εγω εχω να σου προτεινω οτε και συγκεκριμενα connx double-play.Εχει 8mbit internet πολυ σταθερο(σημαντικο αυτο)και απεριοριστα αστικα και υπεραστικα.85ευρωπουλα το διμηνο νομιζω ειναι μια χαρα τιμη
Printable View
Σνουπι εγω εχω να σου προτεινω οτε και συγκεκριμενα connx double-play.Εχει 8mbit internet πολυ σταθερο(σημαντικο αυτο)και απεριοριστα αστικα και υπεραστικα.85ευρωπουλα το διμηνο νομιζω ειναι μια χαρα τιμη
Φίλε, είχα το ίδιο δίλημμα λόγω μαγαζιού....φοβάμαι απίστευτα να πάω αλλού μη τυχόν και ......καταλαβαίνεις. Έτσι είμαι πιστός στον ΟΤΕ με μια conx στα 2, ενώ δεν είχα ποτέ διακοπή.
Για "ΟΝ" δε το συζητώ......horror stories.....
Πάμε παρακάτω, αποφάσισα το καλοκαίρι να κάνω κάτι για το σπίτι, μιας και μιλάμε οικογενειακώς πολύ με εξωτερικό σε 3 χώρες και επέλεξα Τellas...
...αν εξαιρέσω ένα πρόβλημα το καλοκαίρι που είχε η περιοχή και μείναμε χωρίς τηλ/νο 9 (!!!) μέρες, όλα δουλεύουν τέλεια και δεν έχω κανένα πρόβλημα.
Τώρα στο μαγαζί δεν αλλάζω, γιατί έτσι αλλιώς ο λογ/μός ποτέ δεν υπερβαίνει αυτό που θα πλήρωνα και στη Τελλάς, άρα δεν υπάρχει λόγος να ρισκάρω....
Εγω παλι ξέρω οτι καμία εταιρία δεν έχει δικό της δίκτυο εκτός απο τον ΟΤΕ.Ειδατε καμιά εταιρία να σκάβει για να περάσει γραμμές στην περιοχή σας.Εγώ καμία.Ολες ενοικιάζουν γραμμές απο τον ΟΤΕ και λένε οτι έχουν ιδιόκτητο δίκτυο καθαρά για να προσελκύσουν πελάτες.Και αλοίμονο δεν λεω οτι είναι κακές στην παροχή υπηρεσιών αλλα όσο να΄ναι και ανοργάνωτοι είναι ακόμα εεε και λίγο πόλεμο απο τον Οτε τον έχουν.
Είδα Κωνσταντίνε, την hol που έχει σκάψει όλη την Μυτιλήνη και ξανακλείνει τις τρυπες με χωμα, αντε στην καλύτερη τσιμέντο. Μόνο και μόνο για τα μπινελίκια που τις εχω ριξει γι αυτον τον λογο δεν προκειται να παω σε αυτους και τζαμπα! Κι εγω σταθερά δυάρα του οτε.
Στην Ελλάδα έχω Hellas on-line (HOL) και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Έφυγα απο τον ΟΤΕ γιατί σημαντικά είναι τα τηλέφωνα προς εξωτερικό (Κύπρο) και πάντα η γραμμή ήταν χάλια και αρχούσε 3 sec να έρθει ο ήχος και στις 2 πλευρές. Απο ίντερνετ δεν αντιμετώπισα ποτέ κανένα πρόβλημα και με τις 2 εταιρίες, με την HOL να έχω σταθερή γραμμή πάνω απο 3.6 mbps στην γραμμή των 4.
Αν είχε στην περιοχή μου θα έβαζα Forthnet με κλειστά τα μάτια. Μόνο καλά λόγια αούω για αυτή την εταιρία
μιας και το εχω ψαξει μεχρι σκασμου το θεμα.Παράθεση:
α σε προετρεπα ομως να ρωτησεις στην γειτονια σου καλυτερα....μιας κ συναδελος που μενει στην Πετρουπολη...μου χει πει τα χειροτερα για την FORTHNET κ τα καλυτερα για την ΟΝ......
Υπαρχει καπου(σε σαιτ το οποιο δε θυμαμαι!!!) ενας χαρτης με ολη την ελλαδα.
Ο χαρτης αυτος εχει χρωματισμενες τις περιοχες αναλογα με τη δυναμη και τη σταθεροτητα των εταιριων.Διαλεγεις εταιρια και σου χρωματιζει αναλογα τα γυρω τετραγωνα απο το σπιτι σου.
Σας πληροφορω πως ακομα και ο ΟΤΕ ο ιδιος δεν ειναι στο 99% παντου.........
Αμα εδω ακουσεις γνωμες θα ακουσεις για ολες τις εταιριες καλα και ασχημα.
εγω π.χ οταν ολοι εβριζαν την τελλας οτι ειναι χαλια πηγα και την εβαλα.
εδω και περιπου 2,5 χρονια τα προβληματα ειναι μηδαμινα.
Αυτο που σε συμβουλευω να κανεις ειναι οπως υποθηκε και παραπανω να κανεις 20-30 ερωτησεις γυρω γυρω στο τετραγωνο σου.(αν ντρεπεσαι απλα ανοιξε στο κινητο σου το wifi και κανε κυκλους και δες τι εταιριες μοντεμ θα πιασειthumb.Πανω κατω θα σε κατατοπισει)
Μετα απο κει θα μιλησεις και με τις 2-3 εταιριες που καταληξεις και θα διαλεξεις την πιο συμφερουσα.
Εχε υποψη σου πως οποια εταιρια εχει το πιο πολυ κοσμο συναιπαγεται και με πιο φωρτομενο "τηλεφωνικο service".Αν τυχει κατι σε σενα και τους καλεσεις, μπορει να το κανουν αλλοι 200....
Ελπιζω να βοηθησα.
Για οτι αλλο εδω ειμαστε!!
Forthnet!!!!!!!!!!!