Κοιτα μη και δεις κανα τορμπατο να στροφαρει στις 8......... βλαχο.....
Αμα και δωσει Μ3 θα ειναι και πριόνι και πύραυλος.....
Printable View
μακάρι.
αλλά τι με νοιάζει. σάμπως θα το πάρω???μουαχαχαχαχαχα
Δηλαδή το Μ3 θα είναι τούρμπο πριόνι και το 1Μ το κάνανε "Ντακότα" που έλεγε και ο Μάριος...
Μάλιστα, εγώ είμαι σίγουρος η βάση του μοτέρ θα είναι Ν54 και ίσως έχει 2-3-4-5-6 τουρμπίνες.
Ίσως του βάλουν και water injection μπας και πάει :whistle:
tri turbo παιδιά...:p Έχει να πέσει πολύ κλάμα...:D
Καταρχας μην βιαζομαστε για συμπερασματα γιατι ακομα δεν ξερουμε σιγουρα αν θα εχει μια η δυο τουρμπινες,με V6 κινητηρα και τουρμπινα μην περιμενετε diesel μοτερ..
tri tourmpino leei oti tha einai se 6 kylindrous. oi ekppompes rypon tha exafanisoun ola ta atmosfairika mou fainetai
το ότι θα έχει 2 τούρμπο είναι το μόνο σίγουρο. για την πενβέ μιλάμε. όχι για την hpf. δεν υπάρχει περίπτωση να βγάλει αυτό το μοτέρ η εταιρεία με ένα μεγάλο τούρμπο. θα δουλεύει στην κυριολεξία σαν ηλίθιο όταν θα φουσκώνει και θα μπαίνει στο powerband του.
επίσεις όπως γράφει το άρθρο, η διάταξη βε πάει περίπατο, και έχουμε για ακόμα μια φορά εξακύλινδρο σε σειρά.
Απλα το ειπα με βαση καποια πραγματα που εχω διαβασει,βεβαια τωρα που το σκεφτομαι μια τουρμπινα δεν στεκει διοτι θα γελανε αυτοι που εχουν το 335..οποτε λαθος η παρατηρηση μου!
Παντως δεν ειναι αχημο 6κυλινδρο και 2 τουρμπο...Με ισως μεγαλο στροφαρισμα....:original: