-
η αμα την μετρησεις σε οργανο για αμορτησερ η την βαλεις επανω στο αμαξι την οδηγησεις για λιγο να δεις συμπεριφορες κ εαν.......ρε γμτ δεν ξερω τι να κανω...κ εαν θελει ανακατασκευη ποσα χρηματα στοιχιζει η ανακατασκευη σε pss9?ο κουκος αηδονι????????
-
Κωσταντίνα πιστεύω ότι θα μπλέξεις.Κάτσε έτσι όπως είσαι!
-
το σκεφτηκα κ αυτο....αλλα θελω οπωσδηποτε μπροστα ελατηρια τουλαχιστον δυο ποντους παραπανω γιατι μπροστα ειναι πιτα.....
-
κωνσταντινα πριν αγορασεις παρε τηλ εδω για κοστος επισκευης και οποιαδηποτε απορια2109577545 -2109531690 bilstein hellas
-
Είχε περάσει ενα φεγγαρι στα χερια μου,ο καλύτερος συνδιασμος ανεση-σκληρότητα
-
θα παω κ θα σηζητησω την δευτερα κ θα σας πω περετο.....:) εαν περνει τα δικα μου σχεδον τσαμπα δεν κανω καμια ανταλλαγη!
-
τελικα τα πισω ειναι μπαρουτι για αγωνιστικη χρηση κ θα βαλω μονο τα μπροστα για αρχη κ μετα για τα πισω βλεπουμε....θα κοπαναγε ολο το αμαξι παλι θα διαβαζε το δρομο μετα πισω.....
-
Άλλα μπροστά και άλλα πίσω Κωνσταντίνα ?
Θα το χαλάσεις φοβάμαι...
Καλό είναι να είναι ίδια η ανάρτηση εμπρός και πίσω.
-
Κοπανάει η PSS9;η ανάρτηση είναι πλήρως ρυθμιζόμενη,απο κούτσουρο μέχρι βάρκα γυαλό,τι σύγκριση έχει με τα κλασσικά bilstein;βάλτα πάνω,ρυθμισέ τα και θα γίνει μαγικό χαλί το αμάξι.
-
τα πισω μου ειπε δεν ρυθμιζοντε κ ειναι κουτσουρο θα κοπαναει μου ειπε το αμαξι τα μπροστα μονο ρυθμιζοντε κ γιαυτο θα τα βαλω μπιλισταιν κ μπροστα μπιλισταιν κ πισω αργοτερα θα βαλω κ πισω pss9 κ στα πισω δεν εχει ελατηρια ειναι μονο οι μπουκαλες.....