Παιδια εμενα καποια στιγμη στο παρελθον με ειχε χτυπησει ανασφαλιστο.
Δεν εφταιγα(βγηκε απο στοπ).
Φωναξα επι τοπου τροχαια(δυστυχως δεν μπορουσα να κανω κατι για να γλιτωσει το 500αρι ο τυπας).
Η ασφαλιστικη μου με καλυψε κανονικα.
Printable View
Παιδια εμενα καποια στιγμη στο παρελθον με ειχε χτυπησει ανασφαλιστο.
Δεν εφταιγα(βγηκε απο στοπ).
Φωναξα επι τοπου τροχαια(δυστυχως δεν μπορουσα να κανω κατι για να γλιτωσει το 500αρι ο τυπας).
Η ασφαλιστικη μου με καλυψε κανονικα.
Εγω πάλι....πριν αρκετά χρόνια, κάποια κυρία χτύπησε σε μια διασταύρωση την γυναίκα μου.....πέρασε με στοπ....
Η κυρία λοιπόν....και την κοπάνησε, και ηταν ανασφάλιστη...!!:shok:
Επειδή ηταν πολύ κοντά στο σπίτι έφτασα αμέσως......και το πρώτο που έκανα ηταν μέχρι να έρθει η αστυνομία, να πάρω τα στοιχειά των ατόμων που ειδαν το συμβάν (ηταν κεντρικο σημειο)......
Μετα τα καθέκαστα σμε την αστυνομία (αριθμο του αλλου αμαξιου)......βρήκα τα στοιχειά του ιδιοκτήτη και τον πηρα τηλ.....
Ηταν ενας ιδιοκτήτης φορτηγών...ο οποιος έμενε και αρκετά κοντα μου....
Του έθεσα το συμβάν σε γνώση του και του ειπα για την ζημια (μεχρι τοτε δεν ηξερα οτι ηταν ανασφάλιστος)
Μου λεει λοιπόν.......''φιλε.....εμεις δεν χτυπήσαμε ΚΑΝΕΝΑΝ:shok:....μη με πριζεις, και μη με ξαναενοχλησεις, αλλιως κανε μας μήνυση και περίμενε να πληρωθεις!!!!!!!!:shok:''.....
Αν και ο δικηγόρος μου μου ειπε να μην ξαναμιλήσω μαζι του.....ενα απόγευμα τον συνάντησα κατω απο το σπιτι του και του εξήγησα οτι ειχε αδικο.........:original:
Μετα αφου πήγαμε δικαστικά (μεσο ασφαλειών) και πριν γινει η δικη.....με τους μάρτυρες να έχουν δηλώσει ολοι οτι θα έρθουν, και με την ανακάλυψη απο την ασφαλιστική μου εταιρεία οτι ηταν και ανασφάλιστος......ολα αυτα μετα απο 4 χρονια......ζήτησε ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟ!!!...να μας πληρώσει την ζημιά (480ε)....και να ληξει εκει το θεμα......
Η απάντηση μου στο τηλεφώνημα του ηταν '' φιλε οταν σε ειχα παρει τηλ....θυμασαι τι μου ειχες πει?????.....τωρα θα σταξεις!!!!''
Μετα την δικη λοιπον.....λαβαμε πανω απο 3000ε και πλήρωσε και ολα τα έξοδα της δικης :thumbsup::thumbsup:
Με λιγη υπομονη και σωστες ενεργειες....υπαρχει λυση!!!thumb
Καλα του εκανες Γιαννη..
Ειχα παθει κι εγω ενα περιστατικο με το φορτηγακι της δουλειας..
Ενω περνουσα διπλα απο ενα φορτηγο μεταφορικης (παρκαρισμενο σαν π*υτσ@), στο ρευμα μου κανονικα, ανοιγει τη πορτα ο οδηγος να μπει μεσα.. και μου κοπαναει με τη πορτα του, τη δικη μου του συνοδηγου και μου σπαει χερουλι+κατι βουλες.. δεν ηθελα αλλη πορτα.. απλα επισκευη..
Δεν παραδεχοταν τιποτα.. Πηγαινε ο ασφαλιστης μου στη μεταφορικη να παρει τα χαρτια του να ξεκινησει τη διαδικασια της αποζημιωσης.. Του ελεγαν λειπει.. τσαμπουκαδες.. δεν στα δινω..
Μου λεει ο ασφαλιστης μου.. δικαστικως..
Το αποτελεσμα.. ειχε οριστει δικαστηριο για τον 6/2012 και με παιρνει η δικηγορος τηλ γυρω στο Σεπτεμβρη και μου λεει ζητανε συμβιβασμο και να σου δωσουν τα χρηματα απο τα τιμολογια που τους παρουσιασαμε.. 31/12/2011 επιταγη και τα πηρα.. Το ατυχημα πρεπει να εγινε πριν 1-2 χρονια αν θυμαμαι καλα..
στειλτε ονοματα ασφαλιστικων με π.μ να ξερω να αποφυγω
https://www.insuranceworld.gr/defaul...9nwOI.facebook
να κανω μια ερωτηση?
εχω ενα αυτοκινητο στην κατοχη μου
το οποιο ΔΕΝ κινω ΚΑΘΟΛΟΥ για 6-8 μηνες το χρονο
το κινω μονο απο Μαιο εως κ Σεπτεμβρη!
βαση του ανωτερω κειμενου ΔΕΝ θα μπορω να το χω ανασφαλιστο κ παρκαρισμενο στο παρκινγκ μου τους χειμερινους μηνες?:shok:
ειμαι υποχρεωμενος να το χω ασφαλισμενο κ στο γκαραζ ρε παιδια?
ΟΧΙ ρε παιδια...
δεν εχω καταθεσει πινακιδες.
πληρωσα το σημα κανονικα
πληρωνω οτι ΕΧΤΡΑ βαλουν οι μακακες για αυτοκινητα της κατοχης μας.
ΔΕΝ δεχομαι να πληρωσω ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ την ασφαλεια ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΙΝΩ!
Θεωρω κοροιδια να χω πληρωσει το σημα κ να πηγαινοφερνω τις πινακιδες στην εφορια...
Όταν έχεις καταθέσει πινακίδες Βασίλη = δεν το κυκλοφορείς.Παράθεση:
........η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων του Υπουργείου Οικονομικών όπου είναι καταγεγραμμένα όλα τα κυκλοφορούντα οχήματα και κάθε άλλη υπηρεσία ή φορέας ο οποίος έχει αρμοδιότητα να εκδίδει άδειες αυτοκινήτων.