απέκτησε την κλίση προς τη μεριά του οδηγού όπως τα 46αρια μας κύριε Γιώργο...καλό αυτό!
Printable View
Εμένα μου αρέσει:ban:
Προσέξατε τον ουρανό που δεν είναι εντελώς επίπεδος?Θυμίζει κάτι απο supercar.
Επίσης το σηματάκι μπροστά στις γρίλιες τις μάσκας μας πάει σε άλλες εποχές (Μ3 Ε30,Μ5 Ε28,635CSI....) κάτι που είχε ξεχάσει να τονίζει η BMW αλλά φένεται να ξαναθυμάται....
Τώρα για το πίσω μέρος έχω μερικές ενστάσεις..κάτι δεν μου κάθεται καλά!
Σαν σύνολο που το αξιολογώ μου αρέσει πάντως!
Στην Ελλάδα θα κυκλοφορήσει???:think::whistle:
Θα μιλήσω για το coupe μιας και το cabrio ποτέ δεν μου έκανε αίσθηση σε Μ6.
Απλά πανέμορφο, η οροφή με τα νεύρα το κάνει πολύ ξεχωριστό, το σηματάκι m6 στα νεφρά πολύ ωραία ρετρό πινελιά και το όλο σύνολο πολύ δυναμικό και καλαίσθητο μαζί.
Θα ήθελα μόνο πιο πρισμένα πίσω φτερά και διαφορετικές ζάντες από του Μ5.
Αντί για τα δύο αντιαισθητικά χρώματα που το παρουσιάσανε προσωπικά πιστεύω θα φαινόταν τέλειο σε Individual Frozen Gray με Shakir orange εσωτερικό!!!
Αφού την είπε ο έταιρος (space grey) φίλος Νάσσος την γνώμη του, χαχα, να πώ και εγώ την δική μου...
Πρώτον το σηματάκι μπροστά παραπέμπει σε εποχές Μ3 Ε30, Μ5 Ε34 όπως ειπώθηκε...
Δεύτερον το αυτοκίνητο είναι πραγματικά ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ και ο ουρανός δίνει παργματικό ρεσιτάλ κομψότητας και καλαισθησίας με τις καμπύλες που κάνει..
Τρίτον μ αρέσει αποκλειστικά και μόνο η coupe εκδοχή της
Τέταρτον πρώτη φορά στην ιστορία της η ΒMW τοποθετεί κεραμικά φρένα σε αυτοκίνητο παραγωγής της και περιμένω να δω σύγκρισή τους με τον ανταγωνισμό
Τέλος θεωρώ πολύ μεγαλύτερες τις διαφορές μεταξύ τωρινής F13 M6 & F10 M5 με τις αντίστοιχες της προηγούμενης γενιάς...
Φάτε μάτια ψάρια γιατί ίσως να την έχει κάποιος απο εμάς το 2050 εισαγωγή από Γερμανία, πιο πριν χλωμούς μας βλέπω ΟΛΟΥΣ!
πολυ ωραιο αυτοκινητο χωρις αμφιβολια.
θα πω τα ιδια που ειπα και για την F10 σε σχεση με την Ε60.
κανονικα αυτο θα επρεπε να ειναι το προηγουμενο μοντελο και η Ε63 το επομενο.
δυστυχως οπως συμβαινει με ολους τους μεγαλους καλλιτεχνες η δουλεια του κρις μπανγκλ αναγνωριζεται κατοπιν εορτης.
μετα λοιπον απο την Ε63 θα περιμενα ενα "εξωπραγματικο" κουπε απο τη bmw, αλλα ηρθε ενα πιο συντηρητικο σχημα.
αλλωστε εδω δεν ισχυει το επιχειρημα του πιο συντηρητικου κοινου που απευθυνεται ενα σενταν οπως η F10.
τα μεγαλα κουπε αυτης της κατηγοριας τα αγοραζει κοινο που αρεσκεται να πρωτοτυπει, να καινοτομει ισως και να προκαλει.
τιποτα απο αυτα δεν κανει η F13.
ως κατοχος του προηγουμενου μοντελου δεν μου προκαλειται το συναισθημα να την αποκτησω παση θυσια!
ναι πολυ ωραιο αυτοκινητο χωρις αμφιβολια και βελτιωμενο θα ειναι σαφως, αλλα δεν δημιουργει τοση αισθηση, οση θα περιμενα απο τη ναυαρχιδα της φιρμας.
απο το εσωτερικο δεν μου αρεσει καθολου η γραμμη που παει απο την κονσολα στο ντουλαπακι, αν την παραγγελνα θα επελεγα να μη εχει διχρωμια σε εκεινο το σημειο.
επισης δεν μου αρεσει το τιμονι, μου φαινεται μικρο το κεντρο του.
μου αρεσουν τα οργανα και η μεγαλη οθονη του idrive.
επισης το ανθρακονημα φαινεται λιγοτερο σε σχεση με το παρελθον καθως υπαρχει κυριως στην κονσολα (με το τεραστιο τασακι, μπλιαχ).
εξωτερικα, οπως ειπα, ουτε κρυο ουτε ζεστη, ασχημο σε καμια περιπτωση δεν ειναι αντιθετως, ομως δεν θα προκαλεσει συζητησεις οπως ο προκατοχος.
οι ζαντες συνεχεια της Ε63 ειναι ωραιες αλλα κι αυτες μου αρεσουν πιο λιγο διοτι εχουν ενα σημειο που φαρδαινουν και χαλανε την ακτινα.
τα φρενα ειναι βημα προς τα εμπρος, θα τα προτιμουσα αλλο χρωμα.
τελος δεν μου αρεσει το σηματακι στη μασκα, μου θυμιζει 316 με αυτοκολλητο Μ... :original:
anamenoume na doume kai to grand coupe to 6 ari se m ekdosi
nomizo mou aresei perissotero
Επιτέλους μια ποθητή 6-άρα που δε θα διχάσει τις γνώμες όπως η προηγούμενη.
Σε Μ ή νον-Μ, το μεγάλο κουπέ είναι απλά πανέμορφο. Η δε ποιότητα του εσωτερικού πρέπει να είναι 'εξωγήινη'.
Το θέλω.
ειναι νιγκα-μαξο τελικα...
δεν μου αρέσει...το παλιό, είναι πολύ πιο ωραίο.