αα οκ πειτε λαθος δεν ειδα ποιο Golf ελεγε και το πηγα οτι μιλουσατε για γενικο συμπερασμα οτι επειδη ειναι μπροστοκινητο θα φυγει στην εκκινηση!!!οποτε λαθος μου
Printable View
αα οκ πειτε λαθος δεν ειδα ποιο Golf ελεγε και το πηγα οτι μιλουσατε για γενικο συμπερασμα οτι επειδη ειναι μπροστοκινητο θα φυγει στην εκκινηση!!!οποτε λαθος μου
αντε να δουμε ρε παιδια, θα το βαλο κ ο θεοσ βοηθοσ...
οκ ρε παιδια σαs ευχαριστω κ για το βιντεο.παντοσ επηδι ειμαστε φιλαρακια με το παλικαρι κ δεν τα βαζουμε ουτε με στηχημα εντελοs φιλικα μου ειπε οτι το δικο του χαμιλα παη καλλα με τα απο εκη κ περα τον μπουκονι κ στα ψιλα δεν παη καθολου
καλησπερα... εχει κανεις 330 να μου πει για την κόντρα διαφορά... διλαδι στην κοντρα να εχω το dcs κλειστο η ανοιχτο???? κ εάν βγάλω τους καταλυτες κ βαλω k ενα ποιο ελευθερο φιλτρο θα έχω καμία διαφορά στο μοτερ???? χωρις προγραμμα βεβαια θα είναι λίγο πιο ζωηρο η θα χασω σε ροπή και δυναμη
Ολα OFF τα ηλεκτρονικα, στροφες αναλογα με το εδαφος. Δεν ειναι το ιδιο Βουλιαγμενης και Α.Ο ..
Με το φιλτρο μονο θορυβο θα παρεις. Χωρις προγραμμα θα χασεις με τους βγαλμενους καταλυτες.
λες να χασω με τους καταλυτες εεε κριμα και πίστευα ότι θα ζωηρέψει το μοτερ...οταν λες ολα off. διλαδι τελιος γιατι εχω ακουσει εχει 2 σκαλες μια που απλά το πάττας κ απενεργοποιεί λιγα ηλεκτρονικα κ το αλλο που το πατας για 5 δευτερόλεπτα και απενεργοποιεί τελειος ολα τα ηλεκτρονικα