έκανα εγκαταση τα Ubuntu την τελευταία έκδοση έκανα ολες τις ενημερώσεις κ έχω πρόβλημα με την
ανάλυση οθόνης γιατί δε την αναγνωρίζει κ δουλευει μόνο 340 x 480 τι μπορεί να φταίει?
Printable View
έκανα εγκαταση τα Ubuntu την τελευταία έκδοση έκανα ολες τις ενημερώσεις κ έχω πρόβλημα με την
ανάλυση οθόνης γιατί δε την αναγνωρίζει κ δουλευει μόνο 340 x 480 τι μπορεί να φταίει?
Μπορεί κάποιος να μου προτείνει μια εύκολη, απλή, ελληνική διανομή του linux?????
Θες να σου φέρω Βασίλη?
Κάτι θα κάνουμε...! Το απογευματάκι όμως.
Αν και υποσχέθηκα στον εαυτό μου, να μήν εμπλακώ ξανά σε αντιπαράθεση win vs linux θα κάνω ένα Post.
Ο λόγος που έχεις πρόβλημα με το Linux και τα γραφικά είναι γιατί το linux δεν σχεδιάστηκε για να έχει γραφικό περιβάλον. Το συγκεκριμένο λειτουργικό προορίζεται για άλλες εφαρμογές. Επίσης ενα βασικό πρόβλημα του Linux είναι οι πολλές διανομές του που προκαλούν ασυμβατότητες. Το ubuntu κάνει μια πάρα πολύ καλή προσπάθεια να λύσει αυτό το ζήτημα με τα repositories αλλα όσο μιλάμε για Open source, πάντα θα μιλάμε και για προβληματα με τα dependencies.
Αν θέλεις να παίξεις κανα game υπάρχει η φουκαριάρα η Microsoft με τα windows 7.
Αν θέλεις να φτιάξεις ένα corporate firewall σε ένα PC με 256Mb RAM και να ξέρεις οτι οι "πόρτες" που έκλεισες θα μείνουν κλειστές βάζεις linux.
Θα έρθω φίλος! Σήμερα γ@@@θηκε ο Δίας όλη μέρα, γι'αυτό και δε σε πήρα. Ετοιμάσου για αύριο