:hystericalbs1::hystericalbs1:
Printable View
ααχαχαχαχαχ!!!!:p :D
Πλάκα στην πλάκα κάτι τέτοιο θα είναι αν υπάρχει...;)
ουπς σορρυ τώρα το είδα! Η μηχανή που ψάχνεις λέγεται wire mesh machine. Αυτές που ξέρω εγώ πάντως είναι για βιομηχανία , και δεν είναι για το σπιτάκι σου. Δεν ξέρω καν αν υπάρχει σε νορμάλ διαστάσεις. Σε κόστος πάντως για εργαλειομηχανή δεν πρόκειται να πέσεις κάτω από 2000ευρώ
Σπύρο είσαι σίγουρος ότι έτσι λέγεται?
Ρωτάω γιατί στο youtube που έψαξα μου έβγαλε μηχανές που φτιάχνουν πλεχτούς φράχτες...
Μπορείς να μου βρεις κάποιο παράδειγμα?
bill...αν οι διατομες των καλωδιων ειναι μεγαλες τοτε με ολα αυτα τα ματζαφλερια φοβαμαι οτι δεν θα πετυχεις τιποτα.Επειδη η δουλεια μου ειναι πολυ σχετικη με καλωδια ,θα σου πω οτι οταν θελω να κανω μαζεμα σε ηδη εγκατεστημενο μηχανημα χρησιμοποιω πλαστικο σπιραλ ή φλεξιμπλ (οχι οικοδομης η μπετου)οπως μπορει να το λενε στην πιατσα.Αυτο ομως θελει να αποσυνδεθουν απο την μια ακρη να τα περασεις απο μεσα του και μετα να τα ξανασυνδεσεις.Βγαινει σε πολλες διατομες.αν ειναι για ασθενη ρευματα (μικρης διατομης) μπορεις να χρησιμοποιησεις σπιραλ που βαζουμε μεσα σε πινακες.αυτο φαντασου το σαν ελατηριο αυτοκινητου αλλα πολυ ευκαμπτο και απο μαλακο πλαστικο.Με αυτο δεν αποσυνδεεις τιποτα ,πολυ ευκολα και γρηγορα κανεις το μαζεμα..και τα 2 αυτα ειναι πολυ φθηνα και θα τα βρεις οπου πουλαν ηλεκτρολογικο βιομηχανικο υλικο.Αν θες να τα προστατευεις κιολας να ξερεις οτι αυτα προσφερουν χαμηλη προστασια στα καλωδια και τοτε θα χρειαστεις καναλι.