Ειμαι και ενοινιαστης και ιδιοκτητης που νοικιαζω τελικα το δικιο με ποιον ειναι?
Printable View
Ειμαι και ενοινιαστης και ιδιοκτητης που νοικιαζω τελικα το δικιο με ποιον ειναι?
Οπως τα ειπε ο Βασιλης πιο πανω ειναι.
Το δίκιο ΔΕΝ υπάρχει, το δίκιο σε αυτές τις περιπτώσεις είναι η εύρεση μιας λύσης η οποία εξυπηρετεί ΚΑΙ τους δύο (ιδιοκτήτες και ενοικιαστές) τουλάχιστον κατά 50%.
όσο για την έξωση δεν είναι και τόσο εύκολο.
Εμάς ένας μας χρώσταγε ενοίκια ετών, το κυνηγήσαμε νομικά για έξωση (λεφτά και παράβολα κτλ΄κτλ) και όταν τελικά μπήκε φυλακή ο ενοικιαστής (για άλλο λόγο βέβαια και μετά από 4 χρόνια ΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ενοικίων) μας ήρθε και ένα εξώδικο - μήνυση, δεν θυμάμαι, από την ΔΕΗ γιατί το παληκάρι έκλεβε ρεύμα από διπλανό μετρητή.
Χώρια που δεν βρήκαμε ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ΥΓΕΙΙΝΗΣ (μιλάω για την μπανιέρα, νεροχύτες, κτλ κτλ) μέσα στο σπίτι και γενικά την είχαμε ΑΠΛΑ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ γ@@@@.
Γιαυτό ΠΡΙΝ διώξετε τον ενοικιαστή επειδή ζήτησε μείωση ενοικίου για τον χ-ψ λόγο δείτε πως συμπεριφέρεται στο σπίτι σας.
Δεν ξέρω τι ισχύει νομικά ή αν το χειριστήκαμε σωστά ή όχι πάντως αυτή ήταν μια από τις κακές εμπειρίες με ενοικιαστές.
Η κριση εχει πιασει τους παντες και τα παντα , αλλα σε ποσες των περιπτωσεων εδω στο φορουμ τα ενοικια κατεβηκαν ειτε επειδη το ζητησατε ή σας το ζτησαν??
Κοιτα, εγω προτιμω να ειμαι διαλλακτικός. Με μια καλη συζητηση παντα βγαινει ακρη.
Αν παλι πεσεις σε ακραια περιπτωση οπως ο Λευτερης ειπε πριν, ε τοτε δεν εχεις κι αλλη λυση απο το δικηγορο...