Γιόχαν Κρόιφ R.I.P
Ήμουν τυχερός που κατάφερα να τον δώ στο γήπεδο στον μοναδικό αυτόν αγώνα.
Printable View
Γιόχαν Κρόιφ R.I.P
Ήμουν τυχερός που κατάφερα να τον δώ στο γήπεδο στον μοναδικό αυτόν αγώνα.
Και για τους δύο τυχερός θα έλεγα
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τι έγινε ρε παιδιά? το διήμερο έβλεπα οπσδούς και πανώ του Ολυμπιακού και τους υπόλοιπους φιλάθλους. Ο σφουγγαρίστρας ήταν επίσημος προσκεκλημένος να κάνει κερκίδα?
Αρε Ελλάδα με τον υδροκέφαλο σου την Αθήνα.
btw, δεν θέλω να μειώσω την αξία του γαύρου που πήρε επάξια το κύπελλο.
:thumbsup::thumbsup::thumbsup:
Ο κεντρικός αμυντικός της Ρόμα εκτός από την Τσέλσι σύμφωνα με πληροφορίες ενδιαφέρει και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ιταλία ο εκπρόσωπος του Έλληνα στόπερ συζητά με τους παράγοντες των «κόκκινων διαβόλων» σχετικά με το ενδεχόμενο μεταγραφής του παίκτη στο «Όλντ Τράφορντ» τη νέα σεζόν.
AdTech Ad
Εκτός της Γιουνάιτεντ, βέβαια, στο παιχνίδι της απόκτησης του Μανωλά είναι και η Τσέλσι, με τους Ιταλούς να κάνουν λόγο και για ενδιαφέρον της Έβερτον για τον πρώην αμυντικό του Ολυμπιακού.
Πηγή
Έλα βρε παιδί και ο Κυριάκος το ίδιο ήταν και πρωτάθλημα δεν είδε
Κοιτα βα δεις που τσιμπησαν καποιοι......
Βρε παιδια εγω το ειπα για να σας απαλυνω τον πονο.
τι θελετε να πω...?
Οτι το παιρνω με τον Τατση.....?
Οριστε τωρα!
:th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1:
Τέτοιο που είναι κράτα το και άλλα δέκα χρόνια. Ααααα και στο επόμενο euro να θαυμαζεις τους παίκτες των άλλων που σου μαθαίνουν μπάλα.
Tερματοφύλακας στην Ολλανδία δεν μπορούσε να κρατηθεί άλλο και κατούρησε δίπλα στο δοκάρι. Δυστυχώς γιΆ αυτόν, τον κατέγραψαν οι κάμερες!
Σε αγώνα ερασιτεχνικού πρωταθλήματος, έπρεπε να κατουρήσει και το έκανε δίπλα στην εστία. Αφού ολοκλήρωσε την ανάγκη του, φόρεσε ξανά τα γάντια του και επέστρεψε με τον διαιτητή να του κάνει παρατήρηση, αλλά να μην τον τιμωρεί!
:hystericalbs1: :hystericalbs1:
https://www.youtube.com/watch?v=VbYmpikHpOE
:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
:whistle:
Ένα πράγμα έχω να πω...
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑ
:hystericalbs1: :th_Laie_67-1:
Συμπληρώστε το κενό...
:hystericalbs1:
Κάπου στην Κούβα !!! :th_Laie_67-1: :hystericalbs1:
https://scontent.fath3-2.fna.fbcdn.n...73&oe=57847311
https://www.newsit.gr/athlitika/O-Ol...-allon-/601884
Όταν θέλετε να δείτε μπαλίτσα και κανα παίκτη της προκοπής, ξέρετε πότε να πάτε γήπεδο...γατάκια... κρυφοολυμπιακοί:hystericalbs1:
Πονάνε τα 43 αλλά είναι γεγονός τι να κάνουμε ,πρέπει να το συνηθίσετε ;)
Αυτη, του χρονου θα εχει περισσοτερα πρωταθληματα απο τους ...
" ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ "
Συνημμένο Αρχείο 36213
:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
Ο Πογιετ γιατί φεύγει? Φοβάται ότι δεν θα μπορεί να διαχειριστεί τις...πανάκριβες μεταγραφές που σχεδιάζονται? Αντε και - 50 του χρόνου, κλαψ- κλαψ...
Σήκωστο το μαμημένο....δεν μπορώ να περιμένω
Παμε δυνατα Στηριζουμε ολοι.
Συνημμένο Αρχείο 36448
_________ :hystericalbs1: :hystericalbs1:
Εμπρακτα....
Συνημμένο Αρχείο 36471
Eλα βαζελακια ξεμυτιστε σιγα-σιγα ο λαθρεμπορας σας καλει,δωστε χρημα για το νεο γηπεδο ενα μυριο εχει μαζεψει του λειπουν αλα 49....δωστε.
Υγ. οταν ειναι ετοιμο το νεο γηπεδο φωναξτε για φιλικο την καμπαλα