Γειά σου αλάνι γαυρακι!:cheers:
Printable View
Αχαχαχα....το αλλο με τον ΤΟΤΟ το ξέρεις ;
Κάτσε εχει υποσχεθεί άλλα είκοσι πρωταθλήματα .....
Τυπικο δειγμα πολυπρωταθλητη:facepalm::facepalm:
Τρελλο γουστο αυτο που φαινεται στο μπανερ απο χιουΜοριστα .....
Τρελό γέλιο με τον παλαβό.
Κλασικό παράδειγμα του πως το σύστημα απο ένα τίποτα σε κάνει νούμερο !
Μπάγιερν - Αουσπούργκ 0 - 1 και η τελευταία γλυτώνει τον υποβιβασμό.
Τι γίνεται ρε γμτ μου και εκεί παράγκα? :th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
Για τους φίλους Γαυρους ! Μόλις ήρθε το παλικάρι....
https://www.bmwfans.gr/forum/images/...2_103930-1.jpg
Τι ειναι ΑΛΙΕΝ;:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
Σιγα μην τολμησει να την φορεσει και να κατσει για καφε στον Πειραια ,θα εχει σιγουρα τασεις αυτοκτονιας:hystericalbs1:
Θα του δώσουμε αυτήν Συνημμένο Αρχείο 30647
“Καθάρισε” ο ΠΑΟΚ ! Πλήρωσε τα χρέη ο Σαββίδης
Ο “Δικέφαλος του Βορρά” πλήρωσε -με μεταφορά χρημάτων σε λογαριασμό της εφορίας- τα 10,4 εκατ. ευρώ που χρωστούσε στο Δημόσιο, βάζοντας οριστικό τέλος σε αυτόν τον... βραχνά που τον ταλαιπωρούσε εδώ και χρόνια.
Πλέον, το μεσημέρι της Τρίτης ο Ιβάν Σαββίδης θα “σφραγίσει” αυτή την ιστορική ημέρα για τον ΠΑΟΚ, προσκομίζοντας στη ΦΑΕ Θεσαλλονίκης τα δικαιολογητικά!
Αυτό, θα ολοκληρώσει τη διαδικασία κι έτσι ο ισχυρός άνδρας των Θεσσαλονικέων να “σφραγίσει” αυτή την ιστορική ημέρα για τον “δικέφαλο του Βορρά” και μάλιστα θα κάνει και δήλωση στους εκπροσώπους του Τύπου για το ζήτημα και την επόμενη μέρα της ομάδας.
https://www.newsit.gr/default.php?pn...401848&catid=1
Τελικά μάλλον δεν κοροιδευει τα Παόκια ο Σαββίδης !
Σε οσα σαιτ φιλοξενουνται αποψεις φιλων του Παοκ η κεντρικη ιδεα ειναι οτι οσα χρεη και να σβησει ο Ιβαν αν δεν φερει παικτες και καποιον τιτλο αμεσα θα ξεχαστει παρα πολυ γρηγορα αυτη η κινηση και θα γκρινιαζουν πιο πολυ αφου δεν τα εσκασε αυτα για μεταγραφες....
Δεν τον νοιαζει τον φιλο της ομαδας αν χρωσταει η εταιρεια αλλα τι θα κερδισει αγωνιστικα ....εδω και μερες υπαρχουν σε καναλια δηλωσεις αντιστοιχες.....
Γιώργο ουτε καν τον αγγίζουν αυτα. Ο ανθρωπος θέλει να επενδύσει και θέλει το "μαγαζί" καθαρό. Σιγουρα θέλουμε εναν τίτλο και κάποιοι βλέπουν οτι με αυτά τα λεφτα θα έφερνε ισως κάποιους καλούς παιχτες αλλα για τα ελληνικά δεδομένα αποδεδειγμενα δεν φτάνει αυτό.( η γνωστή συζήτηση για τους δυνάστες του ελληνικού ποδοσφαίρου κτλ)
Αυτη την στιγμη τον απασχολεί περισσοτερο να ξεμπλοκάρει το προπονητικό της Θέρμης και να κλεισει με τεχνικό διευθυντή.
Φραγκάκια πάντως δύσκολα να πέσουν για παικτες για την ερχόμενη σεζόν !!
Και οχι γιατι δεν υπάρχουν.thumb
Τελικά μπήκε; Τι έγινε ρε παιδιά; Αρχίζει να τελιώνει το κουτόχορτο εκεί στον Πειραιά;
Η Βέροια τελικά πόσα έφαγε στο περιβόητο παιχνίδι;
Ο κύριος Μαρινάκης πόσα πιτόγυρα έφαγε πριν και μετά εκείνο το παιχνίδι;
Αυτά και άλλα πολλά στην εκπομπη του κύριου σαγόνια κάθε Δευτέρα βράδυ στο κανάλι του κύριου αλαμπούφου...
:fountwtis:
Συγχαρητήρια και εις ανώτερα, καλή όρεξη στα πρωταθλήματα σας
https://pygmi.wpengine.netdna-cdn.co...4/mpananes.jpg
:hystericalbs1:
Ιβάν Σαββίδης: Μόλις ήπια ένα ποτήρι τσάι που κόστισε 10.886.000 ευρώ!
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν χρωσταει πια ουτε ενα ευρω στο Ελληνικο Δημοσιο!!!
Τα ζητάει ο οργανισμός σας μου φαίνεται:th_Laie_67-1:Πάμε:Βγήκε ο αεκτζης Γεωργέας, που είναι σαν τον Μακαρέζο μετά από τριήμερο ξενύχτι, μετά από 2 χρόνια κι ενώ έχει προηγηθεί η κατάθεση του τύπου με το άκαυτο πούρο. Τυχαίο, έτσι; Και βγαίνει μετά η μισή ομάδα και τον διαψεύδει. Εντωμεταξύ, εκείνο το παιχνίδι έληξε με το απρόσμενο 3-0, αφού η Βέροια ήταν ο φόβος και ο τρόμος του ποδοσφαίρου και όλοι περίμεναν να πετάξει 2-3 τεμάχια στον ουραγό και γηπεδούχο Ολυμπιακό. Ποιός τρώει κουτόχορτο;
Ας έρθουμε όμως και στα χρέη του ΠΑΟΚ. Επί 4 χρόνια και βάλε, οφειλέτης του Δημοσίου λέει: δεν σας πληρώνω παρά μόνο το κεφάλαιο, τόκους και προσαυξήσεις ξεχάστε τα. Μάλιστα, σε ποιο άλλο σοβαρό κράτος, οφείλεις στο Δημόσιο και κάθονται και σε ακούνε να τους λες ότι έχω τα λεφτά αλλά θα τα δώσω με τους δικούς μου όρους; Γιατί δεν εφαρμόστηκε η νομοθεσία και δεν προέβη το Δημόσιο σε κατασχέσεις και λοιπά μέτρα εισπράξεως των οφειλομένων;
Καθίστε τώρα να ονειρεύεστε ότι θα παίξετε CL επειδή θα αποκλειστεί ο πρωταθλητής Ολυμπιακός, γιατί αν περιμένετε να πάρετε πρωτάθλημα...:whistle:
Λοιπόν ας τα πάρουμε ένα ένα από την αρχή.
1ον: Το αν θα έχανε η Βέροια ή θα κέρδιζε δεν το ξέρεις, στο ποδόσφαιρο γίνονται όλα, τα ουραγός και φόβητρο είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε, και η Hercules κέρδισε την Μπαρτσελόνα, κι εσύ έχεις χάσει από ουραγούς ( :whistle: ) όταν ήσουν αδιάφορος.
2ον: Το ότι βγαίνει ή μισή ομάδα και διαψεύδει Γεωργέα, Καφέ και Καλαιτζίδη πάλι δεν μου λέει τίποτα, μιας και είναι εν ενεργεία παίχτες ακόμα και μπορεί να φοβούνται για το υπόλοιπο της καριέρας τους, όποιος κατάλαβε κατάλαβε...
3ον:Ο επί 4 χρόνια οφειλέτης όπως λες πλήρωσε το αρχικό χρέος και όχι πρόστιμα και προσαυξήσεις. ΠΛΗΡΩΣΕ όμως, κάτι που στο συγκεκριμένο κράτος δεν το έχει κάνει ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ, βλέπε Σαλιαρέλη-Κοσκωτά-Κόκκαλη με παμπερς σβησμένα χρέη ΟΣΦΠ κτλ, παραχωρηση Γεωργίου Καραισκάκης για 50 χρόνια δωρεάν , βλέπε ΑΕΚ και ΑΡΗ άρθρου 44 ( 2 φορές η καθε ομάδα) και πτώση στην Γ εθνική για να ξανασβηστούν, Βλέπε και ΠΑΟ του Αλαμπούζου που δεν ξέρει που πρωτοχρωστάει και χωρίς να μπορεί να πάρει αδειοδότηση ονειρεύεται πρωταθλήματα και Ch L ...
Γιατί δεν κατάσχεσαν από ΟΣΦΠ, ΠΑΟ, ΑΕΚ και ΑΡΗ τίποτα ενώ αντίθετα τους έκαναν δωράκια;
Πείτε μου λοιπόν κύριε Koyotte υπάρχει ακόμα σανό εκεί στον Πειραιά;
:hystericalbs1:
:fountwtis:
1ο λαθος : ο Καφες δεν επιβεβαιωσε τιποτα. Ξαναδες την καταθεση.
2ο λαθος : Ο Ολυμπιακος πληρωνε χρεη επι 10 χρονια. Τα χρεη που τον κατηγορουσαν ηταν 11 δις δραχμες προς τριτους και δημοσιο. Επαναλαμβανω προς τριτους και δημοσιο. Τελικα πληρωσε 1 δις κασερι στο ΔΗΜΟΣΙΟ και αλλα 3 δις δραχμες ΠΑΛΙ στο ΔΗΜΟΣΙΟ σε 8 χρονια σε δοσεις!!!!
3ο λαθος : Το Καραισκακη δεν χαριστηκε. Χτιστηκε με ΟΛΑ τα λεφτα απο το Ολυμπιακο. Σαν ανταλλαγμα το κρατος απαλλαχτηκε απο δικαιωμα κερδων για 15 χρονια, οσο δηλαδη διαρκει και το δανειο του Ολυμπιακου στην Τραπεζα. Για τα επομενα 34 χρονια θα λαμβανει ποσοστο επι τον κερδων χωρις να συμμετεχει σε οποιαδηποτε συντηρηση. Επιπλεον ο χωρος και το γηπεδο θα παραδοθουν στο κρατος μετα απο 49 χρονια.
Νομιζω οτι το προβατο ειναι ασπρομαυρο!!!!
Ο Καφές δεν επιβεβαίωσε τίποτα, άρα έχουμε μόνο την κατάθεση του Γεωργέα και του ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ της ομάδας.
Εντάξει έχεις δίκιο δεν στηθηκε το ματσάκι :hystericalbs1:
Δηλαδη στον ΟΣΦΠ χαρίστηκαν 7 δις Δραχμούλες το 89-90, με την αξία που είχε τοτε το χρήμα κάνε την αναγωγή για να δείς πόσα θα ήταν τα ευρώ σήμερα, έξυπνο αγόρι φαίνεσαι :whistle:
Το καραισκάκης χαρίστηκε στον ολυμπιακό για 50 χρόνια και η ανάπλαση του ήταν μέσα στα έργα των ολυμπιακών αγώνων τα δάνεια και οι αποπληρωμές είναι απλά λογιστικά κόλπα για να μην φάνε κράξιμο.
Επιπλέον όταν ο χώρος και το γήπεδο παραδοθούν ξανά στο κράτος μετά από 50 χρόνια θα είναι ούτως ή αλλως για γκρέμισμα και κατεστραμένο.
ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΕΕΕΕ!!!
Ο Καφες δεν επιβεβαιωσε γιατι δεν ηταν μπροστα. Ομως αλλοι 6 ανεφεραν οτι ποτε δεν τους ζητηθηκε να κατσουν να χασουν. Διαβασε και αυτα που δεν σε συμφερουν.
Για τα χρεη εγω μιλησα για αυτα προς το κρατος, οχι προς τριτους. Ταοποια πληρωθηκαν και με το παραπανω.
Για τα πρακτικα 2.5 δις χρωστουσε ο Ολυμπιακος στην τραπεζα κρητης. Επισης τα 4 δις ειναι με τους τοκους...
Ωχχχχ, σου χαλασα το παραμυθι.....?
Εχεις ενα σπιτακι ερειπιο και πληρωνεις τα εξοδα του. Και ερχεται καποιος και σου λεει :
Φιλε, θα μου το δωσεις για 50 χρονια. Θα φτιαξω καινουριο με τα λεφτα μου. Επειδη ομως θα τα δανειστω απο τραπεζα δεν θα σε πληρωνω μεχρι να ξεπληρωσω το δανειο μου. Για 35 χρονια ομως κανουμε συμβολαιο και θα σε πληρωνω, αλλα εσυ δεν θα εχεις κανενα εξοδο. Αν σπασει κατι θα το φτιαξω εγω. Οταν ληξει η συμβαση θα στο επιστρεψω.
Πως σου φαινεται ? θα ειναι κερδισμενος ο ιδιοκτητης?
Και σου ξαναλέω, τα περί στησίματος τα λένε μόνο ο Γεωργέας και ο Προπονητής εκέινης της ομάδας. Εσύ τι δεν καταλαβαίνεις;
Ο Σαβίδης πλήρωσε ΟΛΑ όσα χρωστούσε ο ΠΑΟΚ και στο δημόσιο και προς τρίτους. Εκτός αν θα πεις μπράβο και σε αυτόν που δεν θα σε πληρώσει όταν του κάνεις κάποια εργασία απλά επειδή δεν είσαι δημόσιο.
Το γεγονός λοιπόν είναι ότι ΧΑΡΙΣΤΗΚΑΝ στον ΟΣΦΠ 7 δις παλίες καλές ακριβές δραχμούλες, είτε το θέλεις είτε όχι.
Πάμε τώρα ξανά και στο Καραισκάκης, το γήπεδο ήταν μέρος των Ολυμπιακών Έργων και ξεκίνησε η ανάπλαση του και η ανακαίνιση του με έξοδα του Ελληνικού δημοσίου και της Ελληνικής Ολυμπιακής επιτροπής ( Επειδή λέγεται Ολυμπιακή επιτροπή δεν σημαίνει ότι έχει σχέση με τον ΟΣΦΠ και τα πλήρωσε τα λεφτά ο ΟΣΦΠ)
Άρα μιλάμε για ένα σπίτι σε αυτή την περίπτωση ανακαινισμένο στο οποίο είπες στον ιδιοκτήτη ότι θα μπεις μέσα και θα βάλεις ακριβα χαλιά και καλές ηλεκτρικές συσκευές (θα έλεγα και παλτά για τους παίχτες σου αλλά έχεις και καλούς παίχτες) και θα μένεις εκεί μέσα γιατί θα του δώσεις υπεραξία με τα αξεσουάρ που θα του προσθέσεις και όταν μετά από 50 χρόνια το σπίτι θα έχει ξαναγίνει ερείπιο και τα χαλια και οι ηλεκτρικες συσκευες θα έχουν παλιώσει, θα το επιστρέψεις στον ιδιοκτήτη για να χαρεί τα παλιά χαλιά και τις χαλασμένες ηλεκτρικές συσκευές...
Εσάς που το γήπεδο ανήκει στον Ερασιτέχνη και είστε μια ιδέα να' ουμ, γιατί δεν δίνει φράγκα να το φτιάξει? Εμάς μας κοροιδεύουν γιατί είμαστε πρόβατα, αλλά οι τίτλοι στα πρόβατα πάνε. Εσείς που είστε πονηρίδιδες έχετε πολλούς τίτλους; Είχαμε το Ριβάλντο και τραγουδούσατε "μάθε στο Ριβάλντο λίγη μπάλα, Σικαμπάλα-Σικαμπάλα", μιλάμε για πολύ εξυπνάδα, πιστεύατε ότι ένας απίθανος ονόματι Σικαμπάλα ήταν καλύτερος από το Ρίμπο και μιλάτε για κουτόχορτο; Οι μισοί βρίζατε τον Αναστασιάδη και οι άλλοι μισοί το Βρύζα φέτος, ενώ πριν σας παραμύθιαζε ο καλόγερος ότι θα πάρετε πρωτάθλημα και δείχνατε και δαχτυλάκια το Νοέμβριο. Στη συνέχεια πάει η Ευρώπη με 2 βαθμούς όλους κι όλους, πάει και το κύπελλο, δήθεν για να έχετε δυνάμεις για το πρωτάθλημα.Σας ήρθε μετά μια δαχτυλάρα νααααα, όμως και τους παίρνατε στο κυνήγι, ενώ πανηγυρίζατε γιατί δεν σας άρπαξε ο Ολυμπιακός τον Costa από το αεροδρόμιο (μετά αλλάξατε πλευρό). Κι ύστερα ήρθαν οι τεσσάρες από τον κάθε πικραμένο... Μείνετε έτσι, παμπόνηρα αετόπουλα, κι αφήστε εμάς να τρώμε κουτόχορτο.
Τι να λεμε ρε Θοδωρη,ακομα συζητανε για πρωταθληματα με παικτες δανεικους σε σωματεια δορυφορους και παρμενα στα χαρτια.....
Στο Καραιταβλι ολοι κανουνε το παγωνι για το πως πεταξανε τον δευτερο φυσικο και νομιμο χρηστη του γηπεδου Εθνικο ,μικροι και φτωχοι εξω .....
Φυσικα αν δεν ξερουν ειναι η μοναδικη απο τις μεγαλες ομαδες που δεν εχει δικη της εκταση νομιμα παρα μονο το χουντοπροτζεκτ 75.000 θεσεων στον Ρεντη ....
Και.......κλάμα η Ρεαλ. :th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
Δεν μπορω να σου απαντησω γιατι προφανως διαβαζεις αυτα που θες. Καμια σναπλαση δεν εγινε και το δημοσιο δεν εβαλε ουτε δεκαρα τσακιστη. Πες μας ποια αναπλαση εγινε ?
Και σε οτι αφορα το στημενο, προσεχε ειπα οτι βγηκαν 8 ατομα και διεψευσαν τον Γεωργεα. Δεν ειπα οτι εχουν δικιο.
Αντιθετα εσυ εχεις δικασει και καταδικασει.
Πλεον εκει πανω εχουμε μαθει οτι για ολα φταιει το κατεστημενο της Αθηνας.
Καλη ψυχη!
ΥΓ: Ο Σαββιδης πλερωσε 10 απο τα 30 εκ. Δηλαδη ΟΛΑ......!
ΥΓ2 : Ο Παοκ πληρωσε μερος των χρεων, ετσι για να ξυπνανε καποιοι που η προεδραρα τους εριξε την ομαδα στην 3η εθνικη για να την παρει τσαμπα. Συναισθηματιας!!!!
Δεν έχω καταδικάσει κανέναν, εγώ πρώτος έλεγα για υπόδικους και όχι για κατάδικους. Απλά σου λέω ότι δεν είναι ούτε αθώος ακόμα όπως προσπαθείς να πεις με την διάψευση 8 ατόμων στον Γεωργέα.
Επίσης αν διάβαζες προσεκτικά το νήμα θα έβλεπες ότι εγώ πρώτος είπα ότι δεν μπορεί κανένας να αποδείξει τίποτα γι αυτό και δεν πρόκειται να γίνει τίποτα. Απλά ελπίζω, γιατί με αυτά που βλέπουν τα ματάκια μου τόσα χρόνια στο Ελλήνικό ποδόσφαιρο, είμαι σίγουρος ότι εγκληματική οργάνωση υπάρχει και δυστυχώς μέσα σε αυτήν είναι και η ομάδα μου και όλες όσες συμμετέχουν στο Ελληνικό πρωτάθλημα. Και όποιος συμμετείχε και συμμετέχει είναι μέλος αυτής είτε το ήθελε είτε όχι.
Πάμε στον ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ τπλήρωσε όλα τα χρέη του. Δεν πλήρωσε πρόστιμα και προσαυξήσεις. Πλήρωσε όμως ΟΛΑ τα χρέη του. Καμία άλλη ομάδα δεν πλήρωσε ΠΟΤΕ στην Ελλάδα ΟΛΑ τα χρέη του
Να μην ξεχνάμε ότι η ομάδα του συναισθηματία προεδράρα την μια γλίτωσε 140εκ ευρώ και την δεύτερη ακόμα 60.
Πληρωσε η διοικηση του 2004 μην κανετε λαθη,εγινε ρυθμιση και αφαιρεθηκαν προσαυξησεις τοκοι και προστιμα...
1. Ποιο είναι το ακριβές ποσό που οφείλει η ΑΕΚ στην Εφορία, πώς είναι ρυθμισμένες οι δόσεις και πώς πρέπει να διακανονιστούν ώστε η ΠΑΕ να μπορεί να ανταποκρίνεται μηνιαίως χωρίς να αφήνει υποχρεώσεις απλήρωτες;
«Το ποσό που οφείλει η ΑΕΚ στην Εφορία, συμπεριλαμβανομένων και των οφειλών που προκύπτουν από το άρθρο 44, ανέρχεται σε περίπου 23 εκατ. ευρώ. Από αυτά έχουν ήδη ρυθμιστεί σε 28 δόσεις τα 13,5 εκατ. ευρώ, καθώς επίσης και τα 5 εκατ. της υπαγωγής στο άρθρο 44, σε ετήσιες ισόποσες δόσεις>>
Επισης δεν φταει η ΑΕΚ ή ο Μελισσανιδης που το κρατος ΔΕΝ εισπρατει τα ΒΕΒΑΙΩΜΕΝΑ 80 εκατομμυρια ευρω του αγαπουλα που εκλεψε απο την ομαδα και φυσικα το κρατος με την μορφη μη αποδοσης φπα....
Αυτα....