μπράβο λευθέρη...χωρίς αυτοκριτική δεν πάμε πουθενά.
Printable View
μου ειναι αδυνατο να δεχτω,πρωτα για εσενα και μετα για εμας οτι ειμαστε :
διανοητικα καθυστερημενοι που περιμενουμε λυση απο καποιον αλλον,πιστευωντας σε ολα τα "κουτσομπολια",χωρις να ζουμε την "πραγματικοτητα",αφου δεν εχουμε λογικη σκεψη και ικανοτητα,με μονη μας ελπιδα το "μαννα εξ ουρανου"!!!
δεν φοραμε ΟΛΟΙ αυτο το "κουστουμι",ισως αρκετοι να εχουν το "σακκακι",αλλοι το "παντελονι" κλπ......
και τότε πως φτάσαμε εδώ που είμαστε σήμερα άρη? ανώτερη δύναμη να υποθέσω? να συμπληρώσω λοιπόν σε αυτά που έγραψε ο λευθέρης, ότι ποτέ δεν φταίμε εμείς αλλά οι άλλοι.
Μεγαλη ιστορια Τομυ το πως φτασαμε ως εδω.....39χρονια πολιτικης πλανης και συνεχιζουμε......δεν ηταν δικη μου επιλογη* να δεχτω την πλανη αυτη ολα αυτα τα χρονια...δεν ασχολουμε με τα πολιτικα,κακως μεν,αλλα δεν μου αρεσουν.
*....στην πρωτη μου ψηφο πριν 28 χρονια εκανα το χατηρι των γονιων μου,απο εκει και περα ψηφιζα αυτο που πιστευα και αυτο που εδειχνε για καλυτερο,χωρις να εμβαθυνω στις πολιτικες γραμμες αλλα στις προγραμματικες δηλωσεις που εδειχναν ενα καλυτερο αυριο....και θα μπορουσαμε να εχουμε ενα καλυτερο σημερα,αν δεν ηταν καταχραστες και ανηθικοι αυτοι που περασαν απο ΟΛΑ τα υπουργεια σε οτι παραταξη και αν ανηκαν.
βαση αυτου λεω οτι στις 3 περασμενες εθνικες εκλογες δεν πηραν την ψηφο μου!!!....ετσι θεωρω οτι δεν περιμενα καποιον αλλον να μας σωσει.....αυτο μπορεσα να κανω,αυτο εκανα....νομιζεις οτι ακομα περιμενω "μαννα εξ ουρανου"???:original:
+10000000
https://news.in.gr/greece/article/?aid=1231278698
Έχουμε όμως πρωτογενές πλεόνασμα.
Συγνώμη αλλά το αποτέλεσμα των προσπαθειών αυτού του λαού μας έχει φτάσει στο σημείο που είμαστε.
Πέρα από όλα και χωρίς να είμαι δεικτικός νομίζεις ότι αν η πλειοψηφία των ελλήνων ήταν κάτι διαφορετικό από την παραπάνω πρόταση θα είμαστε σε αυτή την μοίρα; Και ξαναλέω μην το βλέπεις ατομικά και το τι και πως έχεις καταφέρει εσύ πράγματα στην ζωή σου αλλά το τι γίνεται συλλογικά.
Και δυστυχώς όταν επιμερίζονται οι ευθύνες συλλογικών προσπαθειών χαρακτηρίζονται μεγάλα τμήματα του πληθυσμού ανεξάρτητα από την προσωπική τους πορεία.
ΥΓ: και επειδή στην ερώτηση δεν απάντησα. Ναι προσωπικά μέχρι και πριν 3 χρόνια ήμουν πλήρως στο καλούπι που έχεις τονίσει με bold χαρακτήρες.
ευτυχως Λευτερη που εδω και 3 χρονια "ξεκαλουπωθηκες"!!!:thumbsup:
Λευτερη,εχω την καλυτερη αποψη για εσενα,οπως και για αρκετους που απαρτιζουν αυτο το φορουμ!!!
υπαρχουν πολλοι εδω μεσα,που θα ηθελα να ειναι ηγετες αυτης της χωρας!!!....ναι δεν υπερβαλω!!!
...δυστυχως ομως ,αυτο ειναι ουτοπια!!!!....δεν ειναι ευκολο να ασχοληθει κανεις με τα κοινα.....αφου τις πιο πολλες φορες αυτο ειναι δυσαρεστο ,παρ'ολη την καλη διαθεση που μπορει να εχει καποιος να βαλει σε σειρα τα πραγματα και να προσφερει ανιδιοτελως υπηρεσιες και προσωπικο μοχθο!!!!
ομως,......οσο αναπνεω ελπιζω.....και στα Λατινικα:
dum spiro spero
:thnx:
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.n...63502850_n.jpg
:hystericalbs1: :hystericalbs1: :hystericalbs1:
Ειμαστε για Γελια...!
Αθηναιο....μας εχεις κουφανει.
Τον βαθμό της υπερφορολόγησης της ακίνητης περιουσίας και των εισοδημάτων που προέρχονται από αυτήν, στην Ελλάδα, αναδεικνύει έρευνα που παρουσιάστηκε στη Γένοβα. Η χώρα μας βρίσκεται στις πέντε πρώτες όσον αφορά τη φορολόγηση εισοδημάτων από την περιουσία και είναι η μόνη στην ΕΕ με τρεις ετήσιους φόρους στα αστικά ακίνητα.
Η έρευνα δημοσιοποιήθηκε με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ιδιοκτησίας και συντάχθηκε από τον επιστημονικό υπεύθυνο της επιτροπής φορολογικών υποθέσεων της UIPI, Αναστάσιο Βάππα.
Βασίστηκε σε αναφορές ειδικών των εθνικών οργανώσεων ιδιοκτητών από 22 ευρωπαϊκά κράτη (Αυστρία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Γαλλία, Γερμανία, Δανία, Ελβετία (Ζυρίχη), Ηνωμένο Βασίλειο, Ιρλανδία, Ισπανία, Ιταλία, Κύπρο, Νορβηγία, Ουγγαρία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Σουηδία, Σλοβακία, Σλοβενία, Τσεχία, Φινλανδία).
Όπως αναφέρει, το νέο σύστημα αυτοτελούς φορολόγησης του εισοδήματος των ακινήτων από το πρώτο ευρώ, σε συνδυασμό με το συμπληρωματικό φόρο έως 3% που θα ισχύσει και για την φετινή χρονιά και το τέλος χαρτοσήμου 3,6% που εξακολουθεί να ισχύει στην επαγγελματική στέγη, και την εισφορά αλληλεγγύης ως και 4%, φέρνει τη χώρα μας στην πρώτη πεντάδα των χωρών με την βαρύτερη φορολόγηση του εισοδήματος από τα ακίνητα μαζί με την Ιρλανδία, τη Γαλλία, τη Γερμανία και το Βέλγιο.
Επίσης η Ελλάδα διατηρεί την δεύτερη επαχθέστερη φορολόγηση εισοδήματος νομικών προσώπων από ακίνητα στην Ευρώπη, πίσω από τη Γαλλία.
Η χώρα μας είναι μία από τις έξι που δεν αναγνωρίζει καμία έκπτωση από το φορολογητέο εισόδημα από επισκευές, εργασίες ανακαίνισης, έξοδα διαχείρισης ή τόκους στεγαστικών δανείων.
Επίσης προκύπτει ότι η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα με τρεις ετήσιους φόρους στην αστική ακίνητη ιδιοκτησία, που τώρα μάλιστα θα μονιμοποιηθούν νομοθετικά και μία από τις έξι χώρες που φορολογούν την αξία των ακινήτων αθροιστικά, και όχι αυτοτελώς για κάθε ακίνητο.
Επίσης η Ελλάδα έχει τον μεγαλύτερο συντελεστή φόρου περιουσίας, 2% ετησίως.
Σημειώνεται ότι η Γαλλία που κατά το παρελθόν θεωρείτο ως η χώρα με την επαχθέστερη φορολογία στα ακίνητα, επιβάλλει φόρους περιουσίας με βάση όχι την αντικειμενική αξία του ακινήτου, αλλά με βάση κλάσμα του τεκμαρτού μισθώματος, ενώ ακόμα και ο ιστορικός “impot de solidarite sur la fortune” -φόρος αλληλεγγύης- που επιβάλλεται στο σύνολο της περιουσίας του φορολογουμένου-, έχει αφορολόγητο όριο 800.000¤ και στη συνέχεια κλιμακώνεται ξεκινώντας από 0,5%, όταν για την ίδια αξία περιουσίας, στην Ελλάδα εξαντλείται η κλίμακα και ο συντελεστής ανέρχεται στο 1%.
Ακόμα και στη Γερμανία ο φόρος περιουσίας δεν υπερβαίνει το 0,35% ενώ ανέρχεται κατΆ εξαίρεση το 1% μόνο για τις περιοχές της πρώην Ανατολικής Γερμανία, όπου οι φορολογητέες (αντικειμενικές) αξίες των ακινήτων δεν υπερβαίνουν το 20% των πραγματικών.
Τέλος στο Ηνωμένο Βασίλειο (που πολλά θρυλούνται για τη δήθεν υψηλή φορολόγηση της περιουσίας), δεν επιβάλλει κανέναν απολύτως φόρο περιουσίας, αλλά έχει σχετικά αυξημένα δημοτικά τέλη (τα περίφημα rates), τα οποία όμως συνδέονται με το επίπεδο συγκεκριμένων υπηρεσιών που οι δημοτικές αρχές παρέχουν στους πολίτες.
Όσον αφορά τον φόρο μεταβίβασης, η Ελλάδα εξακολουθεί να έχει τον δεύτερο μεγαλύτερο φορολογικό συντελεστή 10% με πρώτο το Βέλγιο (12,5%), όχι όμως στο σύνολό του -εφόσον ο βασικός συντελεστής στο Βέλγιο ανέρχεται σε 5%-, αλλά σε ορισμένες αυτόνομες περιοχές του.
Στις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες ο αντίστοιχος συντελεστής σπάνια υπερβαίνει το 5%, ενώ σε κάποιες δεν υπάρχει καθόλου φόρος μεταβίβασης (να σημειωθεί ότι η κυβέρνηση προσανατολίζεται σε μείωση του συντελεστή στο 3%).
Επίσης, ο συντελεστής Φ.Π.Α. 23% για την μεταβίβαση νεόδμητων οικοδομών κατασκευής μετά το 2006 είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος μετά την Ουγγαρία (27%).
Σημειώνεται ότι όλες οι σκανδιναβικές χώρες που έχουν μεγαλύτερο Φ.Π.Α. από την Ελλάδα (25%) δεν τον επιβάλλουν στις αγοραπωλησίες ακινήτων, οι οποίες εξακολουθούν να εξαιρούνται εξ ολοκλήρου από αυτόν, όπως άλλωστε συμβαίνει και στη Γερμανία, την Πορτογαλία, την Ρουμανία, την Ελβετία και το Ηνωμένο Βασίλειο.
Επιπλέον η Ελλάδα είναι μία από τις 10 χώρες που διατηρούν τον φόρο κληρονομιών και δωρεών στην περίπτωση των συζύγων και των τέκνων, όταν στα υπόλοιπα 12 κράτη ο φόρος αυτός έχει καταργηθεί, ο δε φορολογικός συντελεστής 5-10% βρίσκεται στον μέσο όρο των κρατών που διατηρούν αυτή τη φορολογία.
Τέλος η Ελλάδα και η Ιταλία, είναι οι δύο μοναδικές χώρες στην Ευρώπη, που οι φορολογικές (αντικειμενικές) αξίες των ακινήτων υπερβαίνουν της πραγματικές, ενώ σε όλες τις υπόλοιπες χώρες οι φορολογικές αξίες ανέρχονται σε ποσοστό 10-75% των αγοραίων.
Μιλώντας στον συνέδριο, ο ο Πρόεδρος της Διεθνούς Ενώσεως Ιδιοκτητών Ακινήτων, Στράτος Παραδιάς, τόνισε ότι η υπερβολική φορολόγηση της ακίνητης περιουσίας σε ορισμένες ευρωπαϊκές χώρες συνιστά ουσιαστική παραβίαση του ανθρώπινου δικαιώματος της ιδιοκτησίας.
https://www.nooz.gr/economy/fainomen...logia-akiniton
Κοντά είμαστε...
https://images02.olx.gr/ui/1/39/25/42493425_1.jpg
Ρε παιδιά δλδ αν κάποιος έχει ξέρω γω ένα τέτοιο σπίτι τροχοβίλα/container whatever το οποίο δεν είναι κτίσμα μπορεί να συνδεθεί με ρεύμα / νερό τηλέφωνο;
Στο νέο ιστορικό επίπεδο του 27,4% έφτασε η ανεργία τον Σεπτέμβριο σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε την Τετάρτη η Ελληνική Στατιστική Αρχή.
Η ανεργία αυξήθηκε οριακά κατά 0,1% σε σχέση με τον Αύγουστο (27,3%) και κατά 1,4% σε σχέση με τον Σεπτέμβριο του 2012 (26%).
Το σύνολο των απασχολουµένων κατά το Σεπτέµβριο του 2013 εκτιµάται ότι ανήλθε σε 3.639.429 άτοµα. Οι άνεργοι ανήλθαν σε 1.376.463 άτοµα, ενώ ο οικονοµικά µη ενεργός πληθυσµός ανήλθε σε 3.327.859 άτοµα.
Σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ οι απασχολούµενοι µειώθηκαν κατά 54.128 άτοµα σε σχέση µε το Σεπτέµβριο του 2012 (µείωση 1,5%) και αυξήθηκαν κατά 5.397 άτοµα σε σχέση µε τον Αύγουστο του 2013 (αύξηση 0,1%).
Αντίστοιχια οι άνεργοι αυξήθηκαν κατά 77.161 άτοµα σε σχέση µε το Σεπτέµβριο του 2012 (αύξηση 5,9%) και κατά 14.023 άτοµα σε σχέση µε τον Αύγουστο του 2013 (αύξηση 1,0%).
Όσο για τους οικονομικά μη ενεργούς (άτομα που δεν έχουν και δεν αναζητούν εργασία) µειώθηκαν κατά 25.175 άτοµα σε σχέση µε το Σεπτέµβριο του 2012 (µείωση 0,8%) και κατά 5.296 άτοµα σε σχέση µε τον Αύγουστο του 2013 (µείωση 0,2%).
Σύμφωνα, πάντως, με την ανάλυση της ΕΛΣΤΑΤ τους τελευταίους 4 µήνες παρατηρείται µια σχετική σταθερότητα στο εκτιµώµενο εποχικά διορθωµένο ποσοστό ανεργίας αν και επισημαίνεται ότι χρειάζονται αρκετές «παρατηρήσεις» (δηλαδή, ικανό πλήθος µηνιαίων εκτιµήσεων) για να επιβεβαιωθεί ότι έχει πραγµατικά επέλθει µια σηµαντική µεταβολή στην τάση µεταβολής των µεγεθών της απασχόλησης και της ανεργίας.
Στις γυναίκες η ανεργία έφτασε το 31,4% και στους άνδρες το 24,5% ενώ το μεγαλύτερο πλήγμα εξακολουθεί να δέχεται η ηλικιακή κατηγορία των 15-24 όπου το ποσοστό φτάνει το 51,9%.
Ώς προς τις περιφέρειες, τέλος, «πρωταθλήτριες» αναδεικνύονται η Ήπειρος-Δυτική Μακεδονία και η Μακεδονία-Θράκη με ποσοστό 30% και 30,4%
Πηγή: protothema.gr
Δεν έχει σημασία.
Έχουμε πρωτογενές πλεόνασμα .
Επιχείρηση απαγωγής του γιου του γνωστού εφοπλιστή Μαρτίνου σημειώθηκε γύρω στης 3.15 το μεσημέρι, σήμερα.
Πάνοπλοι άνδρες προσπάθησαν να απαγάγουν τον 33χρονο Ανδρέα Μαρτίνο έξω από τα γραφεία της ναυτιλιακής εταιρείας MINERVA MARINE στη Βούλα, χωρίς ευτυχώς, επιτυχία.
Οι δράστες προσπάθησαν να εμβολίσουν το αυτοκίνητου του εφοπλιστή, μάρκας audi, εκατό μέτρα από τα γραφεία της εταιρείας.
Έπειτα από την αποτυχημένη απόπειρα οι δράστες τράπηκαν σε φυγή. Εκατό μέτρα πιο πάνω στη συμβολή των οδών Αιόλου και Ηρακλειδών εγκατέλειψαν ένα αυτοκίνητο μάρκας σιτροέν βάζοντάς του φωτιά, και ένα χιλιόμετρα πιο μακριά εγκατέλειψαν δεύτερο αυτοκίνητο τύπου βαν και μάρκας μιτσουμπίσι.
Το βαν φέρει πινακίδες Μεταμόρφωσης Αττικής, δεν είναι κλεμμένο και προφανώς οι δράστες θα μετέφεραν μ' αυτό τον απαχθέντα.
Επί τόπου βρίσκεται ο ταξίαρχος της Δ/νσης Νοτιοανατολικής Αττικής Λουκάς Τουρπέτας και άλλοι υψηλοβαθμοί αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ.
Όσοι είστε πελάτες τραπεζών και έχετε ληξιπρόθεσμες οφειλές θα γνωρίζετε σίγουρα την εταιρεία Mellon. Πρόκειται για μία εταιρεία που έχει ρόλο διαμεσολαβητή και ενημερώνει τους πελάτες πιστωτικών ιδρυμάτων για ληξιπρόθεσμες και απαιτητές οφειλές.
Η διαδικασία
Υπάλληλοι της εταιρείας αυτής καλούν στο κινητό σας τηλέφωνο και σας υπενθυμίζουν το χρέος σας. Μετά από αλλεπάλληλες καταγγελίες οφειλετών το κράτος «έσφιξε τα λουριά» και η εταιρεία αναγκάστηκε να επιβεβαιώνει τα στοιχεία του ατόμου με το οποίο επικοινωνεί. Εάν λοιπόν σας καλέσει υπάλληλος της εταιρείας Mellon αρχικά θα σας πει το ονοματεπώνυμό του και στη συνέχεια θα σας ενημερώσει ότι η συνομιλία καταγράφεται. Για να προχωρήσει την ενημέρωση οφειλών θα πρέπει να κάνει ταυτοποίηση του οφειλέτη. Θα σας ζητήσει να αναφέρεται έστω δύο ψηφία από τον αριθμό της αστυνομικής σας ταυτότητας ή από το ΑΦΜ σας. Εάν δεν απαντήσετε γιατί π.χ. θεωρείται τα στοιχεία αυτά προσωπικά δεδομένα τότε η συνομιλία δεν μπορεί να συνεχιστεί.
Τι λέει ο νόμος;
Η παράγραφος 2 του άρθρου 177 του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας προβλέπει: Αποδεικτικά μέσα, που έχουν αποκτηθεί με αξιόποινες πράξεις ή μέσω αυτών, δεν λαμβάνονται υπόψη στην ποινική διαδικασία. Άρα αν απαντήσετε ότι δεν συναινείτε στην καταγραφή της συνομιλίας τότε καμία τράπεζα και καμία εταιρεία δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι είστε ενήμερος για τις οφειλές σας.
Ο οφειλέτης του βίντεο που ακολουθεί αιφνιδίασε την υπάλληλο της εταιρείας Mellon λέγοντας της ότι καταγράφει και αυτός τη συνομιλία. Η υπάλληλος έκανε το λάθος να του πει ότι αυτό είναι παράνομο. Ο οφειλέτης αλλά και ο καθένας μας έχει κάθε δικαίωμα να ηχογραφήσει οποιαδήποτε συνομιλία αφού πρώτα ενημερώσει τον συνομιλούντα και εκείνος συνεχίσει να ομιλεί (τεκμαίρεται ότι συναινεί).
Ακούστε στο βίντεο τη συνέχεια…
https://www.youtube.com/watch?v=GeaXmke9J3M
Ωραίος ο Χρονόπουλος..!!! thumb
Άνεργος σκότωσε τον πατέρα του για να μην δώσει λεφτά στην αδερφή του ...!!!!
https://www.newsbomb.gr/koinwnia/sto...tin-aderfi-toy
ΕΩΣ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ 2013... Πάνω από 1 δισ. ευρώ σε αγρότες
https://www.haniotika-nea.gr/Παράθεση:
«Ένεση ρευστότητας» για χιλιάδες αγρότες έως το τέλος του 2013, με την πληρωμή περίπου 1,15 δισ. ευρώ.
Ειδικότερα, όπως γνωστοποίησε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Αθανάσιος Τσαυτάρης, στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου, πριν τα Χριστούγεννα αναμένεται η εξόφληση ύψους, 1 δισ. ευρώ, της Ενιαίας Ενίσχυσης του 2013, καθώς και η πληρωμή ενστάσεων Εξισωτικής Αποζημίωσης παλαιοτέρων ετών, ύψους 30 εκατ. ευρώ. Άμεσα αναμένεται η καταβολή της τρίτης δόσης, ύψους 23 εκατ. ευρώ, του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης Πετρελαίου, ενώ σταδιακά έως το τέλος του 2013 θα γίνουν οι πληρωμές διαφόρων μέτρων του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης της Ελλάδας (65 εκατ. ευρώ), μέτρων του Προγράμματος Αλιείας 2007-2013 (8 εκατ. ευρώ) καθώς και η καταβολή 27 εκατ. ευρώ σε καπνοπαραγωγούς.
ΝΕΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ
Ο κ. Τσαυτάρης ανακοίνωσε, εξάλλου, ότι το υπουργείο θα προβεί, άμεσα, σε ανοικτή προκήρυξη- πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος προς τους εν δυνάμει δικαιούχους, οι οποίοι δραστηριοποιούνται ή πρόκειται να δραστηριοποιηθούν στη μεταποίηση και εμπορία γεωργικών προϊόντων και επιθυμούν να υλοποιήσουν επενδυτικό σχέδιο, στο πλαίσιο του μέτρου 123Α του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2007-2013.
Με το μέτρο αυτό χορηγείται ενίσχυση υπό τη μορφή επιδότησης κεφαλαίου και αναφέρεται σε επενδυτικά σχέδια που αφορούν τη μεταποίηση και εμπορία γεωργικών προϊόντων, όταν από τη μεταποίησή τους προκύπτει γεωργικό προϊόν. Καλύπτει, δε, το σύνολο των τομέων γεωργικού ενδιαφέροντος. Τα ποσοστά ενίσχυσης κυμαίνονται από 25% έως 65%, ανάλογα με την περιοχή υλοποίησης της επένδυσης και το μέγεθος της επιχείρησης. Το ποσό της δημόσιας δαπάνης της πρόσκλησης ανέρχεται σε 100 εκατ. ευρώ, με δυνατότητα να αυξηθεί αν υπάρξουν διαθέσιμοι όροι, και θα δοθεί κατά προτεραιότητα, δεδομένου ότι η πρόσκληση είναι ανοικτή.
Αθώοι όλοι οι εμπλεκόμενοι στό σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου Αθηνών..!!!!!
Δείτε κ τα αίσχη των πολιτικών,γιατί το πόθεν δε θα το μάθουμε ποτέ.
Δεκάδες σπίτια, εκατομμύρια ευρώ, λίρες κ δολάρια σε καταθέσεις....
1.000.000 ευρώ (εφάπαξ) στό βολευτη Τσουκαλά του ΣΥΡΙΖΑ...
Τραπεζοϋπαλλήλος ο κύριος...με 20!!! Χρόνια συνδικαλιστική άδεια!!!
Στην ABN AMROBANK δούλευε...Χαχαχαχαχαχαχαχα μας δουλεύουν κανονικά...
Είχε κάνει ασφαλιστικό συμβόλαιο......στη GENERAL Χαχαχαχα
Πρόεδρος της ΟΤΟΕ Ο κύριος
όχι που θα έβγαιναν αθώοι...σαπίλα παντού. άξιοι της μοίρας μας είμαστε σαν λαός με όλα αυτά τα αίσχη.
γιατι απορεις φιλε Τονυ, επειδη παντα στις κουβεντες μας ποτε δεν εμφανιστηκε αυτο το προσωπο του ιδιωτικου τομεα? επειδη μονο το δημοσιο ηταν η "αιτια" για ολα...
Ξερεις δεν υπαρχουν μονο τζουνιορ θεσεις και μισθοι, προγραμμα εθελουσιας τσιμπησε ο κυριος... και ασφαλιστικο μονο που δεν μας λεει οτι αυτα τα "ανταποδωτικα" θα πουν καποιοι ποιος τα πληρωσε στα επιτοκια,στις χρεωσεις εξοδων, φακελων, προμηθειων και ενος σκασμου αλλων επιβαρυνσεων!!
αριστερο golden boy τι νομισες? μαχητικος συνδικαληστης της ΟΤΟΕ, ενα μυριο μπραβοοοο!!! τον αλλο τον σοσιαλιστη τον ειδες ποσες καταθεσεις και ακινητα εχει...
η μηπως για τον τρισκαταρατο τον αρχι... κα, τον γαπ που αυξησε το εισοδημα του κατα 200000 σε ενα χρονο.
τυχαιο...
Δεν ξέρω αν είναι επικαιρότητα αλλά θα πώ τί μου περιέγραψε ο αδερφός μου ότι είδε χθες στο τρένο από Μαρούσι προς Ν.Ηράκλειο.
Το σκηνικό εκτυλίσσεται σχεδόν μια ώρα αφού τελείωσε το παιχνίδι της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.
Μπαίνουν στο βαγόνι 6 τύποι φορώντας διακριτικά της ΑΕΚ.Πάνε σε ένα παλικάρι που καθόταν στη θέση του και αρχίζουν να τον τραμπουκίζουν ρωτώντας τον τί ομάδα είναι.Το παλικάρι είχε κλ@σει μέντες και τους λέει ότι είναι ΑΕΚ.Αυτοί δεν τον πιστεύουν και του ζητούν επιτακτικά να τους δείξει κάτι πάνω του το οποίο να επαληθεύει ότι λέει αλήθεια.Το παλικάρι τους δείχνει κάτι και τελικά τον αφήνουν στην ησυχία του.
Στη συνέχεια πάνε σε ένα άλλο παιδί και ξανά τα ίδια.Για κακή του τύχη αυτός ήταν Παναθηναϊκός και είχε πορτοφόλι μέσης με το σήμα του Παναθηναϊκού.Ε,από εκεί και πέρα άρχισαν οι 5 (ο ένας δεν έκανε τίποτα) να τον σαπίζουν στο ξύλο και να του κοπανάνε το κεφάλι στα κάγκελα που έχει πάνω από τις θέσεις.Μόλις έφτασαν στο Ν. Ηράκλειο κατέβηκαν κύριοι.(Στο βαγόνι ο κόσμος ήταν μετρημένος στα δάχτυλα καικανείς δεν αντέδρασε)
Δεν στέκομαι στο γεγονός ότι αυτοί οι τύποι υποστήριζαν την αεκ.Θα μπορούσε κάλλιστα να ήταν παναθηναϊκοι,ολυμπιακοί κτλ.και το αντίστοιχο θύμα τους να είναι αντίπαλης ομάδας.Θέλω να σταθώ στο γεγονός ότι πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω πόσο ζώα είναι μερικοί(όχι,δεν θα πώ άνθρωποι)-μερικά τετράποδα πλάσματαπου θέλουν να ονομάζονται άνθρωποι.Εκεί έχουμε καταντήσει.Να δερνόμαστε επειδή ο άλλος υποστηρίζει άλλη ομάδα.
Σκ@τά στα κόκκαλά σας πο@στηδες.Το παλικάρι θα μπορούσε να είναι ο αδερφός μου.Σας εύχομαι ολόψυχα να πεθάνετε με τον πιο βασανιστικό τρόπο που υπάρχει και να πάψετε να μολύνετε τον αέρα μας.
ΥΓ:Ξαναλέω ότι δεν με νοιάζει το τί ομάδα υποστήριζαν.Οι μ@λακίες τους με μοιάζουν.
Εγώ άλλο εύχομαι: να βρεθούν σε κανέναν που να ξέρει πολεμικές τέχνες και να τους κάνει τους ψευτόμαγκες να μην μπορούν να βγουν ούτε από το βαγόνι....
αλλά δυστυχώς πολύ μικρή πιθανότητα.
ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ !
χαμός στην Κηφισίας από μποτιλιάρισμα !
πηγές λένε ότι Smart έχει πατήσει τσίχλα και έχει μείνει ακινητοποιημένο :hystericalbs1:
14-15 χρονων ενα σαββατο βραδυ μετα απο εξοδο με ενα φιλο περημενουμε στην σταση του τοτε πρασινου 040 που εκανε δρομολογια ολη την νυχτα λιγο πιο πανω απο το πασαλιμανι.ειμαστε σε μια πολυκατοικεια μεσα στην εισοδο πριν την εξωπορτα μας την πεφτουν δυο γηπεδικοι της 7 που τους γνωριζα απο το γηπεδο φατσικα μονο.ο ενας ηταν με κονκαρδα του παοκ για ξεκαρφωμα για να ψαρωσουν κανεναν για ξυλο.μας την πεφτουν και μας λενε βγαλτε τα μπουφαν σας,φοραγαμε φλαινγκ τζακετ μοδα της εποχης τοτε.λεει ο φιλος μου ρε παιδια δεν ειναι γνησιο αμερικανικο και το γλυτωνει(!!!!!).ερχεται σε μενα μου γυρναει το κουμπωμα απο το φερμουαρ βλεπει usa και μου λεει βγαλτο τωρα.δεν κραταγαν μαχαιρι η κατι αλλο αλλα οι φατσες τους ηταν δολοφονικες και ξεραμε το ποιον τους απο τα γηπεδα.πιτσιρικος εγω ψαρονω και το δεινω.3 χρονια αργοτερα με αλλον φιλο παρεα παμε γηπεδο πεζουμε στην φιλαδελφεια στο ματς με το δακρυγονο που διακοπηκε.στο τελος της πορειας μετα το τελος του παιχνιδιου το σκηνικο επαναλαμβανεται.ο φιλος μου φοραει ενα πολυ σπανιο φλαινγκ τζακετ παραλαγης νατος λοιπον ως δια μαγειας ο τυπος λοιπον που χε φαει και το δικο μου παλιοτερα με την παρεα του αρπαζει τον δικο μου απο πισω απο τον γιακα και του τραβαει το μπουφαν απο τον λαιμο για να το βγαλει.ο φιλος ξεφευγει δεν ξερω πως και το βαζει στα ποδια και εγω απο πισω μπουκαρουμε σε ξεχωριστα βαγονια γιατι τον εχασα στον περισσο και τον μπουλο.το χα κρατησει μανιατικο και λεω θα σπασει ο διαολος και θα παρω εκδικηση καπια μερα .25 χρονωνε τροω στα γαριδαδικα στη χαραυγη του πειραια με κατι φιλους να μην πω τι λερες.πανω που ξεκοκαλιζω μια γαριδα περναει ο δικος σου με αλλους 2, η καλη του τυχη σταματησε εκει εξω απο το πεζοδρομιο.του μετρησα ολα τα δοντια μεσα στην χουφτα μου thumb
απαλασεται λογω βλακειας με βουλευμα απο το πεμβε φανς
https://www.skai.gr/news/greece/arti...halis-liapisd/