φακ, φωτιά και στο Άστρος;; Μπιλ ξεκίνα ΤΩΡΑ για κάτω.
Printable View
φακ, φωτιά και στο Άστρος;; Μπιλ ξεκίνα ΤΩΡΑ για κάτω.
Θυμαμαι καποια στιγμη δεν θυμαμαι ποτε ακριβως, καπου το 70 που ειχε γινει η πρωτη υποτιμηση που θυμαμαι, τρεχαμε με μια σακουλα λεφτα να παρουμε αυτοκινητο, για να προλαβουμε την απαξιωση του χρηματος.
230.000 δραχμες ειχαμε παρει την 200αρα της εποχης και μια βδομαδα μετα πηγε 600.000
Μια γκαρσονιερα στην Κυψελη εκανε 60.000 δραχμες.
Πωρε τι μου θυμησατε.
Ο Βαγγελης το εχει στον Φλασκη.
απο τη στιγμη που ειναι ολοι καλα, ευτυχης ανθρωπος θα ειναι.Παράθεση:
Ελπίζω να μην είχε κανένας το αμάξι του για service και να παθε ζημιά.
θα αποζημιωθει και θα παρει καινουργιο.
ανοιξτε θρεντ χιουμοριστικο τοτε και τωρα να γελασουμε λιγο θα γραψω τ απογευμα που θα γυρναω κεφατη απο του βεροπουλου(απο το τεβε)
Υπάρχει κάποια ασφάλιση από πλευράς συνεργείου για τέτοια συμβάντα; Το βασικό είναι μην αρπάξει όλη η οικοδομή και καούν άνθρωποι από το πουθενά μες τα τσιμέντα!
Λογικά ένα σοβαρό συνεργείο θα πρέπει να έχει κάλυψη πυρκαγιάς και για τον ίδιο τον εξοπλισμό αλλά και για το περιεχόμενο (αυτοκίνητα πελατών).
Αυτό που δεν ξέρω είναι σε αποζημιώνει η ασφαλιστική σου ή η ασφαλιστική του συνεργείου;
Του συνεργειου
Μ' αυτη τη μαμημενη ζεστη σκεφτομουν αυτο που εγραψε ο Κωστας για τον φορο στα κλιματιστικα επι Ανδρεα Παπανδρεου.
Μετα θυμηθηκα οτι ο αγκαλιτσας aka Σαρτζετακης ειχε φερει κατι αδασμολογητα κοντεινερ με επιπλα και κλιματιστικα για το σπιτι του, εκμεταλλευομενος τα προνομια της θεσης του Προεδρου της Δημοκρατιας.
Ασχετο, ξερω.
Παράθεση:
ο δημοσιος τομεας ειναι τομεας υποστηρικτικος της υπολοιπης κοινωνικης και οικονομικης δραστηριοτητας.
αρα πρεπει να προσαρμοζεται στις εκαστοτε συνθηκες.
οταν η δραστηριοτητα σε μια χωρα μεγαλωνει οφειλει να αυξανεται και το δημοσιο ωστε να υποστηριζει σωστα και ποιοτικα τους τομεις ποτ φερνουν τα εσοδα.
οταν υπαρχει συρικνωση πρεπει να προσαρμοζεται και αυτο στα επιπεδα που μπορει να χρηματοδοτηθει απο την υπολοιπη οικονομια χωρις να την πνιξει.
αυτη η απλη παραδοχη σε αυτην την χωρα αποτελει ταμπου.
το οτι καποιος δεν μπορει πλεον να πληρωνει για μια υπηρεσια, δεν δυναται πως το λενε, ή δεν του χρειαζεται, εκλαμβανεται ως επιθεση στον συνανθρωπο και ελλειψη αλληλεγγυης.
Στάθη, άθελά σου μπερδεύεις το κόσμο με ακαταλαβίστικα οικονομικά.
χεχεχε σκεφτόμουν το ίδιο θέμα πάλι σήμερα που το θερμόμετρο έδειχνε 41, λέω δε θα γράψω τπτ μη παρεξηγηθεί πάλι κανένας, αλλά τώρα έκανες εσύ την αρχή, δε μαμιέται στο πΛί μου που λέει κι ο Μπούλης...
Θυμήθηκα δλδ το επικό σχόλιο "δεν ήταν η Ελλάδα προετοιμασμένη για a/c" - "δεν είχαμε καύσωνες μέχρι τότε" και αναρωτήθηκα, αν τα σοβιετικά αποβράσματα που κυβερνούσαν και τότε (από όλες τις πλευρές) και πριν το '87, ήταν προετοιμασμένοι για καύσωνες και αν είχαν κλιματιζόμενους χώρους στα σπίτια / γραφεία τους.
Αυτοί μια χαρά προετοιμασμένοι ήταν, ο υπόλοιπος κόσμος (κατά τη γνώμη τους πάντα) δεν ήταν έτοιμος να έχει τα ίδια 'προνόμια' με τους ίδιους, οπότε ας τους σκίσουμε στη φορολογία κι ας υποφέρουν / πεθάνουν και βλέπουμε. Καθίκια.
Σιγουρα ακουγες την θεια λενα στο ραδιοφωνο.:hystericalbs1:
Για να γίνουν όλα κατανοητά και να μην μπερδευομαστε με πράγματα ... Οπως :
Πόσοι είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι κλπ...
Μπορεί μήπως κάποιος απο τον προϋπολογισμο ή τον ισολογισμό (φαντάζομαι και αυτό υπάρχει ) , να μας δώσει κάποιους αριθμούς ;
Τι πόσο πληρώνει το κρατος για μισθούς.
Τι πόσο πληρώνει το κράτος για συντάξεις ...
Τι πόσο πληρώνει το κράτος για έξοδα σε υγεία , παιδεία κλπ...
Κάπου πρέπει να υπάρχουν γραμμένα...
Τι με ενδιαφέρον εμένα αν οι άνθρωποι που εργάζονται πχ στο tv100 είναι δημόσιοι ή όχι, αφού πληρώνονται απο το δήμο, απο δημόσια χρήματα δλδ. ... Κλπ κλπ κλπ...
Μήπως θελουμε να εθελοτυφλούμε ;
Εμεις πάλι νοικιάζαμε ποδήλατα.
Τα 8αρια (δλδ 8δρχ η ώρα) είχανε και ελληνικές σημαιούλες μς κίτρινα κροσσάκια στο τιμόνι, καθώς και σταντ.
Μετά ήταν τα 6αρια, μιας μέσης κατάστασης, τα 4αρια χωρίς φτερά και φρένα του θανατά και τέλος τα αγαπημένα μου δυάρια που ήταν ο σκελετός, η αλυσίδα, η σέλα και δυό ρόδες.
Για φρένο είχαν την περίφημη κόντρα, ιδανική αυτοχειρία για γδαρμένους αγκώνες, γόνατα και ενίοτε και μύτη. :th_Laie_67-1:
καπου πρεπει να έχω ακομα ενα τετοιο εργαλείο με κόντρα! σουπερ σύστημα.
Τιιιι;;;
Ακόμα πλΕρώνεις τη βδομάδα στη Νέα Υόρκη, εκείνο τον άτιμο το καφέ στο Empire State που σου διαφημίζανε το 2008 ;;;; Και φέτος θα πας στο χωριό να στριμωχτείς στο ίδιο σπίτι με τη γιαγιά ;;;; Και δε θα έχει μασάζ και ιδιωτικό μπάτλερ ;;;;; Άτιμη κΕνωνία !!! Καααακοί ξένοι, ντα !!! Στρίγγλα Μέρκελ !!!
έτσι, για να θυμόμαστε ότι για όλα δεν φταίνε οι ξένοι και η οικονομική κρίση για το χάλι πολλών συμπολιτών μας.
η οικονομική άγνοια χρέους για την καλοπέραση, μαζί με την πλήρη ανικανότητα των τραπεζών να μοιράζουν λεφτά εκεί που πρέπει, οδήγησαν σε οικονομικό πένθος πολλούς έλληνες.
να τα θυμόμαστε λοιπόν, για όταν και αν οι τράπεζες που πληρώνουμε αδρά για το τπτ, ξανανοίξουν τη μάνικα του ρευστού...
τα διακοποδανεια του ανευθυνου τα πληρωνει τελικα ο νοικοκυρης.
902.60 και σημερα στον καιαδα που λεγεται δημοσιο (οαεε).
ελαφρυ το χωμα που θα τα σκεπασει (χαντες).
να φανε τα τρωκτικα λιγο ακομα.
:original::original:
HAU
Examination: ECCE MAY 2013
Final: P
We are pleased to inform you that you have passed the examination you requested the results for. Congratulations!
thumb:warriorsmiley:
ΜΠΡΑΒΟ ΝΑΤΑΛΙΑ ΜΟΥ!!!
εγω εχθες νομιζα οτι ημουν ο μοναδικος μλκς που πληρωσα τεβε, αφου δεν υπηρχε ανθρωπος πρωτελευταια μερα σε κεντρικοτατο ταχυδρομιο, μεχρι που εμφανιστηκες και συ καθυστερημενα τυπε
τυπε δεν υπαρχει λιγο μλκας και πολυ μλκας η εισαι η δεν εισαι και μονο που πληρωσαμε αυτοματα κατατασομαστε :th_Laie_67-1: Με τα λεφτα που εχω δωσει θα μπορουσα να κανω ντολτσεβιτα και σερφ που δεν ξερω για το υπολοιπο της ζωης μου και να μου μηνουν και ρεστα https://www.cntraveler.com/hotels/eu...e-105694-3.jpg