μη στεναχωριέσαι ρε αγόρι...έχουμε άλλα πράγματα που πληρώνουμε ακόμα πιο αδρά...
εμείς βλέπεις είμαστε ιδιώτες φοροφυγάδες που πλουτίζουμε εις βάρος άλλων...thumb
Printable View
https://www.car.gr/classifieds/cars/photos/3229031/
Λίγες φορές είδα τέτοιο στο δρόμο... καλό είναι?
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/2686157/
αααααααααχ....
Θωμά μιας και το δίνεις (και δεν θα σε αποτρέψω αυτή τη φορά *) βγάλε από την αγγελία το "3.91 διαφορικό" εάν είναι και πουληθεί να βολέψεις και κανένα πρώην συνάδελφο Μ3άκια που μπορεί (λέω τώρα εγώ) να το χρειάζεται το κοντό...:whistle:
* δεν θα σε αποτρέψω γιατί όπως πολύ καλά είπες πλέον τα περισσότερα που πληρώνεις για να έχεις Μ3 τα δίνεις και ως αντάλλαγμα δεν παίρνεις τίποτα. pure taxes with no gains = μας πιάσανε μ@λ@κεςthumb
επειδή θα το θελήσουν και άλλοι νάσο, δεν θέλω να μπώ σε τέτοια διαδικασία.
άσε που αν το βγάλω, θα πρέπει αυτός που θα το πάρει να μου στείλει το δικό του, και βαριέμαι τα τρεχάματα στα συνεργεία για άσκοπα βάλε βγάλε.
σάμπως νομίζεις θα πωληθεί???σε όποιον φίλο μου το είπα έβαλε τα γέλια, οπότε πιστεύω ότι πολύ πιθανόν να το πλερώσω το καπέλο, μιας και δεν γουστάρω με την καμμία να έχω τέτοιο εργαλείο και να μην μπορώ να το κουνήσω.
το είδα το έργο και παλαιότερα και δεν παίζει. είμαι σίγουρος ότι και ο γιάννης που κατέθεσε, είναι κάθε μέρα στο τσακ για να πάει στην εφορία και να τους πεί...τις πινακίδες ρε ******** μη σας ********* το σπίτι.
χαχαχαχαχαχαχα!!!
Όντως είναι πολύ δύσκολο να πουληθεί, εκτός κι αν το αποφασίσει κάποιος φίλος σου ή κάποιος από εδώ μέσα...αλλιώς όπως βλέπουμε πλέον τα γνήσια πωλούνται πιο φθηνά (καμία φορά) και πιο δύσκολα από τα χρέπια τις μετατροπές...
Θωμά η κατάθεση έχει να κάνει με το φόρο πολυτελείας. Εγω γίαυτο κατέθεσα. Θα το κινησω φέτος για 7 μήνες δε με χαλάει. Έχω όμως να κινηθώ και αλλιώς.
Το κακό είναι ότι εάν το δώσεις, θα πρέπει να πάρεις κάτι άλλο να κυκλοφορείς. Θα βρίζεις, και θα αντικαταστήσεις τα έξοδα του με έξοδα αλλού αυτοκινήτου-μεταφορικού μέσου.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Μας εχουν σκισει οι μπουφοι αντε μην αρχισω και εγω τωρα !!!
Την ηδια κουβεντα ειχαμε με τον Στελιο Μ σημερα το απογευμα στο μαγαζι !!!
Ολος ο κοσμος εχει βγει σε απογνωση καλυτερα πωληση και οταν και αν τα πραγματα
φτιαξουν τοτε βλεπουμε . . .
το θέμα γιωρίκα είναι ότι τον φόρο τον έχουν βάλει μόνιμα, πράγμα που με τσατίζει άσχημα.
απο την άλλη, το αμάξι το έχω σχεδόν 6 χρόνια, ενώ το χειρότερο απ'όλα είναι ότι το συγκεκριμένο μαζί με τα καγιέν είναι απο τα πιο υποτιμημένα της αγοράς.
νομίζω ότι δεν πρέπει να χάνω άλλο τον χρόνο μου με αυτό το αμάξι. πρέπει να κινηθώ πλέον, είτε για αγορά είτε για πώληση.
καταρχήν έτσι όπως είαι οι τιμές, αν ήταν να καταθέσω πινακίδες, θα προτιμούσα να πάρω κάτι καλύτερο, να το κυκλοφορήσω για κάνα δίμηνο και μετά να καταθέσω απο το καινούριο μέχρι να περάσει λίγο ο καιρός μπάς και αλλάξει και κάτι.
ακόμα και έτσι, πάλι κερδισμένος θα είμαι με ένα καινούριο και καλύτερο αυτοκίνητο.
ποιος ο λόγος να καταθέσω πινακίδες στο Μ-τρίο, όταν απο τη στιγμή που θα πωληθεί, μπορώ να συμπλρώσω κάτι ακόμα, να πάρω πολύ καλύτερο, και να καταθέσω εκείνο.
για να το πώ ακόμα πιο απλά, τα λεφτά που καλούμαι να πληρώσω τώρα, τα έδινα πολύ ευχαρίστως για ένα 997, ενώ για το Μ3, στην κυριολεξία τα λυπάμαι.
απο την άλλη το πονάω πολύ το αμάξι, γιατί παρόλο τα χιλιόμετρα του, όχι επειδή είναι δικό μου, είναι καλό. πολύ καλύτερο απο τα περισσότερα στις αγγελίες. το θέμα είναι ότι δεν πάει άλλο όμως. έχει έρθει ο κορεσμός...
δεν έχω πρόθεση να προσπαθήσω να σου αλλάξω αποιαδήποτε γνώμη έχεις αυτή τη στιγμή αλλά πρίν 10-15 μέρες έγραψες:
αν μου επιτρέπεις, συνιστώ ψυχραιμία και εστίαση στο τελευταίο που είχες γράψει τότε : πολεμάω για το καλύτερο
Υγεία σου ευχομαι Θωμά.
Υ.Γ.: Ξέρω οτι -αναφορικά με τα Μ- είσαι Ν/Α fan, το 46άρι το Μ3 νιώθω οτι θα είναι πάντα στην καρδιά σου...
i know βαγγέλη, αλλά αυτό που σκέφτομαι είναι πολύ πιο λογικό απο αυτό που έγραψα.
άλωστε δεν ξέρω τι θα κάνω αν πουληθεί...μπορεί και να πάρω και κάτι καλύτερο έτσι όπως είναι η αγορά, που δεν θα λυπάμαι να τα στάξω εκεί...
λίγο δύσκολο το κόβω, απλά αυτή την στιγμή που τα έβαλα κάτω με χαρτί και με μολύβι το βρίσκω υπερβολή να πληρώνω τόσα, για το συγκεκριμένο αμάξι...
Η πικρή αλήθεια είναι οτι οι περισσότεροι ψάχνουμε να βρούμε σημείο ισορροπίας μεταξύ του "τί θέλουμε", "τί μπορούμε" και "τί λέει λογική".
Ο ορθολογισμός δεν ήταν ποτέ απο τα στοιχεία που χαρακτήριζαν τους Ελληνες αλλά τώρα καλούμαστε να αποσυνδέσουμε την καρδιά και να αποφασίζουμε σαν ψυχροί λογιστές.
Μήπως κάποιες απαντήσεις βρίσκονται και στην ιστορία ;
καλοπούλητο Θωμά.
Κρίμα που το αποχωρίζεσαι, μιας και ξέρω ότι σου αρέσει, αλλά εδώ και καιρό ψάχνεις κάτι να αλλάξεις στυλ....
Με το καλό να το βρεις .
Θα τα έγραφα στην αγγελία να κάνουμε και κανένα up, αλλά είναι κλειδωμένη.
μιας και είναι δικη μου η αγγελία και δεν με πειράζει η κουβέντα, ας την ανοίξει κάποιος, και ας μπούνε και τα ποστ που την αφορούν εκεί...
αυτο δεν γινεται, δεν επιτρεπεται.
ο σχολιασμος μπορει να γινει εδω.
ειλικρινά το ψήνω πολύ άσχημα να κάνω μια αγγελία με κάνα ζήτα 35άρι στα 10 χιλιάρικα και να δώσω το τηλ του χτυκιάρη.
χαχαχαχαχαχαχα...πολύ γέλιο θα πέσει.
για σας, για την αγγελία παίρνω.
ποια αγγελία?
για το Ζ4 που έχει πλυμμένους θόλους και δίνετε στα 10κ.
σοκ ο μυτεράν. χαχαχαχαχαχαχα!!!
δεν το πουλάω ρε φιλαράκι γμτ μπελά μου...
εκείνο το κουνάβι ο ψηλός απο την θεσσαλονίκη μου κάνει πλάκα. ψιτ, φίλε να σου πώ, ψήνεσαι για Μ-τριάκι γνήσιο στο ένα χιλιάρικο???
ναι αμέ!!!
οκ...μπέκα στο καρ σε 5 λεπτάκια...χαχαχαχαχαχαχα.
War mode ΟΝ? ωχ Παναγία μου....
Δεν ξερω τι λετε εσεις..
Παντως εγω τα χω παρει με τα @@ που μας κυβερνανε.. Εγω ψηνομαι για S54 ή κομπρεσσερ.. Την ιδεα του γνησιου Μ3 την εχω εγκαταληψει..
Να κάνω αλλαγή με κανένα τέτοιο ;;;;
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/3086069/
θα προτιμούσα αυτό αλλά μάλλον δε θα κάνει ο άνθρωπος ανταλλαγή...
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/2357060/
εγω το εδωσα κ ησυχασα,τα 1100 που θα εδινα στους μ......ες πηρα την γυναικα κ πηγα ταξιδακι.....τον φορο πολυτελειασ να τον βαλουν στον π.....ο τουσ κ επισεισ γλυτωσα απο βενζινες.ξεγνοιασα ειλικρινα.δεν μετανιωσα καθολου.
Θωμα τωρα που θα παρεις αουντι θα με πας βολτα...???
https://i1050.photobucket.com/albums...ps01327fd5.gif
Ασφάλεια πάντως Θωμά την είχα φτάσει τελείως απλή σε 110 το τριμηνο
Τα υποχρεωτικά σίγουρα.
Αστική ευθύνη και κάτι άλλο δεν θυμάμαι τώρα.
Στην αιγαιον.
λίγο ρίσκο ρε γιάννη. δεν θέλω τέτοιο ψαλίδι στην ασφαλεια. τουλάχιστον να έχω κάποιες καλύψεις όπως κακόβουλες, εμπρισμό ξέχωρα απο τρομοκρατικές, κλοπή...
μια στραβή να γίνει, κλάφτα...
παληκάρι με Μ-τρίο την είχε πατήσει με τετοια ασφάλεια, την περίοδο που τρθγυρνούσε η συμορία που έκαιγε αμάξια.
του πετάξαν απο κάτω 3 λουκουμάκια που βάζουν στο τζάκι και πάει το αμάξι. το είχε 3 μήνες το παληκάρι.
Είναι μεγάλη μείωση όμως.
Και εγώ τοχω γκαρΑζ κ γκαρΑζ.
Κ έξω το έβλεπα επί το πλείστον όπου το άφηνα
Πολύ δύσκολο να τύχει κάτι.
Πλήρωνα 2400 μικτή το χρονο για 5 χρόνια
Δεν γαμιετ@ι