Με ένα καλό σκανάρισμα και 10 ευρώ την αναπαράγουμε αμα θέλετε thumb :thumbsup:
Printable View
Κάποιος να με πιάσει και να με δέσει....Δεν γίνεται αλλιώς....
Τον τελευταίο μήνα κάτι έχω πάθει...:thumbsup:
Μόλις έκανα και άλλη μία αγορά μετά απο όλα αυτά που είχα πάρει μαζεμένα πριν λίγο καιρό....
Λοιπόν:
Εξατμισόνι απο Ε46 330 τελικό το οποίο αγόρασα σε εξευτελιστηκή τιμή απο τρακαρισμένο....
:mpaks::mpaks:
Τα υπόλοιπα εδώ...https://www.bmwfans.gr/forum/showthread.php?t=15126
Με τις υγείες μου...
:thanks:
:mpaks: πρόγραμμα Evolve-R :D
Δυναμόμετρο δεν πήγα ούτε πριν ούτε μετά.
Κόστισε 800 ευρώ και κατά τη γνώμη μου αξίζει κάθε σέντσι.
Ανεβάζει στροφές σαν superbike.
Αλυσοπρίονο ! :D
Γράφω όλα μαζί αυτά που έχω βάλει τον τελευταίο καιρό!!!
-Δισκόπλακες και Δαγκάνες από 2.8
-Καθαρισμός και Ασημί βάψιμο στις Δαγκάνες
-Τακάκια TEXTAR
-Ασφάλειες οδηγού-συνοδηγού νίκελ με σηματάκι BMW στη κορυφή
-Δακτυλίδια νίκελ στο καντράν κουμπωτά
-Σηματάκια μεταλλικά Μ στα πατάκια
-Πεταλιέρες Μεταλλικές Μ
-Μικρή κεραιούλα και καινούριο λαστιχάκι στη βάση της κεραίας
-Φούσκα Χειρόφρενου και Λεβιέ Ταχυτήτων με ραφές Μ
-Ηχεία Pioneer
-Φιμέ 3Μ CS-20
-Angel Eyes CCFL 8000K
-Xenon Μεσαία σκάλα 6000Κ
-Γυάλισμα των εμπρός φαναριών και Αφαίρεση των πορτοκαλί πλαστικών από τα φλας
-Φιμέ στα πίσω φανάρια (φλας-όπισθεν)
-Χειροποίητο τελικό Μ3 style
-Κ&Ν Φίλτρο Αέρος στο Φιλτροκούτι
-Μ3 μπαλάκια και συνεμπλόκ
-Βάψιμο εμπρός και πίσω προφυλακτήρα καθώς και αφαίρεση εμπρός πινακίδας όπως και τα πίσω φώτα πινακίδας
-Νίκελ βαλβίδες Μ με αλενόβιδα (για να μην μου τις κλέβουν )
-Επισκευή κρεμαγιέρας
-Top Mounts από Ε46 (?)
-Θήκη για χαρτομάντιλα Μ
-Αλλαγή παρμπρίζ
Μπορεί να ξέχασα και τίποτα.... Χαχαχαχαχααα
Και στο άμεσο μέλλον
-Μ Φωτιζόμενος λεβιές
-Μ Χειρόφρενο
-Φώτα στο προφυλακτήρα και στο πλάι φιμέ ή άσπρα
-Carbon αυτοκόλλητο γύρω από το παρμπριζ, βάσεις καθρέπτη και καρδιές
-Αγωνιστικό καταλύτη και μεσαίο
Αυτά...
Κουκλι ειναι , ακομα και το χρωμα αυτο του προσδιδει κατι το ιδιαιτερο,
να την απολαμβανεις...
Καλησπερα στο forum. Σημερα αλλαξα τα Pirelli Scorpion STR (τα ειχα απο την αγορα του), στο Χ3 μου και μετα 3,5 χρονια και 48 χιλ.χλμ, και μετά απο πολυ ψαξιμο (για τιμες και μοντελο), κατεληξα και τοποθετησα τα Continental Croos Contact UHP σε 235-55-17.
τα Str ειχαν ξεραθει αρκετα και εν οψει φθινοπωρου (και βροχων) έβαλα τα conti τα οποια βρηκα σε βουλκανιζατερ στη Λαμία στην εντυπωσιακη τιμη των 630 € η τετραδα, οταν στην Αθηνα οι φθηνότεροι ηταν στα 670-700 €.
οι πρωτες εντυπωσεις μου μετα απο το ταξιδι των 220 χιλ. ειναι οτι προκειτε για ησυχο, μαλακο και με πολυ καλα κρατηματα λαστιχο, πιο ασφάλτινο απο τα STR, που ομως κανει την Ε83 να συμπεριφερεται σαν 3 αρα στην εθνικη!
ρε μλκα μπαξε κανενα πλυσιμο πρωτα και μετα βαζεις και καθισματα. εχω λιγους σπορους γκαζον να ριξουμε μεσα να εχεις και Feng Shui οταν κανεις ταχα μπαντες. μου θες και καθισματα. χωραει ρε ο κ@λος σου εκει μεσα?
Πολύ ωραία..Για πες απο που το έβαλες? είχες επικοινωνία με Αγγλία και στο στείλαν ή υπάρχει κάποιος Ελλάδα που να συνεργάζεται?
κάντο όμως ένα δυναμόμετρο να δεις και τα νούμερα που βρίσκεσαι..thumb
αυτά τα προγράμματα είναι "κονσέρβα" που λέμε? τα φτιάχνει η evolve και τα πουλάει στάνταρ μετά? 1ο στάδιο, 2ο κλπ?
:eek:
:thumbup::thumbup::thumbup:
Δυναμόμετρο θα το πάω από περιέργεια να δω πόσο κέρδισα.
Πάντως η διαφορά στην επιτάχυνση μετά τα 180 km/h δεν αφήνει καμμία αμφιβολία για αυτά που ανακοινώνουν.
Στα ίδια κομμάτια εθνικής οδού που κάνω δοκιμές, ποτέ δεν είχα δει τα νούμερα που βλέπω τώρα. :original:
:mpaks:
:rally:
https://img821.imageshack.us/img821/4202/wp000210.jpg
By soc12r at 2012-09-13
Ρε Σωκ, που ειναι το πελμα; Αυτο δείχνει καρασλικ...
σχεδον σλικ....
https://static.autoexpress.co.uk/sit...o-trofeo-r.jpg
Παράθεση:
Designed for racetrack driving on dry asphalt.
Developed to provide even greater performance - on the occasion of Track Days - when fitted to the most powerful vehicles such as Porsche, Ferrari, BMW, Lamborghini, including the MY2012.
With P Zero™ Trofeo R you can fully appreciate the performance of extreme vehicles in complete safety, especially on the track.
In extreme conditions, typical of racetrack driving, it reacts with precision to commands. On dry asphalt, even in the most demanding sessions it ensures high levels of grip and constant trajectories.
P Zero™ Trofeo R is not recommended for use in very wet track conditions.
Specific for racetrack driving, it is approved for road use, enabling travel to the track. In the event of very wet asphalt, with the risk of aquaplaning, prudent driving at reduced speed is recommended.
P Zero™ Trofeo R has brand new HAOF (highly aromatic oil free) compounds and a redesigned tread pattern that have produced extraordinary results: on the one hand, a notable improvement in stability and, above all lateral grip in the dry, on the other hand, a notable reduction in wear.
Άρη, το ξέρω το λάστιχο, έχω πάρει προσφορά. Αλλά αυτά απο το πλαι φαίνονται ή τελείως φαγωμένα ή καραφλα.
Είναι το αντίστοιχο cup
εμπαξα ελατηρια χαμηλωματος KW στο cabrio,φωτος σε λιγες μερες...εχει χαμηλωσει παρα πολυ ,δεν το περιμενα τοσο πολυ
Σωκ, τώρα το πρόσεξα, trofeo R! Που το βρήκες ΩΡΕ;
Τι διαστάσεις έβαλες γιατι για αυτες που ψάχνω εγώ βγαίνει μόνο trofeo σκέτο.
Εβαλα μπρος 235 και πισω 265 :thumbsup::thumbsup:
Πανο εβαλες για εξακυλινδρο ή εγινε κανενα μπερδεμα και ειναι τετρακυλινδρου και εκατσε περισσοτερο???
Το λεω γιατι λες οτι χαμηλωσε παρα πολυ και θεωρω οτι το εψαξες πριν τα βαλεις.
Κοιτα το μηπως εχει κανει κανενα λαθος η αποθηκη (αλλο κουτι-αλλα μεσα ελατηρια).
και επισης ειναι ολα τα εξαρτηματα της αναρτησης στη θεση τους;
δε θυμαμαι κωδικους βεβαια, αλλα ειναι κατι ελαστικα στρογγυλα παρεμβυσματα που βγαινουν σε 3 και 6μμ νομιζω.
ειναι σαν αποστατες στο ελατηριο και εξω παιζουν πολυ με αυτα για να ρυθμισουν το υψος εκει που θελουν.
Πηρα τις 10αρες προσφατα για να ψηλωσω το δικο μου μιας και εβαλα μαμα αναρτηση σε ολα.
Τα ελατηρια τα εβαλα στο Ε46 μου και οχι στο Ε30,εχω και 2 Ε46 ,το 1 ειναι coupe και το αλλο cabrio :original: ...εδω και τα 3 μαζι
[IMG]https://i631.photobucket.com/albums/...sg/bmwall1.jpg[/IMG]
στο θεμα μας τωρα...σε Ε46 μπορουν να μπουν ελατηρια 6 κυλινδρου σε 4 κυλινδρο?να πω επισης πως τα δικα μου τα πηρα απο φιλο μου που τα ειχε σε coupe 4 κυλινδρο ,οποτε δεν ξερω κωδικους και τετοια,εγραφε κατι κωδικους πανω στο ελατηριο αλλα δεν τους σημειωσα
Kαταλαβα οτι τα εβαλες στο Ε30 ρε εσυ,λαθος μου.
Το cabrio to 46αρι σε estoril ειναι.....:shok::shok:
Ναι.2005 μοντελο ιndividual estoril blue ,mpac2 ..εδω ειναι με τα μαμα ελατηρια,θα ανεβασω φωτος σε λιγες μερες γιατι τωρα ειμαι θεσσαλονικη ,για να δειτε ποσο πολυ εχει χαμηλωσει
[IMG]https://i631.photobucket.com/albums/...0sg/0122pl.jpg[/IMG]