Mπραβο στον Παοκ απο τι βλεπω καθαρισε την προκριση!
Printable View
Mπραβο στον Παοκ απο τι βλεπω καθαρισε την προκριση!
mpravo mas an kai den mporo na po oti paixame san paok .mpalla den kratisame katholou kai tous eixame stin perioxi mas synexeia .
ti opaia mallon den tha xanadoume ton papazoglou nomizo oti o klaus prospathei kai tou axizoun kai alles eukairies, kai to filomeno mallon stin kerkida me patatakia ton kobo ,to koutsia ston kilkisiako sti gomena na ton steiloume
ade na paroume kanena fragko na paroume kanena amyntiko xaf akoma giati tha mas meinei sto xortari o vitolo kai i pavlara
αντε παοκαρααααα..
:warriorsmiley::warriorsmiley::warriorsmiley: Μα το χάρηκα τόσο πολύ! Μέσα στην ζούγκλα τους μάμησε κανονικά τους κολοκροάτες.
Διπλή η χαρά γιατί δεν τους πάω κιόλας τους παλιογερμαναράδες.
ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!
Αυτός είναι Ο ΠΑΟΚhttps://www.youtube.com/watch?v=LaJCOPndEfcΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ
Οχι ΠΑΟΚ ειπαμε ΜΠΑΟΚ
Τρεις ειναι οι ομαδες στην ευρωπη. και οι τρεις αρχιζουν απο ΜΠ:
Μπαρτσελονα
Μπαγιερν
ΜΠΑΟΚ
Μπραβο στη ΠΑΟΚΑΡΑ
ΜΠΡΑΒΟ
Π
Α
Ο
Κ
:thumbsup:
αντε και αποψε οι αλλοι 2
ΑΕΚ & ΑΡΗΣ
Ε βεβαια δεν ειναι να τραβα το δραμα των play offs καθε φορα και να αποκλειεται αρχες Αυγουστου. :D
μπραβο και στον Αρη
εμεις απεχουμε ετη φωτος...
Συγαρητηρια στον Αρη και Παοκ για την πεοκριση στην επομενη φαση!
Κριμα για την Αεκ που δεν περασε..
Παναθηναικος-Ολυμπιακος.Β
0 - 1
Ξαφνιαστικα..το μονο που ειδα ηταν το τελευταιο 2λεπτο μεχρι που σφυριξε ο διαιτητης και μπηκαν μεσα οι βαζελοι αντιεξουσιαστες και τα εσπασαν..
Ιδια χρονια με την περυσινή του Γαυρου ακολουθει ο παναθηναικος..Θα εχουμε πολλα γελια!
Επεισόδια και αποδοκιμασίες από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού με τη λήξη του αγώνα και την εντός έδρας ήττα με 1-0 από τον Ολυμπιακό Βόλου. Το γκολ στο 78' ο Μόνχε.
Πρωταθλητής χειμώνα ο Ολυμπιακός !!!!!!!!!!!!!!
ΚΛΙΝΙΚΑ ΝΕΚΡΟΣ........
Φανηκε απο την αρχη φετος ποιος θα ειναι το ΑΦΕΝΤΙΚΟ!
Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα πρεσβη μας κακομαθαινετε! Χαχαχαχαχαχα
Μα καλα, απο τον Βολο στην εδρα τους; :th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
ήμουν στο γήπεδο[καθότι και διαρκείας πανάθεμα με]...
η ομάδα δυστηχώς είναι άρρωστη...
ποδοσφαιρικά πλέον δεν αναλύεται παρά μόνο σε διοικητικό επίπεδο πρέπει να ανατρέξουμε για να βρούμε τα αίτια .
για άλλη μια φορά πόνεσαν τα μάτια μου/μας για αυτό που έβλεπα [εκτός από το β ημίχρονο με τους γαύρους,για να μην ξεχνιόμαστε:)] και οι αντιδράσεις στο κόκκινο.
υγ:το παναθηναικό ανέκδοτο της ημέρας,
μαρίνος ,ιωαννίδης δημιουργοί στον άξονα!!!
με τις υγιές μας !
Ετσι είναι η Ελλαδίτσα μας. Πρέπει κάθε χρόνο πρωταθλητές να είναι ο ΠΑΟ και Ολυμπιακός.
Δεν πρέπει να χάνουν ποτέ. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες.
Όλες οι υπόλοιπες ομάδες πρέπει να παίζουν τον ρόλο του κομπάρσου για να πλαισιώνουν τους δύο μεγάλους ώστε να διεξάγεται το πρωτάθλημα.
Ασε για την διαιτησία, εκεί υπάρχει η πυραμίδα. Όσο μικρότερος είσαι τόσο περισσότερο αδικημένος.
Αδικείται ο Παοκ η ο Αρης σε σχέση με τους 2 μεγάλους? Αλλο τόσο αδικείται η Λάρισα η ο Εργοτέλης σε σχέση με τους προαναφερόμενους.
Τα αποτελέσματα? Στην Ευρώπη, εκεί που δεν σφυρίζουν Ο Κάκος και οι άλλοι αστέρες.
Τέσπα, Κόκαλης, Μαρινάκιδες, Πατέρες, Βγενόπουλοι έκανα μια τρύπα στο νερό.
Μπαοκ και Αρης με δανεικά, οφειλόμενα και μύρια προβλήματα, προχώρησαν αφού ντρόπιασαν μεταξύ άλλων και τις πρωτοκλασσάτες, Αθλέτικο, Βιγιαρεάλ, Φενερ Μπαχτσέ.
kala fonazoun oi opadoi ton bazelon oti oi paixtes tous einai dimosioi ypaliloi . kamia prospatheia kai xtes rre gmt. toulaxiston na prospathisoun kai as min kerdisoiun. san bolemenoi stin agrogi ypaliloi kanoun.
tora bebaia gia ta ntou eimai enantion , alla ti tous pirazei .tha fane mia agonistiki tora metaeno einai ypodikoi gia 4 h fora . kati san to persyno to gayro einai ena pragma
Το ξυλο βγηκε απο τον Παραδεισο.
Ορφανός μένει ο Παναθηναϊκός. Μετά την δήλωση του Νικόλα Πατέρα για αποχώρηση, ήρθε η σειρά του Ανδρέα Βγενόπουλου να βγάλει ανάλογη ανακοίνωση εγκατάλειψης του σκάφους/κότερου. Σε δύσκολη περίοδο απΆό,τι φαίνεται ξαναμπαίνει ο Παναθηναϊκός και στα διοικητικά, πέρα από την αγωνιστική δυσκοιλιότητα…
Read more: https://kourkouti.yooblog.gr/#ixzz18fSxhDqJ
https://kourkouti.yooblog.gr/files/2...genopoulos.jpg
Βουλιαζει το καραβι και τα καπετανακια πηδανε να γλιτωσουν..
https://img413.imageshack.us/img413/2543/65521895.jpg
Εφυγε ο Πατερας ...ερχεται η Μανα !!!
ΠΑΑΤΕΕΡΑΑΑΑΑΑ....ΜΗΗΗηηηΗΗΗ Η..οοΟχΙΙΙιιιιιιι....
https://www.youtube.com/watch?v=8P_iafKeUZo
δυστηχώς αποδείχτηκε για άλλη μια φορά ότι το μικρό καλάθι πρέπει να κρατάς.
μεγάλα λόγια ο βγενό , μούτσος ο πατέρας.
μην έρθουν πέτρινα χρόνια και για μας...
Μας μαύρισες την ψυχή ρε Βαγγέλη!! Μόλις τώρα συνειδητοποιήσαμε πως μείναμε ορφανοί! Μια ομάδα δίχως αύριο, με τι πρόσωπο θα κυκλοφορήσουμε στην κοινωνία?? Θα μας δανείζετε τουλάχιστον το γήπεδο να κάνουμε κανα φιλικό? έτσι κι αλλιώς δωρεάν είναι.. :th_Laie_67-1: :hystericalbs1:
του προτειναν σημερα και αρνηθηκε
Καλά αυτή η διοίκηση του ΠΑΟ κατάρα έχει και δεν τη θέλει κανείς πια???
Οι φαρμακοβιομήχανοι μάλλον μόνο στα λόγια και τη γραφικότητα είναι καλοί, για τα υπόλοιπα έχουν ανειλημμένες υποχρεώσεις...:hystericalbs1:
https://www.dealnews.gr/athlitika/it...AD%CE%B1%CF%82Παράθεση:
https://www.dealnews.gr/media/k2/ite...a56bef4e_M.jpg
Λάβρος ο Παύλος Γιαννακόπουλος μίλησε στην "ΕΡΑ ΣΠΟΡ" για τον Παναθηναϊκό:"Αυτοί που έφεραν τον Παναθηναϊκό στο σημερινό κατάντημα θα πρέπει να βρουν λύση. Το σημερινό θέμα είναι οικονομικό. Να κάτσουν να βρουν λύση στο πρόβλημα που δημιούργησαν. Πολύ φοβάμαι ότι δεν θα ξεφύγει εύκολα από την κακομοιριά που βρίσκεται σήμερα.
Δυστυχώς η αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου δεν έγινε όπως έπρεπε. Θα διεκδικήσω τα χρήματα μου δεν είμαι το κορόϊδο της παρέας.
Θα πρέπει να διατεθούν αρκετά χρήματα για μεταγραφές προκειμένου να ορθοποδήσει η ομάδα.
Αυτοί που έφεραν ως εδώ τον Παναθηναϊκό να ξεκαθαρίσουν την κατάσταση. Εγώ δεν ήθελα να γίνω πρόεδρος υπό έλεγχο από τον άνθρωπο που κρατάει την πλειοψηφία. Δεν νομίζω ότι ο Βαρδινογιάννης θα αφήσει τον Παναθηναϊκό. Ο κ. Βαρδινογιάννης έχει ποσοστό πάνω από 50%. Γιατί σηκώθηκαν και έφυγαν (σ.σ. Βγενόπουλος Πατέρας) χωρίς λόγο και αιτία;
Ο κ. Πατέρας ήθελε ενότητα μόνο για τον εαυτό του. Κανένας δεν ζήτησε την βοήθεια μου ή την γνώμη μου. Αγόρασε μετοχές ο Πατέρας τις οποίες έχει στα χέρια του. Δεν έδωσε μια δραχμή. Όλοι μας αγοράσαμε μετοχές.
Οι δικαιολογίες ότι φταίνε οι φίλαθλοι είναι για μωρά παιδιά. Δεν θα γλιτώσω εγώ αυτούς που φέρανε τον ΠΑΟ ως εδώ. Πρόταση μου να βρεθούν δύο άνθρωποι να αναλάβουν εν λευκώ τον παναθηναϊκό.
Φοβάμαι ότι στον ΠΑΟ δεν υπάρχουν χρήματα. Μου είπαν ότι ο προπονητής μένει στο ξενοδοχείο γιατί δεν ύπάρχουν λεφτά για να του νοικιάσουν σπίτι.
Καληνύχτα και ο Θεός βοηθός!".
kala leo ego oti oi bazeloi exoun tosa lefta pou trogontai gia na bgaloun kainourgia provlimata .
trellos einai o gianakopoulos na parei to podosfairo meta apo ayto pou exei xtisei sto basket ?
sas blepo san ton olympiako perysi , alla kai emeis kai i aek paraeimaste xalia gia na klepsoume tin deuteri thesi kai na paroume kanena fragko