Ο ειδικος της πριζας....
Ηλεκτρικες εγκαταστασεις, αυτοματισμοι, ηλεκτρικες μελετες φωτισμου οικιων-καταστηματων-βιομηχανιας, στην Πατρα.
Χαρα μου να σας αλλαξω τα φωτα.......
Printable View
Ο ειδικος της πριζας....
Ηλεκτρικες εγκαταστασεις, αυτοματισμοι, ηλεκτρικες μελετες φωτισμου οικιων-καταστηματων-βιομηχανιας, στην Πατρα.
Χαρα μου να σας αλλαξω τα φωτα.......
Διακοσμήσεις επαγγελματικων χωρων, ανακαινισεις, εκθεσιακα περιπτερα, ψηφιακα αυτοκόλλητα και διαφανιες, πανό. Και ηλεκτρολογος εσωτερικων εγκαταστασεων.:warriorsmiley:
Τεχνικη εταιρεια κατασκευης δημοσιων και ιδιωτικων εργων.
26 χρονια στο χωρο.
Μελετες, αδειες, τοπογραφικα, επιβλεψεις και κατασκευες.
Πληρης εξοπλισμος, εδρα Αρτα. Εμβελεια σε Ηπειρο, Αιτολωακαρνανια και Επτανησα.
Θεοδωρος: Πολιτικος μηχανικος Ε.Μ.Π. Ε.Δ.Ε.
Αναστασια: Πολιτικος μηχανικος Τ.Ε. Ε.Δ.Ε.
Ηλιας: Πολιτικος μηχανικος παν/μιου Πατρων.
Χρηστος: (προσεχως) Πολιτικος μηχανικος παν/μιου Πατρων.
Οτιδηποτε χρειαστει και με την προυποθεση οτι μπορουμε να βοηθησουμε, στις υπηρεσιες σας...
Πριν λίγο πέρασα να πώ μια καλημέρα σ'εναν αγαπητό συνφορουμίτη, στον επαγγελματικό του χώρο.
Στο όρθιο απο δυό κουβέντες για άλλη μια φορά κατάλαβε ο ένας τις "αγωνίες" του άλλου για το τί ζούμε και τί μας "ξημερώνει"...
Μέσα σ'αυτήν την μίζερη ψυχολογία που μας βάζουν καθημερινά, για άλλη μια φορά νιώθω πόσο αναγκαίο είναι να υποστηριχθούμε και να βοηθηθούμε τουλάχιστον μεταξύ μας στις επαγγελματικές μας δραστηριότητες.
Εμείς ξεκινάμε με το οτι έχουμε κοινές αγάπες έστω κι αν αυτές είναι "σίδερα" (αλλά με ψυχή...). Ας κρατάμε ότι μας ενώνει και ας βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον όπως μπορούμε. Κάτι θα βγεί κι απ'αυτό όσο κι ασήμαντο μπορεί να φαίνεται σε κάποιους.
Ας προσπαθήσουμε όσο μπορούμε κι ας ελπίσουμε για ένα καλύτερο αυριο.
Ειλικρινά
Βαγγέλης
Υ.Γ.: Κώστα, εμείς τουλάχιστον κάτι προλάβαμε να χαρούμε. Ας προσπαθήσουμε για τα παιδιά μας, τουλάψχιστον να μεγαλώσουν αξιοπρεπώς.
Να'σαι καλά και να προσέχεις το κάθε βήμα.
εγώ παιδες μάλλον μπορώ να βοηθήσω όσα μέλη διαθέτουν οχήματα με πάνω από 600 άλογα καθότι Μηχανικός Αεροσκαφών!:thumbsup::thumbsup:
Αλέξανδρος από Χαϊδάρι,μη κάτοχος Bmw δυστυχώς αλλά με στενές επαφές εβδομαδιαίου τύπου με το εικονιζόμενο Laguna Sega.(ας είναι καλά το ξαδερφάκι)
Ασφαλιστικός και επενδυτικός σύμβουλος με ότι αυτό περιέχει μέσα.(αμοιβαία,χρηματιστήρ ο,νοσοκομειακά,συνταξιοδο ικά,ασφάλιση κατοικίας,αυτοκινήτου..κλπ)
2η δραστηριότητα...Plasis Real estate + development. https://www.plasis.com.gr/
3η Μια πολύ καλή σχέση την έχω κι εγώ με το κτεο σε περίπτωση που βολεύει λόγο απόστασης το Χαϊδάρι κάποια παιδιά.
Είναι ολοφάνερο ότι κυνηγάμε τα όνειρα μας!
υ.γ Πολύ καλή ιδέα το συγκεκριμένο τόπικ.
Παίδες είμαι διανομέας της 3Μ οπότε θεωρητικά μπορώ να σας βρω οτιδήποτε έχει η εταιρία και ίσως χρειαστείτε.. από μεμβράνες κτιρίου, carbon, αλλαγής χρώματος οχημάτων, εκτυπώσεων, διακοσμήσεων, ότι ότι ότι.. χαρά μου! Θα ναι μαλλον σε κάποια ποσότητα αν δε τα έχω στοκ, ίσως όμως και έτσι με μια καλύτερη τιμή να συμφέρει.
Όποιος επιθυμεί να τσακιστώ να του βρω κάτι, ας μου στείλει pm γιατί να παρακολουθήσουμε μύνημα προς μύνημα το thread είναι μάλλον δύσκολο.
Thanks!
Tιποτα σε φωτογραφο εχουμε?
Οχι απαραιτητα επαγγελματια,απλα να το χει και να βγαζει ομορφες φωτογραφιες..