Διπλα στο μαγαζι μου ειναι το συγκεκριμενο Χρηστο.Αυτος ειναι ο βενζινας μου.Θα παω σε λιγο να τσεκαρω
Οποτε το 1.45 ρε Μητσο πως το εβγαλες ; ; ;
Θυμασαι την τιμη πριν 1 μηνα ; ; ;
Τοσο πουλαει σημερα αμολυβδη και παιρνει για πολυ κατο ακομη !!!
Τιμή: 1,703 Προϊόν: BP Unleaded 95 Σήμα: BP
Διεύθυνση: Κ.ΜΑΝΟΥ 18 - ΠΕΛΕΚΑΠΙΝΑ, ΧΑΝΙΑ
ΠΟΛΕΝΤΑ O.E NIKH k ΛΑΜΠΡΙΝΗ
Ημερ. / Ώρα δήλωσης: Δευ, 22/04 11:30:20
Τιμη του περασμενου Σαββατου ειναι Χρηστο
Καλησπέρα σε όλους,
Σε ενα Peugeot 106 με 45αρι ντεπόζιτο τη προτελευταία φορά με το που άναψε το λαμπάκι ρεζέρβας σταμάτησα σε πρατήριο και το γέμισα με 47 λίτρα!
Στράβωσα και καλά οτι με κλέβει κτλ και σήμερα το γέμισα σε άλλο όπου αφού άναψε το λαμπάκι έκανα ακόμα 30χλμ και το γέμισα με 48λίτρα!
Ρώτησα τον υπάλληλο πως γίνεται αυτό και μου απάντησε οτι συμβαίνει γιατί υπάρχουν ακόμα περιθώρια από τα ορια που δίνει ο κατασκευαστής κτλ.
Γνωρίζει κάποιος τι συμβαίνει?
Είναι λογικό ή κλέβουν όλοι?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Τρελός γνωστός μου, σε ένα mercedes επί 65.000χλμ βάζει μόνο racing από τα κεντρικά στην καβάλας και άλλαξε φίλτρο βενζίνης πρόσφατα και βγήκε με ένα σωρό μαυρίλα....
"Αυτό είναι το πιο διαδεδομένο κόλπο που χρησιμοποιούν πολλοί βενζινάδες για να κλέβουν τον καταναλωτή, κάθε φορά που ανοίγει το ρεζερβουάρ του για να γεμίσει με βενζίνη. Τα στοιχεία για τις πρακτικές, παλαιές και νέες, που χρησιμοποιούν αρκετοί πρατηριούχοι προέρχονται από τους ελέγχους που κάνουν στην αγορά οι υπάλληλοι του υπουργείου Ανάπτυξης, σύμφωνα με τους οποίους το δημοφιλέστερο τρικ κλοπής των οδηγών είναι όταν η ένδειξη της αντλίας δεν αρχίζει από το μηδέν. Η ιδέα είναι απλή. Ο υπάλληλος βάζει σε ένα μηχανάκι βενζίνη αξίας π.χ. 5 ευρώ και στη συνέχεια τοποθετεί το πιστόλι στην αντλία κατά τρόπο ώστε να μην εφαρμόζει ακριβώς, με αποτέλεσμα να μη μηδενίζει ο μετρητής. Ετσι στον οδηγό που θα σταματήσει για βενζίνη, η αντλία συνεχίζει να μετρά από τα 5 ευρώ και μετά. Προκειμένου μάλιστα ο οδηγός να μην έχει οπτική επαφή με την ένδειξη της αντλίας, ο υπάλληλος τον καλεί να μετακινήσει το αυτοκίνητό του όσο το δυνατό πιο μπροστά, με το επιχείρημα ότι έτσι θα εξυπηρετηθούν όσο το δυνατόν περισσότερα οχήματα. Το αποτέλεσμα είναι δεδομένο, γράφει ο Γιώργος Φιντικάκης στα "Νέα". Για παράδειγμα, αν ο οδηγός έχει παραγγείλει βενζίνη 20 ευρώ, στο ρεζερβουάρ του θα μπει καύσιμο αξίας 15 ευρώ. Μάλιστα το 50% των καταγγελιών που δέχεται το υπουργείο Ανάπτυξης για κλοπές στην αντλία αφορά ακριβώς τέτοια περιστατικά. Οπως λένε υπηρεσιακά στελέχη του υπουργείου, ο ιδιοκτήτης του πρατηρίου άλλες φορές είναι συμμέτοχος στην απάτη, άλλες όμως όχι. Η κλοπή δηλαδή μπορεί να γίνεται εν τη απουσία του από τον υπάλληλο που έχει βάρδια. Το υπουργείο εκτιμά ότι το τρικ θα εξαλειφθεί με τη λειτουργία των συστημάτων εισροών - εκροών όγκου καυσίμων. "
πηγη
www.gasprice.gr
Από 1.67 έως 1.82 η τιμή της βενζίνης σήμερα στην Ιταλία....
Μιλάμε για 95αρα..
1,698¤/lt έβαλα σήμερα σε shell στον Πειραιά Αντώνη
και 1,61 something στην Πειραιώς ένα Α.Π. χαχαχαχα