μπορεί να του αρέσει το feeling δημήτρη μου.
δεν νομίζω πως είναι απαραίτητο να του γ@μ@ει και την
μανούλα για να ρίξει και κάνα φράγκο ο άνθρωπος. στο
κάτω κάτω τώρα το πείρε το αυτοκίνητο και είναι φουντωμένος.
Printable View
μπορεί να του αρέσει το feeling δημήτρη μου.
δεν νομίζω πως είναι απαραίτητο να του γ@μ@ει και την
μανούλα για να ρίξει και κάνα φράγκο ο άνθρωπος. στο
κάτω κάτω τώρα το πείρε το αυτοκίνητο και είναι φουντωμένος.
Καλά είπαμε δεν είμαι και μούχλα, αν ήμουν δεν θα έπαιρνα τέτοιο αυτοκίνητο.
Οι "κόφτες" είπα ότι δεν μου αρέσουν όχι οτι δεν φλερτάρω με αυτόν.. Αν με διαβάσεις λίγο πριν θα δεις πως αναφέρω ότι δυσκολεύομαι να το οδηγήσω κάθε φορά και κατα την διάρκεια όλης της διαδρομής νορμάλ. Σήμερα δεν μιλιέμαι όλη μέρα με την γυναίκα μου για τον τρόπο με τον οποίο πήγαμε σε μια βάφτιση το πρωί... :ranting2:
Σόρρυ για το offtopic
περι εξατμισης μιλησα με γνωστο προγραμματιστη περι των καταλυτων και το κλασσικο λαμπακι που βλεπουμε οταν τους βαλουμε αυτους (οχι παντα) και μου επεμενε οτι οι post cat sensor ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ την αποδοση του κινητηρα διοτι ο dme μπαινει σε αλλο mode στο οποιο "κοβει" η ποδοση του κινητηρα κυριως τα αβανς...επισης δεν αρκει να βαλουμε τον αισθητηρα καπου που απλα δεν θα αναβει το λαμπακι δλδ μακρια απο τον κυριο ογκο ροης των καυσαεριων,οπως εχω διαβασει καποιοι που ασχολουνται με το αντικειμενο λενε οτι οι αισθητηρες στους καταλυτες ειναι μονο για την θερμοκρασια και οι pre cat για τα μειγματα,δεν αντιλεγω με κανεναν αλλα δεν ξερω και τι ισχυει..σας παρακαλω εαν γινεται να απαντηθει τεκμηριομενα το ερωτημα μου το οποιο ΑΦΟΡΑ την βελτιωση της εξατμισης και μην ξεκινησετε παλι να ΓΡΑΦΕΤΕ ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ..ανοιξτε αλλο threat και μην χαλατε αυτο,διαβαστε τις πρωτες σελιδες να δειτε την διαφορα με τις τελευταιες καμια επαφη!!
αν και λιγο off μιας και το ειδα... Στην υπογραφη σου χρειαζεσαι μια μικρη διορθωση. Ειναι Alcadara Interior και οχι Internal. Το internal παραπεμπει σε αλλους σκοπους συνηθως πιο πονηρους οπως πχ All internal, internal combustion κλπ thumb
Το ερωτημα σου το εχουμε ηδη απαντησει. Το ειπαμε ξεκαθαρα οτι οι post cat δεν επηρεαζουν καθως η DME παιρνει δεδομενα απο τους pre-cat για τισ διορθωσεις. Αν ο προγραμματιστης σου λεει κατι αλλο, ειναι δικαιωμα σου να τον πιστευεις. (Οποτε συμφωνα και με τον προγραμματιστη σου οταν τους ακυρωνουμε εντελως και δεν τους βλεπει καθολου, δεν θα επρεπε να παιρνει ουτε μπροστα). Μην ξαναρωτας τα ιδια πραγματα ομως γιατι ετσι αμφισβητεις τα λεγομενα μας (οταν εχουμε ηδη απαντησει σε αυτα)
Στο συγκεκριμενο site επειδη ειμαστε και φιλοι, σαν μια μεγαλη παρεα, μερικες φορες κατα την διαρκεια των απαντησεων μας κανουμε και λιγο χιουμορ. Αν εσυ εισαι συνηθισμενος σε κατι 'διαφορετικο' απο το "αλλο" site να σου πω οτι εδω περα, αν παρακολουθησεις και τα αλλα topic (ακομα και οι mods) γραφουμε χιουμοριστικα. Αλλωστε δεν ξεκινησες εσυ αυτο το topic αλλα καποιος αλλος. Αυτη ειναι η αποψη μου και εγω θα συνεχισω να γραφω οπως ακριβως εγραφα ολο αυτον τον καιρο.
δεν αντιλεγω με τα λεγομενα κανενος απλα ψιλοβαρεθηκα να δινω λεφτα για πραγματα που τελικα δεν δουλευουν σε αυτο το αυτοκινητο,εαν διαβασεις γραφω οτι εχω διαβασει απο ατομα ψαγμενα οτι δεν επηρεαζουν οι post-cat συμπεριλαμβανομενου και εσενα οποτε δεν σε αμφισβητω ισα ισα..επεμενα να απαντηθει γιατι ειμαι ετοιμος να αγορασω straight pipes απο την ss και δεν θελω να πανε και αυτα τα λεφτα σε κατι ασκοπο..ευχαριστω για τις πληροφοριες,post cat delete που μπορω να κανω??εαν ξερει καποιος ας μου στειλει πμ,thanks
Δηλαδή εάν κάποιος εντελώς stock αλλάξει μόνο το τελικό με ένα ss race ας πούμε τότε το μοτέρ θα πέσει χαμηλά λόγω μικρότερου back-pressure του ss τελικού;
Για δείτε αυτό της Rogue Engineering υπόσχεται +27,9 hp:shok:
Nα το πιστέψω?????
https://store.bimmerworld.com/rogue-...aust-p916.aspx
Επειδη εχω ψαξει πολυ το θεμα των εξατμισεων θα το πω αλλη μια φορα. Το τελικο απο μονο του δινει 0 αλογα. Σε καποιες περιπτωσεις αυξανει το θορυβο μονο και μειωνει τα αλογα.
Και για να σου αποδειξω ποσο καλο ειναι το μαμα τελικο, διαβασε το πολυ ενδιαφερον παρακατω link που συγκρινει το μαμα τελικο με το προαναφερθεν Rogue El Diablo σε Μ3 HPF στα 600 περιπου αλογα. Τα αποτελεσματα θα σε εκπληξουν για το ποσο καλη ροικοτητα εχει το μαμα ακομα και στα 600 αλογα! Εχε υποψιν οτι στα turbo less restriction-> less back pressure-> γρηγοροτερο spool & περισσοτερα αλογα.
Οχι μονο λογια, αλλα και με αποδειξεις για το ποσο καλο ειναι το μαμα τελικοthumb
https://forum.e46fanatics.com/showthread.php?t=520068