Έτσι όπως τα λέει ωραία, με προκαΛεί να βάλω φωτό μεσημεριάτικα Γιώργ, εγώ θα φταίω;
Printable View
Φιλαρακ να ουμ.....δε το ειχα σκεφτει ετσι να ουμ.....αλλα τωρα ετσι οπως το θετεις επι του χαλέως να ουμ.....θα συμφωναω μαζι σου να ουμ.....κοιμαμαι να ουμ και ακουω το μπιστ να ουρλιαζει στα κοφτιασματα και τριζει το κρεβατι και μαζι του και τα πατωματα ...... ΝΑ ΟΥΜ
ο πιο ψαγμενος στο lpg νομιζω ειναι αυτος ο τυπος
https://www.youtube.com/watch?v=a1j6nhlOJUM
Για οικονομία, Στα άουντι δουλεύει καλά το pellet.
δεν θέλουν και αλλαγή στο λέβητα.
Νικο...χωστου συστημα καυσης χαρτοπετσετας, και οταν παιζει κανα πατημα ριχνε κανα 2 λαδοκολες.
Από χαρτοπετσετα σε λαδοκολα κερδιζεις δυο καροτσια.
Ναι και γιαM5 - Μ6 πρέπει να έχει βγει Πελετ νομιζω
Κάνε το Delorean. Ριξε μέσα πλουτωνιο και πήγαινε πίσω στο χρόνο. Αποτρεψε το σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου και προειδοποίησε τον PlayStation για την κριση δείχνοντας του σε στικακι τα πρωτοσέλιδα των τελευταίων 4 χρόνων. Φεύγοντας, δώσε στους δημοσιογραφους τις μελλοντικές δικογραφίες για τον Άκη και τη Siemens. Μετά έλα πίσω και δες τι εχει αλλαξει:
Πρόεδρος του club είναι η Sasabmw. Ο Γιωργαρας γράφει στο Ferrarifans σαν 'Enzo'. Ο Στάθης είναι διευθύνων σύμβουλος της Audi A.G. και στη συλλογή του εχει από το Quattro της Mouton μέχρι Avus. Η οικογένεια του έχει αγοράσει τη Wind. Ο Σταμάτης μόλις αγόρασε το κότερο του Αμπραμοβιτς για να την πει στον Λάτση. Ο Νίνο είναι υπουργος υγείας, ο Μπουλης διευθύνων σύμβουλος στον ΟΤΕ και ο Πάνος υπουργός εθνικής οικονομίας. Στo club υπάρχει μέλος 'aristentm' αλλα όχι 'alexm', αφού ο Πατρινός αγόρασε Stradale τελικά. Η Βουκουρεστίου λέγεται οδός Χαντε. Ο Μονστα έχει την Apple. Πρόσφατα έκανε την αναστροφη εγχείρηση του Michael Jackson ώστε να γίνει μαύρος αππ λευκός. O tamtam κέρδισε το 3ο αστέρι Michelin για την κουζίνα του και γυρνάει το 'εφιαλτης στην κουζίνα' στα εστιατόρια του χρεοκοπημένου Gordon Ramsey. Ο gnx είναι πρόεδρος των Ελλήνων Εφοπλιστών. Εμενα ξέχασες να μου δώσεις το Sports Almanac και οδηγω VW Fox 1.0. Το συνειδητοποιείς και για να επανορθώσεις μου στέλνεις ανωνυμες ευχετηριες κάρτες κάθε Χριστούγεννα και Πάσχα, με την εξης φράση:
'Το Απίστευτο Που Αν Το Έβλεπες Δε Θα Το Πίστευες Ούτε Εσυ Ο Ίδιος!'
Προσπαθώ να καταλάβω τι σκατα σημαίνει αυτό.