Μιλησα με τον φιλο μου που εχει κανει την εισαγωγη και μου ειπε με δυο καλα χερια
δεν θα εχεις προβλημα . . .
Printable View
Μιλησα με τον φιλο μου που εχει κανει την εισαγωγη και μου ειπε με δυο καλα χερια
δεν θα εχεις προβλημα . . .
Χρηστο που υπαρχει αυτο το προιον;
Για τις πλαστικές σχάρες σου ζήτησαν για βάψιμο (θεός να το κάνει, αφού ούτε βερνίκωμα κάνουν μετά ούτε τίποτα) 80 ευρώ?
Τραγική τιμή.
Πάρε ένα σπρέυ για πλαστικά με 10-15 ευρώ (και πολλά λέω) όπως είπες, τρίψε λίγο το πλαστικό για να πατήσει καλά και είσαι εντάξει.
Στην τελική, και ν'αρχίσει πάλι να ξεθωριάζει (με τον ήλιο κυρίως, το πλύσιμο δεν παίζει και τόσο ρόλο), το ξαναπερνάς μετά από κανα χρόνο ένα χέρι και θα είναι πάλι σαν καινούριο.
Το κόστος είναι πολύ μικρό και η εργασία αρκετά εύκολη, οπότε όταν χρειάζεται ανανέωση το ξαναπερνάς και είσαι οκ.
Αν χρησιμοποιείς και κανα γαλάκτωμα για προστασία απ'τον ήλιο κι ενυδάτωση, τότε θα αργήσει περισσότερο να ξεθωριάσει το πλαστικό.
Ωραια..στειλε στοιχεια αν ξερεις σε παρακαλω.:original:
Καλησπέρα μόλις εγινα μέλος σε αυτο το φόρουμ
Με αφτο το προϊόν ασχολουμε ένα χρόνο
Κανό βαφες αυτοκινήτου ζάντες και μηχανές
Και ότι άλλες επιφάνειες θέλετε σε λογικές τιμές και Ολλα τα χρώματα
φιλε χρηστο σε εμενα αναφερεται η απαντηση σου?
και μπορεις να μου πεις αν επιτρεπεται βεβαια που ακριβως στην σαλονικα ειναι η αντιπροσωπεια(ονομα,κανα τηλεφωνο οτιδηποτε)?
επειδη δεν εχω ασχοληθει καθολου με κατι τετοιο ποτε στα αυτοκινητα μου,θα πετυχει το χρωμα ακριβως η' θα εχει διχρωμια καπως?βγαζει ματ η' γυαλιστερη αποχρωση οπως του αυτοκινητου?
καμια τιμη για λιτρο ξερουμε??
εχω στειλει email κλπ αλλα τπτ!