WOW!!!!!Aυτά είναι...:original:
Printable View
https://www.youtube.com/watch?v=aaKA...ature=youtu.be
αφιερωμενο παιδες ερασιτεχνικα παντα ετσι??θα ειχα κ εμπρος οψη αλλα το βιντεο δεν διαρκει πολυ γιατι χτυπησα ενα κλαδακι κ εχασα την εμπρος καμερα....με αγαπη δειτε τι κανει ο ουρακοταγκος μου...ερασιτεχνικα παντα...
Μπραβο ρε δωδεκανησιε!την εκανες την "λερα" σου απο οτι φαινεται πετυχημενα!
Εχεις εντοπισει καποιο αδυνατο σημειο που χρηζει βελτιωση;
γραψε μας εντυπωσεις σου....
χεχε οχι ακριβως πετυχημενα θα γυρισω κι αλλο με ενα φιλο μου που εχει Μ3 Ε36....εκει θα ειναι ολα τα λεφτα...αδυνατο σημειο της ολης φασης προς στιγμην ειναι το σασμαν...οχι οτι μου εχει παθει κατι απλα ο μηχανικος μου ειπε να ειμαι λιγο προσεκτικος γιατι δεν θα αντεξει...αντε κ το ψυγειο επειδη εχω χρησιμοποιησει της διλιτρης...ανεβαζει γρηγορα θερμοκρασια αλλα αν το πατας κ χτυπαει αερας εμπρος δεν εχει προβλημα...το προβλημα ειναι στη βολτα με 50-60 χιλιομετρα αναβει συνεχεια το βεντιλατερ....περα απο αυτα ομως μετα απο το βιντεακι που γυρισα πρεπει να το σπασεις επιτηδες το σασμαν για να σε εγκαταλειψει....
καλησπερα παιδες σκεφτομαι για σασμαν 5αρι απο μ3 ε36 με αξονα επισης απο ε36 με διαφορικο κομπλε με ημιαξονια γεφυρα ακρα απο ε46....τι βηματα εχουν αυτα θα ειναι καλος ο συνδιασμος???:sm-scared5:
μιλαμε για το ίδιο αμάξι για το οποιο είχες ανοίξει αυτό το θέμα ?
https://www.bmwfans.gr/forum/showthread.php?t=10342
να τα ενωσω ?
ειναι πολυ κοντο το αυτοκινητο κ χανω πολυ στις αλαγες σε 0-400...σε θεμα παντιλικι ειναι μια χαρα δεν εχω προβλημα απλα η ολη κλιμακωση του ειναι χαλια...δεν απλωνει καθολου κ ολη η δυναμη του κινητηρα χαραμιζεται...σκεφτηκα λοιπον να το μακρυνω σε βημα (κορωνοπηνιο) αλλα ο μηχανικος μου ειπε οτι τωρα ετσι οπως εισαι δεν εχει σπασει η μεταδοση λογο του οτι ειναι πολυ κοντο το αυτοκινητο οποτε αν αλλαξω κορωνοπηνιο θα ζοριστει πολυ επειδη θα μακρυνει κ μπορει να παρω στο χερι κατι απο ολα αυτα....οποτε αρχιζω κ ψαχνω για σασμαν μ3 5αρι κατα προτιμηση απο ε36 μαζι με αξονα κ πισω γεφυρα κομπλε μ3 μαζι με ολα τα παρελκομενα απο ε46...απλα δεν ξερω τι γινεται αν τα συνδιασω αυτα τα 2??τι παιζει θα κανω δουλεια?:mpaks:
Η γέφυρα κάθεται...Θες να μου πεις τωρα ότι θα κολλήσετε στο πιθανό κόψε ράψε του άξονα?