περα απ την κακογουστια οσο αναφορα το λουκ της, μπορουμε να πουμε πως εχει και καποια καλα πραγματα, οπως ειναι το κιτ της Active.
Printable View
περα απ την κακογουστια οσο αναφορα το λουκ της, μπορουμε να πουμε πως εχει και καποια καλα πραγματα, οπως ειναι το κιτ της Active.
Πέρα απο την πλάκα έστω εάν μου το χαρίζανε εάν παρκαρα κάπου και ήθελα να βγω απο το αυτοκίνητο ....παρά τα 120 κιλά μου θα προσπαθούσα να βγω απο την ήλιοροφη παρά να ανοίξω λαμπο πόρτα :th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
Παιδια σοβαρευτειτε....ο Χαντες δεν το ειπε ειρωνικα κομψοτεχνημα.
παντα ηθελα να εχω ενα οχημα φτιαγμενο με το γουστο και το μερακι της εκπομπης pimp my ride
του Βασιλη δεν ειναι αυτο ρε παιδια?
https://www.car.gr/classifieds/cars/photos/1585848/
Δυστυχώς, για να πάρει κανείς περισσότερα (κατά το δυνατόν) χρήματα πουλώντας το συγκεκριμένο, πρέπει να το πουλήσει "κομμάτι-κομμάτι".
Είμαι σίγουρος οτι ο Βασίλης (μας) δεν άντεχε να το κάνει.
Αυτός όμως που το πήρε θα πρέπει να το σκεφτεί σοβαρά.
Βέβαια τα χρήματα που ζητάει (19.900) στην αγγελία δεν πρόκειται να τα πάρει με κανέναν τρόπο, σε καμία περίπτωση.
Απο κινητήρα, κομπρέσσορα, χταπόδι-καταλύτες-εξάτμιση, κιβώτιο, σαλόνι, τιμόνι, ηχοσυστημα, ζαντολάστιχα, προφυλακτήρες-μέρη φανοποιοίας, φανάρια, μηχανισμό κουκούλας-κουκούλα μπορεί να μαζέψει (πουλώντας σε ιδιώτες) γύρω στα 10-12 Κ.