αυτη τη στιγμη τρεχω στο ps2 με αυτοκινητο με 3.5kg/hp!
Printable View
θωμα με το καλο το δευτερο!
εγω παντως εχω ανοιξει και σας προκαλω...
:D:D
μεχρι να βγει η συζυγος θα εχει αποκοιμηθει... και θα ψαχνει στο σαουτμποξ για τα πρωινα λινκς!
Ο θειος τωρα στο μπανιο, ειναι στην φαση που σκεφτεται πως θα τραβηξει τα @@ του απο δυο δυνατες μπατσες για να σφιξουν καλα, για να πεσει κοντρα ξυρισμα.
Χαχαχαχαχα...
:hystericalbs1::hystericalbs1:
τι μαλακια....
δεν υπαρχει τροπος να κανεις εξπορτ το αρχειο ριπλεη σε υπολογιστη για ανεβασμα...
το βιντεο δηλαδη.
:thumbsdown::thumbsdown::thumbsdown:
ερχομαι..:th_Laie_67-1:
:sm-scared5:Την τελευταια φορα που επαιξα GT5 με δικα μου PS3 κ παιχνιδι,ηταν σε 3D τηλεοραση,κ τωρα μετα απο 5 μηνες που θυμηθηκα να το ξαναβαλω στη δικια μου 2D,φορτωνει κανονικα φτανει μεχρι σε ενα σημειο της εισαγωγης κ μετα δεν εχω εικονα λογω της τελευταιας ρυθμισης λογικα που ηταν σε 3D,δεν υποστηριζεται το σημα...Μπορει να γινει τπτ με restore στο ps3 η θα πρεπει να ξαναμπω με 3D τηλεοραση(κ που να την βρω τωρα)και να αλλαξω παλι τη ρυθμιση???
Οχι τπτ αλλο,αλλα σημερα μου ηρθε να μονταρω ενα γραφειακι Η/Υ που ειχα κ ξαναεφτιαξα μια χαρα βαση για την τιμονιερα...
Tελικα το εφτιαξα,περιπου η ιδια διαδικασια με αυτη που εδειξε κ ο Σταματης ηταν,το οποιο ειχα δοκιμασει κ πιο πριν πολλες φορες αλλα κ μετα χωρις ομως αποτελεσμα...Δεν ηθελε με κρατημα του κουμπιου,δεν γινοταν ετσι,τουλαχιστον οσες φορες κ να προσπαθησα με το που ακουγοταν το μπιπ εκλεινε...
Τεσπα,πηγα Display Settings->Video Output Settings->HDMI(αναλογα την πηγη)->Automatic κ μετα μου εμφανισε το μηνυμα που δειχνει κ στο βιντεο για την αναλυση της τηλεορασης,παταμε αποδοχη κ τελος!!!
την τιμη δεν εχεις βαλει
Δε θες Λεμονιδα.
Δε θες.
:th_Laie_67-1:
το βασικο πακετο
ξεκινα απο 8000 ευρω !Παράθεση:
Length : 1670mm
Width : 600mm
Height : 830mm
Weight : 16KG(Frame) 12KG(Controller) 8KG(Seat)
Frame : dry carbon Aluminum7075 3M DP-460
Controller : THRUAST MASTER T500RS
Hard : not included
Seat : not included or you can choose one as per your request
ξερεις τι Ε30 φτιαχνεις με τοσα !??
:th_Laie_67-1:
Παιδια ps3 ή xbox360?Δικαιολογει τη διαφορα τιμης τους το ps3?
To PS3,κατα τη γνωμη μου,δεν παιζεται στο Virtual reality,στα γραφικα του αυτοκινητου της πιστας,στον ηχο!!!!
Το ΧΒΟΧ απο την αλλη,ειναι ενα κλικ πανω στις αντιδρασεις και στις εντολες που δινεις,αλλα υστερει στο υπολοιπο,
Αυτο που επαθα μεσα στο πραγματικο Ring δεν υπαρχει,και ωφειλεται καθαρα στο PS3 !Ηξερα την επομενη στροφη λες και το ειχα οδηγησει αλλες 10 φορες τουλαχιστον!
ριξτε προτασεις.....λεω να παρω καινουργιο παιχνιδι.!!!!!!!!!!!
δεν ασχλουμε με pro.
πολεμικα δεν τα πολυ παω.....εκτος αμα ειναι κανα καλο.
Kατά τη γνώμη μου ναι για τους εξής βασικούς λόγους:
-ύπαρξη blue ray player
-δωρεάν online multiplayer (στο xbox χρειάζεσαι κάθε χρόνο gold συνδρομή)
-καλύτερες αποκλειστικότητες (αν και τα halo-gears of war είναι παιχνιδάρες, απλά σταματάμε εκεί)
-καλύτερα γραφικά σε οθόνες full hd (αν και του xbox μια χαρά είναι, για λεπτομέρειες μιλάμε)
Αν λοιπόν σ'ενδιαφέρουν οι παραπάνω λόγοι, τότε καλύτερα να πας στο play, απλά μην πάρεις σε καμια περίπτωση την έκδοση με τα 12gb σκληρό, είναι τραγικά λίγος.
Ειδάλλως, τα 200ευρώ που κοστίζει το xbox με τα 250gb και 2 παιχνίδια μαζί, είναι πολύ καλή τιμή και το καλύτερο vfm πακέτο για την κονσόλα.
Tσέκαρε το sleeping dogs.
Είναι στυλ grand theft auto.
https://www.gameover.gr/x360/reviews...ogs.21160.html
Red Dead Redemption... από τα καλύτερα που έχω παίξει. Ειδικά για τους λάτρεις των γουέστερν είναι MUST!
https://www.youtube.com/watch?v=MIpACl8d3O0
PS3 !
αλλα και εγω ειχα το 1 και το 2, και δεν εχω παιξει xbox, γι'αυτο το λεω.
παντως για να παιζεις blu-ray και κατεβασμενα, πιο πολυ βολευει να εχεις αλλο blu-ray player.
Red Dead Redemption...
Δεν το εχω παρει σκοπιμα, για να μην εχουμε φασαριες στο σπιτι.
Δεν εχω χρονο τωρα για τετοιο παιχνιδι...:(
Θα σου πει και ο pilot αν ειναι καλο. :D
To τελευταιο Silent Hill θελω να παρω εγω. Ακομα θυμαμαι στο PS1 που επαιζα τότε το πρωτο Silent Hill...:shok:
Ειχα χεστει πανω μου ! (που λεει ο λογος)
edit: αργησα ! με προλαβε απο πανω ο Γιωργος !! ΧΑΧΑ
χαχαχαχαχα..το έχω ξεκινήσει....για 6η φορά! δεν μπορώ να ξεκολλήσω.. βέβαια είμαι τρελός φαν των γουέστερν απο μικρο παιδί..
μέσα στις γιορτές θα κάνουμε κάνα τουρνουά φαντάζομαι εεε?
βεβαια!
:rally::warriorsmiley:
https://upload.wikimedia.org/wikiped...Game_Cover.jpg
σημερα το πηρα.
ποιος παιζει?
loipon xana eimai mesa sto gt5 , to pseudonymo mou einai ATHA-gr ( terastia fadasia xero )an me brei kanenas sas as me kanei add na mporeso kai go na kano kamia kodra mazi sas
σήμερα το βράδυ θα μπω και θα σε κάνω add..
ATHA--gr
Νικο καλο ειναι ?
Το τραμπαρεις κανα μηνα με το παρακατω ?
https://upload.wikimedia.org/wikiped..._Ops_cover.png
ωραίο το black ops αλλά μου φάνηκε λίγο σε διάρκεια..